Jump to content

Najbolji vaspitač

Оцени ову тему

Sun14861

Препоручена порука

Koliko se roditelji malo bave pravim vaspitanjem svoje dece imala sam prilike da vidim u jednom vrtiću gde hvala milom Bogu više ne radim, našla sam bolji. Tamo bili postavili jednog glavnog vaspitača koji nije bio bi prisutan na poslu, jer mu je to po redu treći posao, državni vrtić, privatni vrtić, pa ovo treći istovremeno. Nju je inače postavila jedna što isto tako to joj je istovremeno drugi posao , al ne sme da se zna. I dodjem ta glavna zakaže sastanak, na poslu gde je glavni vaspitač i skriva se da je je otkriju i trebalo bi da uči decu da ne lažu... Da ne dužim zakaže sastanak sa jednom majkom ometenog deteta i kaže ja moju decu učim da ne budu uvek  dobri, dobar jednako glup... Pa kad bi tako svi učili decu bedo na šta bi ovaj svet ličio. Inače vlasnica tog vrtića je u zatvoru. Ljudi se "pošteno" bave vaspitavanjem ove nacije...

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Vaspitače pre svega treba vaspitavati da budu dobri ljudi, reč je o ljudskosti ...Imala sam prilike da vidim u privatnom vrtiću u Beogradu da neki nazovimo dobri vaspitači izbegavaju da presvuku muslimansko dete, to je zato što je preraspodela poslova pogrešna i nema ko da se pozabavi time šta ko radi. Jedna moja koleginica inače poreklom Bosanka, jedinica a rođena u Beogradu pokazuje znanje u radu, a u kolegijalnim odnosima uvek gleda da se izvuče, licemer je, ulizuje se, a najstrašnije ogovara, misli samo na sebe i sad će da ide u Nemačku. Zbog takvih strada ova naša zemlja, jer jedni gledaju samo da iskoriste, misle samo na sebe i sopstvenu korist, nemaju pojma ništa o našoj istoriji, zbog takvih se stidimo...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...