Милан Меденица :) Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 у свим наведенима категоријама сам се пронашао помало, али у толеранцији потуно. значи 0% толеранције. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Нетрпељивa сам према себи сличнима, а разумем различитост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Новембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Ptag tolerancije mi je izuzetno visok , ali sam dugo bila netrpeljiva rema kritikama, to je bilo do pre 10 tak godina. A onda sam se zapitala zašto je to tako, jer osoba koja me je iskritikovala je rekla samo istinu. naučila sma zlatno pravilo u životu služba je - služba, a družžba je družba No najveća netrpeljivost ipak proizilazi iz lične nesigurnosti, sudeći po svemu onome što sam pročitala, naučila .. Imamo svoju sliku koju stvaramo o sebi i ne dozvoljavamo nikome da je sruši jer ćemo se samim tim urušiti sami u sebe Danas moja netrpeljivost proviri kod nepristojnih ljudi, kada ne znaju da procene vreme , mesto i trenutak kada kome i na koji način treba nešto reći ili uraditi Џуманџи and Перса је реаговао/ла на ово 2 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука