obi-wan Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 greengrin http://englishrussia.com/2011/04/22/one-day-of-a-village-priest/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 greengrin http://englishrussia.com/2011/04/22/one-day-of-a-village-priest/ Дивно Брате.. 0442_feel Даде ми помисао да направим слично са нашим Свештеницима... У сликама наравно... 0442_feel Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Увијек се растужим када видим ово и сјетим се неких доиста добрих наших свештеника који возе скупе џипове... мада, такав смо ми народ, да возе бицикла, сви би рекли "пушти будало, сиротиња ни себи не умије да обезбиједи".. facenew22222222 "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 facenew22222222 http://englishrussia.com/2011/04/22/one-day-of-a-village-priest/ Хвала ти оби, таман хтедох да питам, где је ово село, да идем тамо? smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 4chsmu1 Слике баш одишу радошћу и задовољством, иако скромно живе. Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Зар је више и потребно 4chsmu1 Када Бог даје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 greengrin po svoj prilici i moj bacuska ce uskoro da seje pasulj 4chsmu1 i muze koze 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Inace jako lepa tema 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 ...и поред свега он је радостан. Сви смо ми размажени, не само наши свештеници него сви ми јер из истог народа потичемо. Свештеници нису пали с марса већ су из народа тако да кад њих критикујемо то исто важи и за нас. Дај Боже да се поправимо а Господ нам је све дао и Хвала Њему и Слава Њему!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 ...и поред свега он је радостан. Сви смо ми размажени, не само наши свештеници него сви ми јер из истог народа потичемо. Свештеници нису пали с марса већ су из народа тако да кад њих критикујемо то исто важи и за нас. Дај Боже да се поправимо а Господ нам је све дао и Хвала Њему и Слава Њему!!! bas tako 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 greengrin po svoj prilici i moj bacuska ce uskoro da seje pasulj 4chsmu1 i muze koze 0205_whistling Нека сте срећни и благословени, и нека вас чува Пресвета Богородица! Као и ову дивну руску породицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука