Гости Guest Оливера Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ? ???? ????? ??? ???? ???????????????? ????? ? ???????? ??????????????. ?? ?? ?? ???????? ?? ???????? ???????????? ??????...????, ??? ?? ??????? ? ???? "?????", ???? ?? ???? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pretorius Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 а что тут думать? 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Ја сам била, благо рећи...запрепашћена. Да ли је могуће да стаљинизам толико измени свест човека? Не судим ником, и верујем да отац заиста мисли то што каже. Очигледно је то време оставило трага на њему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pretorius Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 все таки отец Евстафий не призывает канонизировать Сталина. кстати, существует молитва, тропарь и кондак Сталину от каких то "ревнителей". а Сам Сталин именуется "святым праведным(!) правителем". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Знам за ту поделу у мишљењима...волим да мислим да су то само остаци старих рана. Нажалост, код неких, неизлечивих рана...Жалосно ми је било да гледам овај дуел. А "ревнитеља" имате свуда... Ипак, јасно му је да су прекршена правила иконописања...мене је слика преплашила. Ставити Свету Матрјону Московску поред...Отац Курајев је лепо објаснио, ко се од "грешних" може наћи на иконама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pretorius Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 http://blog.acton.org/archives/1862-the-new-martyrs.html KO voli Stalina mrzi sve shto je rusko,sve sto je Pravoslavno.Koliko ima vech u Crkvenom Kalendaru Novih Muchenika,stradali za Pravoslavlje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Овај пост је са неког приватног блога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ???? ???? ?? ?? ????? ????????? ?????? Da li je sumnja shto je private? http://www.nytimes.com/2007/06/08/world/europe/08butovo.html?_r=1 A ako ukucate Butovo na ruskom,nachi se moze dosta.Svako dobro! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ???? ???? ?? ?? ????? ????????? ?????? Da li je sumnja shto je private? http://www.nytimes.com/2007/06/08/world/europe/08butovo.html?_r=1 A ako ukucate Butovo na ruskom,nachi se moze dosta.Svako dobro! ? ????? ??????? ?? ?????? ? ? ??? ??????? :smiley: ???????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pretorius Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Бутовский полигон-butovopolygon.by.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Хвала Вам, преториус 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Обращаем внимание: открылся наш второй сайт по адресу www.martryr.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pretorius Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 ????? ???, ????????? 8084.gif???? ???? ????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 ????? ???, ????????? ???? ???? ????! ???? ?? ????! ?????? 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука