Jump to content

Звездане стазе

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sad su meni neke stvari jasnije.  stadaradim

Obi wan je ubačeni agent. Jedan starvorsovac da hvali gay-trekije to nema u Vaseljeni.

To je veća nemogućnost nego da neko navija i za Zvezdu i za Partizan. Il si treki ili si starvorsovac.

Doduše ima i nas Galaktikiona.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Sad su meni neke stvari jasnije.  stadaradim

Obi wan je ubačeni agent. Jedan starvorsovac da hvali gay-trekije to nema u Vaseljeni.

To je veća nemogućnost nego da neko navija i za Zvezdu i za Partizan. Il si treki ili si starvorsovac.

Obi - wan je časni ratnik Federacija a ne neki prljavi agent, šta imate stalno protiv naših Enterprise i  Voyagera.

Sjednite u tu vašu letajuću tepsiju dok vam mama ne bude pekla u njoj gibanicu i otplovite do svojeg Galaktikona!

Au revoir, Galaktikioni i Starwartečki, vi ste dječiji vrtić za nas!     nasznak      http://www.voyager.cz/

3O8kCgtpdcg

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

The next generation je meni neprikosnovena... mada, ljudi, mnogo je dobar Voyager i cpt. Janeway! izdao sam ljubav prema Pikardu i poceo jednako da obozavam i Janeway :D

Deep space 9 i Enterprise su mi slabije... narocito enterprise... a inace sam vatreni obozavalac i imam na dvd-ju kompletne serijale TNG i VOY...  319.gif

Jedino, priznajem, nikad nisam gledao originalni serijal TOS... samo po neku epizodu na netu ali i to slabo ...

Ако  ти  треба  Tos, имамо. (мој син)

Има и  неке оригиналне аутограме...Мислим од Спока и од Доктора из новог серијала, и од Кју-а.

Жао ми је само што нисам видела Капетаницу кад је посетила Нови Сад,пре пар година.

Подели на овим сајтовима

The next generation je meni neprikosnovena... mada, ljudi, mnogo je dobar Voyager i cpt. Janeway! izdao sam ljubav prema Pikardu i poceo jednako da obozavam i Janeway :D

Deep space 9 i Enterprise su mi slabije... narocito enterprise... a inace sam vatreni obozavalac i imam na dvd-ju kompletne serijale TNG i VOY...  :D

Jedino, priznajem, nikad nisam gledao originalni serijal TOS... samo po neku epizodu na netu ali i to slabo ...

Ако  ти  треба  Tos, имамо. (мој син)

Има и  неке оригиналне аутограме...Мислим од Спока и од Доктора из новог серијала, и од Кју-а.

Жао ми је само што нисам видела Капетаницу кад је посетила Нови Сад,пре пар година.

Jbt koji sam ja geek, umal se onesvestih na ove informacije...!

Cekaj, Kate Mulgrew aka. cptn. Janeway je bila u Srbiji?! I ja to nisam znao!  :mad: 319.gif

A i respect za autograme... ako ste ih skenirali baci ih negde na net cisto da vidim kako izgledaju :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Добили  смо  ове  аутограме са три Треки конвенције  из Америке од  америчког  трекија,

пријатеља...из Мичигена.

А  ово  доле  су  оригинали  Војаџера  3 и  9.

s3600776.jpg

Подели на овим сајтовима

Sad su meni neke stvari jasnije.  1502_baby

Sad mi je jasno - pa ti si u stvari Q, cim ovako spamujes non-stop... dance67890

Il si treki ili si starvorsovac.

Ja sam oba, ali ne pokusavajte ovo kod svojih kuca, jer ja sam trenirani profesionalac...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ah, meni u životu je vjerovatnije da dobijem autograme od takvih od kojih mi to toliko nije ni stalo kao na primjer od Borisa Tadića ili Vaclava Klausa, eventualno od mog sudskog egzekutora, od tog mi nikakav popis pogotovo ne treba. A kad se radi o takvim autogramima o koje bi mi zaista vrlo išlo da ih dobijem to bih se mogao nastaviti na glavu i opet ih ne bi dobio.

sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...