Jump to content

Бранко Драгаш говори о стању државе, банкротству, великим крађама... (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

kako sta mislimo!?

ako neko moze ovu drzavu da izvuce iz mulja to je on 0102_laugh

(jos kad se prvi put pojavio, tj kad sam ga video znao sam da je faca, nekad imam osecaj, a taj osecaj me jos nikad nije prevario zru )

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Динабластер је већ поставио неке ствари од њега ако се не варам.

Добар је Бранко, има пуно паметног да каже. Само ми се чини да је мало помешао пар појмова. Када каже да је "неолиберални капитализам" настао 1960-тих вероватно мисли на Чикашку Школу и Милтона Фридмана, а то је помало парадоксално јер се Фридман згражавао ове варијанте феудализма која нам се данас продаје као "капитализам". Посебно су Ђинђић и екипа која га је наследила далеко од правог тржишног капитализма.

Бранко је потпуно у праву за критике које упућује, али мислим да их шаље на погрешну адресу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

nije samo da on ima sta pametno da kaze, nego covek svakodnevno i radi na tome, i svako ko ima neku ideju ili predlog moze licno da ga kontaktira

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...