Deni72 Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Sta mislite o pravosudju u Srbiji i da li imate neko gorko iskustvo? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 pa bude nepravde, mene i drugara su jednom napali neki crnogorci "sportisti" i posto smo se tukli bas kad je trebao Sloba da pukne strpali nas u maricu pa u zatvor i onda sudjenje i nama sto su nas napali i branili gole zivote odredili novcanu kaznu a ovi sto su nas napali su platili duplo, a gorko iskustvo nije sto mi se ispraznio dzep nego sto je to nepravda Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 pa bude nepravde, mene i drugara su jednom napali neki crnogorci "sportisti" i posto smo se tukli bas kad je trebao Sloba da pukne strpali nas u maricu pa u zatvor i onda sudjenje i nama sto su nas napali i branili gole zivote odredili novcanu kaznu a ovi sto su nas napali su platili duplo, a gorko iskustvo nije sto mi se ispraznio dzep nego sto je to nepravda Imao si loseg advokata. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 nisam ni imao advokata hahaha, tad je bila frka kazem ti Sloba puca svaki momenat i odma iz zatvora direkt na sudjenje, kakvi advokati, al jedino sto je valjalo je to sto su napadaci dobili batina od pandura hahaha, a sto je bilo najsmesnije i samo kod nas mislim da ima, dva svedoka su isto dobijali batine od pandura greengrin ludilo bilo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 nisam ni imao advokata hahaha, tad je bila frka kazem ti Sloba puca svaki momenat i odma iz zatvora direkt na sudjenje, kakvi advokati, al jedino sto je valjalo je to sto su napadaci dobili batina od pandura hahaha, a sto je bilo najsmesnije [glow=red,2,300]i samo kod nas mislim da ima, dva svedoka su isto dobijali batine od pandura [/glow]:cheesy: ludilo bilo hehehe,pa svedoci se biju da im nebi palo na pamet da lazu?Nego da te pitam,koliko si morao da platis tu kaznu? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 a ne secam se, a cim se ne secam znaci da nije bilo bas bogatstvo neko Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! па ништа онда ...како судиш, тако ће ти бити суђено, па немој после да се буниш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15470.msg477885#msg477885 date=1309934894] добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! па ништа онда ...како судиш, тако ће ти бити суђено, па немој после да се буниш. pa ne sudim ja,nego sude ove korumpirane sudije А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! па ништа онда ...како судиш, тако ће ти бити суђено, па немој после да се буниш. pa ne sudim ja,nego sude ove korumpirane sudije па добро, ако ти тако кажеш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! A sta nije u redu sa Cecom i njenim sudjenjem? Nije trebala da plati kaznu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! па ништа онда ...како судиш, тако ће ти бити суђено, па немој после да се буниш. pa ne sudim ja,nego sude ove korumpirane sudije па добро, ако ти тако кажеш. Pa ne kazem samo ja,to je opste poznata stvar....a ti se sve pravis kao blesav,pa ne znas....da nisi i ti iz te branse? добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! A sta nije u redu sa Cecom i njenim sudjenjem? Nije trebala da plati kaznu? Naravno da je trebala da plati kaznu,ali sve je ovo cirkus...i svakako,trebala je u zatvor da ide,za takva dela se odlazi u zatvor,a kada bi neki jadnik ukrao vrecu krompira ili secera,odmah bi ga oterali u zatvor...cirkus je sve to... А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15470.msg479713#msg479713 date=1310185045] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15470.msg478386#msg478386 date=1309986017] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15470.msg477885#msg477885 date=1309934894] добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! па ништа онда ...како судиш, тако ће ти бити суђено, па немој после да се буниш. pa ne sudim ja,nego sude ove korumpirane sudije па добро, ако ти тако кажеш. Pa ne kazem samo ja,to je opste poznata stvar....a ti se sve pravis kao blesav,pa ne znas....da nisi i ti iz te branse? нисам, за то мораш да се обратиш родољубу лазићу 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 добро, докле ћемо да гриземо ... има неко позитивно искуство? Pa gde moze da bude pozitivno iskustvo,kad pravosudje u Srbiji samo od sebe pravi cirkus...dovoljno je ovo sa Cecom,a da ne pricam o drugim,mnogo gorim stvarima!!! па ништа онда ...како судиш, тако ће ти бити суђено, па немој после да се буниш. pa ne sudim ja,nego sude ove korumpirane sudije па добро, ако ти тако кажеш. Pa ne kazem samo ja,to je opste poznata stvar....a ti se sve pravis kao blesav,pa ne znas....da nisi i ti iz te branse? нисам, за то мораш да се обратиш родољубу лазићу smej.gif A ko je taj? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука