Zayron Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Komentar suvišan - šteta svakog slova! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Pozdrav, imam druga bioenergetičara pravoslavac je, za to što radi ne uzima novac. Sam sam se uverio u njegove sposobnosti imao sam nekih zdravstvenih problema, jednostavno postao je naš kućni lekar, klince sam vodao mesecima po lekarima dok se nismo upoznali. Po Srbiji dosta zna svetinja, na jednoj od njih me je i vodio da se sam uverim. Jednom prilikom mi je rekao da skida i crnu magiju, ali da to ostavlja posledice na njega pa to i izbegava. Dosta ga ljudi poznaje po Srbiji i Crnoj Gori i gde god svratimo čujem reči hvale. Zanima me da li je to opasno, šta Novi zavet kaže o tim ljudima? И још сте му дјецу водили, па какав сте ви отац?? Одведите дјецу у Цркву к једином Богу, једином лекару, и једином пријатељу на овом свијету. Још у старом завјету је пророк Јеремија завапио, "Нека је проклет онај који се узда у човјека!" Непомјаник никада не долази у своме правом лику, јер кад би дошао све би нам било јасно. Обично дође под маском доброћудности, милине и хуманости. Па ко, му може одољети??? Тражимо од Бога мудрости и вере, да препознамо такве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Брано, Брано, не судите олако ( И још сте му дјецу водили, па какав сте ви отац?? greengrinСам човек каже да је месецима децу по лекарима. Непомјаник заведе и монахе и свештенике, а камоли, несрећног, уплашеног родитеља, који, уз то тако мало зна о вери као и огромна већина људи. За остатак текста :group111:. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Није ово тема за форум... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Pozdrav, imam druga bioenergetičara pravoslavac je, za to što radi ne uzima novac. Sam sam se uverio u njegove sposobnosti imao sam nekih zdravstvenih problema, jednostavno postao je naš kućni lekar, klince sam vodao mesecima po lekarima dok se nismo upoznali. Po Srbiji dosta zna svetinja, na jednoj od njih me je i vodio da se sam uverim. Jednom prilikom mi je rekao da skida i crnu magiju, ali da to ostavlja posledice na njega pa to i izbegava. Dosta ga ljudi poznaje po Srbiji i Crnoj Gori i gde god svratimo čujem reči hvale. Zanima me da li je to opasno, šta Novi zavet kaže o tim ljudima? И још сте му дјецу водили, па какав сте ви отац?? Одведите дјецу у Цркву к једином Богу, једином лекару, и једином пријатељу на овом свијету. Још у старом завјету је пророк Јеремија завапио, "Нека је проклет онај који се узда у човјека!" Непомјаник никада не долази у своме правом лику, јер кад би дошао све би нам било јасно. Обично дође под маском доброћудности, милине и хуманости. Па ко, му може одољети??? Тражимо од Бога мудрости и вере, да препознамо такве. Без осуђивања.Човек је дошао лепо да пита.Неће деци бити ништа.Јел смо овде да помогнемо или да одмогнемо? 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 gore je preporuchena izvanredna kniga Rodiona Petrogradskog, nemoj da vas mrzi da je procitate jeste lakshe ovde odgovoriti u par recenica ali je kuso i nedovoljno treba procitati takodje knjigu Staklene ochi Indije, tamo se dosta pishe bash o ovome (bioenergija, vrachanje,magije, sekte, ama sve) Bice vam sve jasno oko tapaciranja magova Biblijama i ikonama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Ако си се "лечио" код тог пријатеља (или твоја деца, жена), обавезно на исповести то реци свештенику. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 http://www.sipan.hr/bioenergija_bioterapija.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Procitao sam kinjigu, sad su mi neke stvari jasnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 samo da mogu citati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука