Тавита Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 dok je Himze Polovine, bice i miline 319.gif 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 e ovo je prava za raju 0104_cheesy i da se popije, i da se razbije i da se dobar bude 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 Haj prosetala Suljagina Fata :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Ja volem ovu... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Чини ми се да мешамо староградску музику са неком другом, која је, такође, добра... 0442_feel . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Јуче смо га гледали на ртс-у, имао је мини концерт. Какав човек! Има преко 70 година, а како се држи ... чујем да има прелепи салаш негде у Банату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 Maria Lătăreţu - Sanie cu zurgălăi Ово је оригинална песма, од које су настале песме Звонка Богдана "Када падне први снег" ("Сваку жену волим ја") и песме Леса Пола "Johnny Is The Boy For Me". Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 0205_whistling ??? ? ????? ????? ???? ?? ??????? ????? Pet?fi Sándor, ?????? Balázs Árpád, ? ????, ???????, ?????? ??????: ?????? ?????? - ??? ?? ?? ??????? ?? ???? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Звонко Богдан - Већ одавно спремам свог мркова Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=l4qgPhQvmVE&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2009 Слободанка Стојиљковић - Молитва је за ме Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука