Nebojsa Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Помаже Бог Захваљујући oвом форуму стекао сам могућност да упознам неке нове људе да осетим да Црква Христова живи и у Србији данас . Једноставно овај форум данас по мени претставља ону идеју коју је наш светитељ и Божији угодник владика Николај реализовао и покренуо пре другого светског рата. Да се Срби окупљају око Цркве и једни око других ,тежак смо ми народ али ево ту је форум је ту да покаже да можемо и да хоћемо . Елем потребан ми је савет ,као што претпостављам да сви знате ,имама озбиљну повреду кичме ,коју сам ја лично потиснуо у други план . Али пре пар јутара устанем из кревета и немогу да померим руке ,глава ме боли пулсира нешто . Одем до огледала и сам себи сам смешан стојим и немогу руке померити ни горе ни доле ни лево ни десно висе као две гране са мене . Пробудим жену она позове хитну помоћ дођу људи ,кренем у болницу онако у својим мислима пролазим поред Цркве хоћу да се прекрстим али неможе недају се руке .Као неко да ме завезао . Дођем у болницу седнем да сачекам лекара ,када одједном почеше руке да ми трну и да боле видим ја може да се ради са њима . Таман стиже лекар мени сада непријатно руке боле али функционишу испада да се шалим са њим. Он ме прегледа каже шта и увек да нису сигурни шта је и пусте ме кући . Ја сам тако навикао међутим ,моја жена ма колико глумила да је јака видим да је то погађа . Али ћутим ја кажем све ће бити у реду ,па шта друго . Она се нервира једе се у себи због тога је имала операцију пре непуна два месеца ,елем операцију смо морали да платимо 500 еура (није било места да се оперише у државној болници ваљда нисмо имали довољно да дамо да се створи место),вероватно због овога од пре пар дана опет добије ту аналну фисуру на истом месту ,само што сада крвари јаче и видим да је боли више. Доктор опет тражи 500 еура да се оперише ,да ли је то у реду ?Каже да није имао случај да неко у овако кратком периоду има толику рану на дебелом цреву . Ми пара и онако немамо ,незнам како ћемо али како Бог одлучи нека буде тако .Операција је сутра она мора бити пар дана у болници ,питао сам да неједе тамо да ми донесемо храну надајући се да ће битит бар мало јефтиније .Ништа није рекао Моје питање онима који се разумеју у ову област да ли доктор треба поново да наплати оно што је радио недавно или нетреба ?Са приватним лекарима немам искуства .И шта могу да урадим сем да платим Некако смо стално у приличној немаштини таман смо скупили довољно да детету купимо све за вртић кад сада ово . Покушали смо да радимо услужно пеглање али то није успело . Волео бих да почнемо да правимо домаће кифлице и да их продајемо ,кифлице би радили кући . Ја сам се доста дуго бавио послом у кухињи али ова кичма недами да радим за неког ја сам упоран и истрајан ,међутим мало ме попушта ентузијазам тешко ми је да гледам дете а незнам шта ћу јој сутра дати да једе .Незнам шта и како ћу рећи доктору када одем да немам пара .Незнам како незнам зашто али Господ ставља ново искушење на нас ,хвала му на свему . Од монаха сам чуо следеће када га неко упита Како си брате ,он одговара Није добро Богу је хвала . Можда и нама нетреба да буде добро .Молим се Богу и у њега се надам Ваш брат Небојша Стојнић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ако је доктор направио грешку приликом операције онда је он крив и можете да се договорите:или да га тужите или да ништа не наплати ако буде други пут оперисао. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Mislim, brate. ako je situacija hitna, a iz pisma vidim da jeste, treba otići kod državnog lekara. Postoji i više ustanova. Niko u državnoj ustanovi neće ostaviti hitan slučaj, a i bićete zaštićeni od samovolje nekih privatnih lekara. Čak i ako se mora nešto naplatiti, potoji refundacija. Svakako, podeli muke sa nama, zato smo tu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Bog ti pomogao,brate Nebojsa!Dobrodosao u nasu zajednicu! Sto se lekara tice,imas pravo da vodis zenu na second opinion,tj.na pregled kod drugog lekara. Olja je u pravu,ako zena ima krvarenje,to se u gastroenterologiji i u hirurgiji tretira kao urgentno stanje i drzavni lekar mora odmah da je primi,pregleda i reaguje adekvatnom terapijom,bilo hirurski,bilo nekom iz domena konzervativne medicine. Takodje,ako drugi lekar potvrdi da je prvi hirurg pogresio imas pravo na naknadu stete.Tj,da tio vrate 500 eura.Takodje,ako drugi lekar potvrdi da je do toga doslo zato sto ovaj prvi nije postupao savesno po svim pravilima medicinske nauke i struke imas pravo da podneses krivicnu prijavu za krivicno delo nesavesno pruzanje medicinske pomoci.Onda ce biti procesuiran,tj.gonjen krivicno. Ali,moras da budes spreman da ti procesi kod nas,nazalost,jako dugo traju.I da vestaci njegov kolega,a vrana vrani oci ne kopa. Takodje,ako je situacija stani-pani u sudskom procesu,onda trazi vestacenje Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.Oni korektno i posteno vestace. I moli se Bogu,brate!I mi cemo.Svi smo tu da tebi i tvojoj porodici pomognemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ako je krvarenje u toku, najbolje je ici u Urgentni, odatle salju dalje...Kakva - takva zaštita, našalost je samo u državnoj službi...Poslusaj, vodi ženu u Urgentni centar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Брате Небојша, како се зове Твоја жена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 To sam i ja htela da pitam.Kako se zove?Da znam da joj palim svecu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Август 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Supruga se Zove mirjana probudila je se iz kome pre 45 minuta .Hvala na ljubavi vasoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IXTUS Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Vidim brate Nebojsa kod tebe velika iskusenja, kako kazes molis se Bogu a i mi cemo da se molimo za tebe svako po svojim snagama. Ne znam da ti dam savjet u vzi doktora vjerujem da ce Gospod to da upravi. Ako mozemo sa foruma kako da ti pomognemo i finansiski ja sam za, a milim da ima jos ljudi. Najbolje da to neko od svestenika organizjuje i da se da ziro racun, vama bi koliko toliko znacilo. Svako dobro od Gospoda tebi i tvojim zelim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Neka da GOSPOD da tvoja Mirjana sto pre bude kao nova i svima vama nadalje puno zdravlja ,ljubavi i srece u daljem zivotu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ne daj se brate, iskušenja su velika, svi smo uz tebe! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=1&t=7707&start=0&st=0&sk=t&sd=a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Август 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Jedan brat je na jos neke forume prosledio ovo pismo ,valjda da pomogne .Hvala na ljubavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Брате Небојша, кажи нам да ли си Ти проследио писмо на друге форуме или је неко други? Видим да и на православномфоруму стоји Твој ник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Август 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Blagoslovite oce Gde god stoji moje ime ja sam u pitanju nisam prosledjivao ja neko drugi jeste .Ja se svugde potpisujem imenom i prezimenom krstenim tako da se zna o kome se radi .Hvala na svemu Najvise hvala na covekoljublju i na molitvenom secanju na mene i moje . Pomenite nas oce na proskomidiji Tihana,Mirjana Nebojsa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука