karadjordje Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Шта знамо о овим свештеницима који су проглашени за злочинце од стране комуниста и били стријељани? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 meni licno su sve te kanobnizacije ubrzane, jer su situacije njihovih smrti prilicno neispitane radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Да,зато и питам...не знам да ли знаш,вјероватно знаш да је у Црној гори подигнута велика бура око канонизације ових људи.....Лично бих волио да се овај случај подробније испита...знаш ли нешто више о овоме? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 cuo sam jednako kao i ti mada mislim da sada ne treba dizati oko toga nikakvu buku a ni raditi na sirenju njihovog svetackog kulta i eto to je neko jedino prelaazno resenje prosto staviti ad acta radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Зар не би било најбоље да дође до деканонизације ових људи? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 pa ne znam bas onda se pokazuje kako crkva kanonizuje brzopleto i nerasudno sto bas nije najzgodnije radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Ма знам али велике буре изазива овај акт канонизације.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 jednostavno pokusati da stvar legne radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2009 Али знаш шта ми није јасно:зашто наша Црква не изнесе више аргумената о томе зашто су проглашени за светитеље? Један је да су убијени ``без суђења``. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 zato sto ne postoje vec su ugledom na RPC kanonizovali svestenomucenike medjutim misljenja sam da je sve to nedovoljno precizno uradjeno radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука