Гости Guest - . . .- Написано Јун 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Sveštenik osveštava policajce! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Руси иначе тако кропе. А када у посуди остане мало воде, они је проспу на народ, као што сеоска домаћица просипа прљаву воду на цвеће "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Или као оно кад кренеш на испит или писмени па проспе баба за тобом да буде са срећом. greengrin Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Цитат Sveštenik osveštava policajce! Vala ih je dobro nakvasio...nije štedeo vodu, leleeeeeee- ovaj poslednji je najgore prošao greengrin :cheesy: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Ovaj snimak mi je omiljeni... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Цитат Sveštenik osveštava policajce! То им враћа за све казне што су му наплатили... greengrin ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Цитат Sveštenik osveštava policajce! smej.gif smej.gif siroti... greengrin :cheesy: smej.gif Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Цитат Или као оно кад кренеш на испит или писмени па проспе баба за тобом да буде са срећом. greengrin ... судећи по турској серији која се даје ових дана, "Кад лишће опада", то просипање воде нам је од њих остало.. баш сам јуче видео ту сцену... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Ovo je vec negde bilo postavljeno kao tema greengrin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Ja sam pomislio da će onog jednog odalamiti "bosiljkačom " tuzansmajli8904 0442_feel bangin Možda ih uči da plivaju . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlavicaTB Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 bendoff :229229229: smej.gif smej.gif хвала, Оче на снимку. Баш сам се орасположила. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука