marija Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 ?????? ??? ?? ??????? ???????? ?? ???? ????,? ????? ?????? ?? ?? ??? ?????????? ??? ?????? ?????? ??? ? ???????? ?????????? ????.??? ?? ??? ?????? ? ???? ?????? ??????? ?? ???? ?????? ?????? ??? ?? ??? ?????? ???????.??? ?? ?? ????????,??? ???? ? ??? ??? ?? ????????? ?? ?? ???????????,????? ???? ??? ??? ?? ?? ??????? ?? ???? ????,???? ?? ?? ??? ????????? ???? ???????? (??????),??? ????? ?????????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ???????? ??????? ??????????? ? ???????? ?? ????? ??????? ????.??? ??????? ????? ???? ?? ???? ??????? ????,???? ?????? ? ???? ?????? ??? ??????,?? ???? ??? ????? ?? ???????? ?? ???????? ????? ?????????????? ???? ?????,??? ??? ??? ?? ???????? ????? ?? ????.????? ?????????? ???????? ? ?????????? ???????? ??????? ??????,???? ?? ??????? ??? ??????????? ?? ???? ????? ????? ?? ????? ? ?????? ???? ?? ??????? ???? ?????????.??? ?? ???? ?????? ?????? ??? ?????????, ???? ???? ????? ??????? ???? ?? ??????? ????????????, ???? ???? ???? ??? ??? ??? ?? ???? ????? ?????????. ?? ?? ??? ?????????? ?? ??? ??????, ??. ?? ?? ???????? ??????? ? ?????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ?? ???? ?? ?? ?????? (???????????) ?????? ????????? ???? ?? ?????????????? (?????????????) ????????. ??????????? ?? ???????? ???????? ?????? ?????. ?????, ???? ?? ????? ??????? ????? ??????? ?? ??????? ?? ???? ????????? ?? ?????, ?? ?? ?? ?????? ??????????? ??????? ???????, ??? ?? ???? ?????? ??????? ?? ???? ??? ?????????. ?? ?? ?? ?? ????????? ??????????? ?? ??????? ? ?????, ? ????? ??? ???? ?????????????, ?? ???????? ?? ???? ????????? ?? ?????. ??????, ??? ???? ??????, ??? ??? ?? ??? ??????, ??? ? ????? ?? ?? ????? ?????? ??? ????????. ???????, ??? ?? ???????? ?????????? ????????? ? ???????. ???? ?????? ???? ?? ??????? ?? ?? ????? ??????? ????????? ???? ??? ?????? ?????? ??? ?? ??????. ????, ??? ?? ????? ???? ????? ??? ????????? ?? ?? ?????? ???????? ????, ?? ????? ???????????, ??? ??? ???? ???? ?? ???? ?????? ???? ??? ?? ???? ??? ????????, ?? ????? ??? ???????????, ???????? ??????? ??? ?? ???? ??? ???... ?????, ?????? ???? ??????? ????????? ????????, ???? ???? ?? ???? ? ?????, ??? ?? ?? ????? ?? ???? ???? ?? ????. ???? ?? ???? ????? ? ???????? ????? ???? ?? ????? ???????? ?????????? ? ?????? - ???? ??????? ???? ?????????. ??? ?????? ?????? ? ????? ??????? ?? ???????? ?????? ???? ???? ? ?????? ?? ??????? ?????? ?? ????. ???? ???? ??????? ??? ????? ????? ? ??????. ???? ??????????????? ????????? ?? ???????? ???? ?? ???? ????.????? ??? ????? ????? ???? ????? ???????????? ? ??? ??? ????????? ??? ??????, ??. ?????????? ? ???? ???? ?? ???????? ? ????????? ?????????, ??????? ??? ?????????. ???? ?? ??????? ?? ????? ????????? ??????-????? ???????? ??????? ?????????, ???????, ??????... ? ???? ????? ?? ? ????? ???????? ????????? ???????? ?? ??? ?? ???? ???????. ??? ???? ??????? ???? ?????? ??????? ? ???? ??????? ?? ???, ????????, ????????, ??? ????? ?????????? ????? ???? ? ????????? ?????? ?? ??????? ? ?????? ????, ???? ?? ? ???? ????? ???????? (?? ???? ????, ???? ???? ??????? ?????????) ? ?????, ??. ???????? ?? ?????? ?? ????? ? ????????? ????? ??????? ???????. ? ??????? ?? ?????? ?????? ? ?????? ?? ????????, ? ?? ?? ???????? ?? ???????? ????????? ? ????? ????????? (??? ?????? ??? ??????? ?? ? ?????? ?????? ?? ???????? ??????? ?? ??????????? ???????? ??????? ?? ?????? ????????, ??? ?? ???? ?? ?????? ??????? , ???. ????? ? ???? ?????? ????????, ??? ?????? ????? ???...). ?? ??? ?? ??? ??? ???? ???????????, ?? ?? ???????? ??????, ?????????? ????????? ? ?? ?????? ????? ???? ?????? ???? ????? ??? ????????? ??????? ??? ??? ???? ?? ????, ? ?? ??? ???????? ??????????? (? ?? ?? ????-????? ???? ?? ????? ?????, ? ?? ?? ??????? ?? ????? ???????? ? ??????? ?? ????? ????) Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 kada bi s epažljivije čitali postovi ne bi bilo toliko nerazumevanja Već sam napisala da ja nosim maramu jer meni tako prija, to može biti tipik ili pravilo u nekim crkvama ili manastirima ali definitivno nije dogmat i nije zapoved I ne pada mi na pamet da bilo koga osuđujem zato što je ne nosi pospan uostalom marama je forma mnoge bitnije stvari na žalost propuštamo, suštinske stvari Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 samo da prilozimo i ove fotografije bez komentara Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Ја ћу се ипак држати Јеванђељског учења, Светог Предања и Светих Отаца Цркве по овом питању (као и у свим другим важним питањима) - без поговора и без имало сумње да ли тако треба чинити како Светиње говоре и је ли то добро и душекорисно. Претерано умовање заиста нема добре плодове. Сад испаде да многи овде знају боље од Светих Отаца како треба или не треба и шта је добро а шта не. Мало сутра. Схватам ја сестро да то није догмат али... pospan ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 I ne pada mi na pamet da bilo koga osu?ujem zato što je ne nosi pospan ? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ???? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ???????? ???? ???????? ?????? ??? ???? ???? ??????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 I ne pada mi na pamet da bilo koga osu?ujem zato što je ne nosi 1401 ? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ???? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ???????? ???? ???????? ?????? ??? ???? ???? ??????. dakle slažemo se u neosu?ivanju pospan Sve ostalo po slobodi izbora i slobodnoj volji, prema svom razumu i svojoj savesti :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 pospan 1401 zru Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 samo da prilozimo i ove fotografije bez komentara Naucila si kako se stavljaju slike, bravooo klapklap klapklap klapklap Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 samo da prilozimo i ove fotografije bez komentara Super je gospodja Medvedeva koja se inache vazi za lady koja barem milion evra godisnje troshi na garderobu, vazi se za najskupocenije odevenu gospodju u Rusiji, valjda i ovo maramche kosta brat,brati iljadu evra:)) Volim ja kada Putin ( bivshi sef KGB-a) odlazi u crkvu ,krsti se i tako. Uche ti KGB-ovci brzo i lasno 0104_cheesy Ne, nikada nisam ulazila u crkvu sa maramom na glavi, a to naravno necu ni ubuduce. Jednostavno maramu na glavi ne nosim. Dao mi Bog lepu kosu,zasto bih je skrivala maramom? Cudno je to s tim maramama. Od kud sada isti sistem kao i kod Jevreja ili muslimana? Al onih zadrtih. Ne, to nije bio moj svet, niti ce ikada biti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 оооо па добро ти нама дошла назад Rayela 0110_hahaha 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 ???? ?? ????? ?? ???? ????? ????? Rayela 0110_hahaha 0409_feel Oooo, pa bolje vas nashla :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Слажем се са Rayelom у вези госпође Медведев, и волим те са милионима у џеповима када у последњој скупоценој гардероби закораче у Храм Божији, али није на мени да судим, само констатујем. По хиљадити пут понављан, за мене је садржај битнији од форме. Никад нисам носила мараме, нити ћу, јер ми не прија било шта на глави, ни капа ни марама, не носим ни у другим приликама, па немам намеру да будем лицемер и ставим је при улазу у Цркву, јер се ваљда тако ваља (можда, а можда и не). Само би ми сметала и одвлачила пажњу од молитве. При том, имам и фарбану косу, и рецимо, смелу фризуру... Па ако је то мој грех, свесно га чиним (и камо среће да је ово мој једини грех)... А Господ ће пресудити... Мада, ја ипак верујем да је Господ љубав.... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 јер се ваљда тако ваља (можда, а можда и не). Ваља свакако, али је далеко, далеко битније шта жена носи у срцу него на глави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 ??? ?? ????? ???? ???? (?????, ? ????? ? ??). ???? ???????, ??? ?? ??????, ?????? ??????? ??? ???? ???? ? ???? ???? ?? ?????. 0409_feel Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ???? ?? ????? ?? ???? ????? ????? Rayela 0409_feel Oooo, pa bolje vas nashla :smiley: jel ovo ista osoba ili ti Medo pogresi...a ona opet odgovara... Off topic...izvinjavam se. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука