Grizzly Adams Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Сва ова радост око Ђоковића подсетила ме на нашу велику тениску звезду које се млађи можда не сећају - Монику Селеш. Она би вероватно била највећа тенисерка свих времена да није било оне трагедије у Хамбургу 1993-е, али је и овако остала једна од највећих. Ево једног документарца о њој: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Iako sam bio vrlo, vrlo, ekstremno mali secam se male Mo i euforije koja je isla uz nju. Secam se i trenutka kada sam cuo za onaj incident koji ju je unistio vise psihicki no fizicki. No, nije tema o meni, samo sam hteo jednu napomenu da stavim. Tenis je nezahvalan sport za poredjenje i za zakljucke "ko je najveci svih vremena". Najpostenije je reci da u tenisu ne postoji GOAT, vec postoje oni koji spadaju u najbolje ikada. Mala Mo sa svojim fantasticnim uspesima jos u najranijem periodu sigurno spada u takve. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука