Jump to content

Jedan dan seoskog svestinika u Rusiji - u slikama!

Оцени ову тему

Препоручена порука

priest20112084-5.jpg

priest20112084-6.jpg

priest20112084-7.jpg

priest20112084-11.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

priest20112084-9.jpg

priest20112084-10.jpg

priest20112084-17.jpg

priest20112084-12.jpg

priest20112084-15.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

priest20112084-18.jpg

priest20112084-22.jpg

priest20112084-23.jpg

priest20112084-26.jpg

Подели на овим сајтовима

priest20112084-24.jpg

priest20112084-25.jpg

priest20112084-29.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Дивно Брате..

0442_feel

Даде ми помисао да направим слично са нашим Свештеницима...

У сликама наравно...

0442_feel

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Увијек се растужим када видим ово и сјетим се неких доиста добрих наших свештеника који возе скупе џипове...  мада, такав смо ми народ, да возе бицикла, сви би рекли "пушти будало, сиротиња ни себи не умије да обезбиједи".. facenew22222222

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Хвала ти оби, таман хтедох да  питам, где је ово село,

да идем тамо?

smej.gif

Подели на овим сајтовима

...и поред свега он је радостан.

Сви смо ми размажени, не само наши свештеници него сви ми јер из истог народа потичемо.

Свештеници нису пали с марса већ су из народа тако да кад њих критикујемо то исто важи и за нас.

Дај Боже да се поправимо а Господ нам је све дао и Хвала Њему и Слава Њему!!!

Подели на овим сајтовима

...и поред свега он је радостан.

Сви смо ми размажени, не само наши свештеници него сви ми јер из истог народа потичемо.

Свештеници нису пали с марса већ су из народа тако да кад њих критикујемо то исто важи и за нас.

Дај Боже да се поправимо а Господ нам је све дао и Хвала Њему и Слава Њему!!!

bas tako  4chsmu1

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

greengrin po svoj prilici i moj bacuska ce uskoro da seje pasulj  4chsmu1 i muze koze  0205_whistling

Нека  сте  срећни  и  благословени,

и  нека  вас  чува  Пресвета Богородица!

Као  и  ову  дивну  руску  породицу.

05345f7c5ac1b8xl.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...