Михајло Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 ДОДИК: СВЕ МАЊЕ ПРОТИВНИКА САМОСТАЛНОСТИ СРПСКЕ Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је све мање противника самосталности РС у оквиру БиХ. "Колико је Босна неспособна да живи довољно говори немогућност формирања извршне власти. Па, чак и ако је формирају, она неће имати снагу да доноси извршне одлуке. То никад неће бити влада", рекао је Додик за "Вечерње новости". Додик сматра да БиХ може да преживи као територијално јединствена земља, али, са снажним конфедералним јединицама и великом аутономијом РС, све до степена потпуне самосталности у оквиру БиХ. "То је наш даљи циљ. За то имамо подршку народа. Тражићемо отете надлежности, као и пребацивање одлучивања на ниже нивое. Ако неко хоће да сачува Босну - може само тако", сматра Додик. Он је рекао да на нивоу БиХ може да остане војска, монетарна политика, спољна политика, али она која је договорена, и можда још два-три сектора. "Све друго је неодрживо, јер централистичка Босна којом ће доминирати муслимани неће проћи. Етнички чисто Сарајево, гдје према њиховим процјенама, живи 94 одсто муслимана, најбољи је доказ како би они правили своју мултиетничну романсу. А и њемачка канцеларка отворено каже да је мултиетничност пропао пројекат. Нећемо сарајевску мултиетничност! Отуд и нека врста нашег савезништва са Хрватима, која има за циљ да то спријечи", рекао је Додик. На питање да ли је референдум још отворена опција, Додик је одговорио да је прижељкивао да референдум "гура до краја". "Тада би се ствари разоткриле, високи представник би био обесмишљен. Први пут кажем да сам се осјећао лоше тога дана када је почео дијалог. Желио сам да идем до краја. Знам, ипак, да је боље што смо дошли до рјешења. Боље и за европску будућност овог простора и за РС", рекао је Додик. Предсједник Српске каже да је важно да су представници међународне заједнице схватили да је РС озбиљна у намјери да одржи референдум. "Не тражимо да Европа овдје навија за нас, него само да буде реална. Немам никакву заблуду да је Кетрин Ештон дошла овде да подржи РС против БиХ, нити то тражим. Ми само желимо да се отвори расправа и да се проблеми ријеше. Наша аргументација је толико моћна и јака, да и не помишљамо да нећемо успјети", рекао је Додик. Он је истакао да је политички циљ РС да се одбрани од доминације Турака на овом простору и неоосманизма који више нико и не крије. "Све то смо одавно видјели и све је јасно, и да Ердоган то тако отворено не каже. То што ће бити агресивнији, не значи да ће бити успјешнији", рекао је Додик говорећи о изјави турског премијера Реџепа Ердогана да ће од његове побједе користи видјети и Сарајево и Санџак. Говорећи о генералу Ратку Младићу, Додик је истакао да евентулна пресуда Хашког трибунала не може бити и пресуда РС, јер никада у историји пресуда појединцу није ишла на терет цијелом народу. "Вријеме ће показати да је Младић био у Сребреници и око ње, али ће бити јако тешко доказати његово директно учешће у злочинима", рекао је Додик и додао да било каква одлука у Хагу неће промијенити став већег дијела српског народа да је Ратко Младић херој. Р.К. http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=42232 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Dodik: Vreme je za autonomiju Srpske Predsednik RS prvi put o sastanku sa najvišim zvaničnicima EU, novim pozicijama Banjaluke, generalu Mladiću: Osnovni cilj je velika autonomija RS u konfederalnoj Bosni. Evropa da bude realna RE samo dva meseca, predsedniku RS pretila je smena. Zahtev za referendumom o pravosuđu razljutio je visokog predstavnika. Tražio je širom sveta podršku za oštre mere, ali je nije dobio. Onda se dogodio obrt: umesto da ga smene, Miloradu Dodiku ”u goste” su došli prvi ljudi Evrope. I da je to normalna zemlja, bilo bi svejedno gde se dijalog odvija. Ovako, Sarajevo je protestovalo zašto se njihovom glavnom neprijatelju dolazi ”na noge”. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:335445-Dodik-Vreme-je-za-autonomiju-Srpske Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 0102_laugh 0203_cool Још мало... Искрено се надамо да господин Тадић и његови отомански господари ...неће се петљати.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 smej.gif 4chsmu1 Још мало... Искрено се надамо да господин Тадић и његови отомански господари ...неће се петљати.. Не би требао, брате, да буде против. Зар он није пореклом из Републике Српске? Међутим, знајући демо(н)кратске вредности Тадићеве буљументе и осталих сателита, није искључено да здушно поквари планове браћи из Р Српске. Живела самостална Република Српска. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Па мене и страх због те његове евроатлантске вероисповести! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 (време: будуће, локација: овална соба Беле Куће у Вашингтону, у кабинет хитро улази држави секретар) - "Мистер президент, они луди Срби из Републике Српске су прогласили независност од БиХ, шта да радимо?" - "Хитно ми зови помоћника нашег амбасадора у Београду, како се оно беше зове Борис...Борис..." - "Тадић?" - "Да, Тадић...Нека сазове ванредну конференцију за новинаре и нека најоштрије осуди било какве покушаје сепаратизма на Балкану, и нека им запрети санкцијама! ...Е да, и нека још једном потврди да признаје суверенитет и независност Косова, чисто да покаже западу да је прави демократа." Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 а да сјећам се ове срамоте што урадише Срби , Босни МАЋЕХИ 0110_hahaha иначе био сам назочан моја бакља је задња лијево на овој утакмици била 0110_hahaha послије смо пјевали "титула нам не треба јер Босна није наша држава и само Борац Бања Лука нека Српском одзвања.. наш клуб.. наш град" а да неко не би рекао да смо ми неки сепаратисти од матице и да не волимо Србију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 (време: будуће, локација: овална соба Беле Куће у Вашингтону, у кабинет хитро улази држави секретар) - "Мистер президент, они луди Срби из Републике Српске су прогласили независност од БиХ, шта да радимо?" - "Хитно ми зови помоћника нашег амбасадора у Београду, како се оно беше зове Борис...Борис..." - "Тадић?" - "Да, Тадић...Нека сазове ванредну конференцију за новинаре и нека најоштрије осуди било какве покушаје сепаратизма на Балкану, и нека им запрети санкцијама! ...Е да, и нека још једном потврди да признаје суверенитет и независност Косова, чисто да покаже западу да је прави демократа." girl_jumping thank_you777 thank_you777 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Meni bilo šta, što kaže Tadić ili Dodik ne drži vodu. Onoliko potenciranje na referendumu i na kraju - pojeo vuk magarca. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Милева Само прати фабулу...и има да се види..ко је кога изјео.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 4chsmu1 4chsmu1 prstgore Jedva čekam da te upoznam brate. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 prstgore :drugarstvo: Jedva čekam da te upoznam brate. 1000000001010 prstgore Само прат фабулу Сестро...за годину дана...аутономија, за додатних 6 месеци република...а после ...можда заједно у Србију ако слети БоТа... Осим ако су лагали мене...онда и ја лажем вас.. 4chsmu1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука