мирођија Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 ...и поред свега он је радостан. Сви смо ми размажени, не само наши свештеници него сви ми јер из истог народа потичемо. Свештеници нису пали с марса већ су из народа тако да кад њих критикујемо то исто важи и за нас. Дај Боже да се поправимо а Господ нам је све дао и Хвала Њему и Слава Њему!!! Амин? 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 тако и код нас сеоски свештеници живе, а треба да видите у русији каква кола се возе од стране црквеног клира 4chsmu1 сића смо ми за њих, по питању материјалног, ал код њих барем постоји нека организација и за то им скидам капу 0205_whistling с тим што се тамо не допушта свештеницима да оскудевају, а код нас су у стању да потпуно забораве на неке. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Није по бон-тону, али морам ову да поновим: Господ да их чува! 0205_whistling 4chsmu1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 po svoj prilici i moj bacuska ce uskoro da seje pasulj i muze koze Нека сте срећни и благословени, и нека вас чува Пресвета Богородица! Као и ову дивну руску породицу. Amin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 eheeeej 11122 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука