Јуки Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 A kako je izgledao krst na kome je Hristos razapet, da li ovako ka sto mi danas vidimo u crkvi ili u obliku slova T Tau krst? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 A kako je izgledao krst na kome je Hristos razapet, da li ovako ka sto mi danas vidimo u crkvi ili u obliku slova T Tau krst? јел то важно или пресудно на било који начин? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 A kako je izgledao krst na kome je Hristos razapet, da li ovako ka sto mi danas vidimo u crkvi ili u obliku slova T Tau krst? Не постоји начин да се да поуздан одговор на ово питање, будући да није постојао ни пропис ни устаљена пракса на који начин треба да се обавља казна разапињања на крст. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 A kako je izgledao krst na kome je Hristos razapet, da li ovako ka sto mi danas vidimo u crkvi ili u obliku slova T Tau krst? јел то важно или пресудно на било који начин? Nije presudno ali zasto je onda u nasim crkvama krst upravo ovakav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Ljudi su artisticka bica. ecimo trolisni krst su napravili grci za vreme turaka; tacnije tada se rasirio ; a naravno kao sto ti je rekao Meda zar je to bitno. Iskreno od tebe sam ocekivao takvo pitanje; kao da ga je Miroljub smislio 1000000001010 0110_hahaha Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Postoji razlog zasto sam postavio to pitanje, a ti kolko puta pomenes Miroljuba na dan sigurno vise nego sto otac Nikolaj pomene antihrista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Postoji razlog zasto sam postavio to pitanje, a ti kolko puta pomenes Miroljuba na dan sigurno vise nego sto otac Nikolaj pomene antihrista Sta cu kada je covek stvorio kult ljudi koji ga parafraziraju pedeset puta dnevno poput tebe i slicnih. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Postoji razlog zasto sam postavio to pitanje, a ti kolko puta pomenes Miroljuba na dan sigurno vise nego sto otac Nikolaj pomene antihrista Sta cu kada je covek stvorio kult ljudi koji ga parafraziraju pedeset puta dnevno poput tebe i slicnih. Vidim da si ti pobornik njegovog kulta iz svake tvoje recenice viri Miroljub Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Nije presudno ali zasto je onda u nasim crkvama krst upravo ovakav Ствар договора, као и већина других ствари које се тичу култа у Православљу. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Nije presudno ali zasto je onda u nasim crkvama krst upravo ovakav Ствар договора, као и већина других ствари које се тичу култа у Православљу. Не ствар договора него предања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Nije presudno ali zasto je onda u nasim crkvama krst upravo ovakav Ствар договора, као и већина других ствари које се тичу култа у Православљу. Не ствар договора него предања То већ зависи од тога шта подразумеваш под предањем. prstgore Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука