Гости Guest - . . .- Написано Јун 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Од сада почните да водите "међуконфесионални дијалог" а не константно "међуполитички".Ако сматрате да је једно неодвојиво од другог због тешке међусобне крваво испреплетане историјске позадине,онда немојте ни да га започињете јер је бесмислен и не гњавите више никога вашим убитачно доасадним и кретенско стереотипним причама!!! BIG 0110_hahaha Међуконфенсионални дијалог треба водити на нивоу богословских чињеница. На форуму смо створили услове за то да људи разбих религијских погледа резмене мшљења без вређања личности. Овде су то многи прекршили, да ли са намером или не, то сада није битно. Администрација ће бити изричито строга по питању ових тема. Ко није способан да води богословски дијалог нека пише на другим лакшим темама. Има толико ствари које нас спајају и које су нам заједничке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Не само Чавез...већ и сви "љубљени хрвати-паписти",који дођу на православни и српски форум и мисле да могу да нам тек тако изливају помије на главу својим инфантилним и идиотским оправдавањем клеро-усташких зверстава, летеће одавде...због нескривеног и злобног покушаја већине да целокупну историјску "српско-хрватску причу" сведу на нововремену и "политички коректну" мантру "криву су Срби за све",због константног оправдавања неоправдивог,због нескривеног проусташког настројења,због проглашавања више него доказаних историјских чињеница "комунистичким фалсификатима" (што год нам не одговора одмах прогласимо комунистичком ујдурмом,јел? То је најлакше,јел тако?!) ,због пребацивања кривице за злочине на Србима у 2.светском рату на другог ...вероватно су четници криви што су усташки ретарди по Хрватској и Босни пљачкали и клали све што су стигли,што постоје безбројне српске јаме,што постоји Јасеновац са 700 00 убијених Срба,јел да? Слушајте ме добро сви...и чавези и зајрони. Од сада ћу свакога ко се усуди да оправда било коју причу везану за НДХ,за усташке лудаке,монструме и убице,без пардона бановати...заувек! Од сада нема више покретања тема које су се милион пута отварале и где се увек,али увек,аутоматски и по дифолту скренуло са теме,где није било никада никаквог конструктивног дијалога,нити суштинске жеље за истим,где се увек и у целости све свело на сулуда и бескрајна политичко-религозна препуцавања. Од сада почните да водите "међуконфесионални дијалог" а не константно "међуполитички".Ако сматрате да је једно неодвојиво од другог због тешке међусобне крваво испреплетане историјске позадине,онда немојте ни да га започињете јер је бесмислен и не гњавите више никога вашим убитачно доасадним и кретенско стереотипним причама!!! Свако,али свако,ко се буде оглушио на речено,дезинтегрисаћу га без речи и у једном трену.Срећа ваша што сам ретко на фопруму,иначе бих вас почистио само тако...убисте колико сте досадни! Ово је део који ја уређујем и пазићете како разговарате,о чему разговарате,шта причате,у коју форму стављате то што желите да кажете и дај једном ,али само једном видимо озбиљну,детаљну и теолошки богати,студиозну и у сваком смилсу завидну причу. Тако ће бити и никако другачије од сада...коме се не свиђа уопште не мора да пише,нити да посећује форум.Има безброј форума где своју пљувачку мож Свака част и чест мајсторе, тако се то ради, требало је и раније! 1405_love Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ne brani što se odbraniti neda, Dražu je sam kralj raščinio i praktično ga bacio "preko palube" i odrekao ga se jer zvjerstva koja su on i njegovi ravnogorci počinili su kompromitirala cijelu tamnošnju i tadašnju kraljevsku vladu u Londonu a princ Karadjojević je upravo zato odmah izjavio u Beogradu kako ga tješi Mladićevo hapšenje i odvoz na sudenje u Hag jer je imao očiglednu predstavu o tome svemu kroz šta mu je prošao otac s Dražom, takvo "nazorno predavanje" i životnu školu. Draža je odbio posušnost svom kralju, svom direktnom nadredjenom, svom vrhovnom komandantu. A od prvobitne antifašističke i potencijalno pobjedničke kraljevske vojske napravio poražene kvislinške saveznike nacista i razularene teroriste nenaoružanih civila, da ne kažem šta gore. Upropastio povjerenu mu kraljevsku vojsku i time srozao ugled kralja i cijele vlade kod saveznika ali šta je još gore kod naroda koji potom nije htio niti ikakvog kralja ni kraljevsku vojsku. A zato nije preostajalo ništa drugo Jaltskim činocima nego predati vlast Titu kako ne bi na Balkanu nastala necivilizovana totalna anahija. Bolje onda nekakva vlast nego nikakva. Ja razumijem da i vas boli istina o vašim izdajstvima koja nimalo nisu ni viteška ni ratnička. Bila je to najobičnija izdaja i neposlušnost. Naravno da pričamo o vašem potencijalu - velikosrpskom potencijalu koji uvijek proradi kao 1991. Je l' si povukao vodu posle ovog pametovanja? O kakvim izdajstvima ti pricaj zivota ti tvog. Pa postoji li veci izdajnik od Hrvata? Minirali ste uvek svaku drzavu u kojoj ste ziveli, pokatolicili se masovno...je l' to nije izdaja? Sa razlogom je Draza odbio kralja, jer su tog istog kralja lepo izribali Englezi i ubedili ga da ga je Draza izdao. Medjutim, Draza ostaje u Srbiji i bori se za istinu koju kralj mutavi ne zna i ne bezi u Argentinu kao tvoj Pavelic. Srecom ni Argentina nije daleko za ruku pravde koju mu je ispruzio gospodin Jovovic u San Telmu Deki, izvini, ja tek sada videh sta si gore napisao, ako treba brisi ovaj moj komentar. Ja jednostavno nemam srca da ga menjam. Citam temu i ustrucavam se, ali prelilo brate. Kada neko poredi Drazu sa Pavelicem jednostavno proradi zeludac. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Nije svaki pristalice ideje jedne slobodne i sjedinjene Srbije automatski za idiote poput Miloševića, Mladića ili Karadžića, za totalitarizam, Rusiju i ostalo. Mada priznajem da je veliko-Srba poput mene danas retko u Srbe, koji su za demokratiju, za ljudska prava i tako dalje i tako dalje. Odakle ljudima ideja da su Milosevic, Karadzic i Mladic protivnici demokratije? Pa Milosevic je uveo visestranacje i slobodu stampe, slobodne izbore u Srbiji. Nisu Srbe komunista oslobodoli Djindjic i ostali dzeparosi vec Milosevic. Seselj, Mladic, Karadzic su svi odreda demokrate i velikjosrbi. I ja uz njih. I demokrata i velikosrbin. Ovo je dobro greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Не само Чавез...већ и сви "љубљени хрвати-паписти",који дођу на православни и српски форум и мисле да могу да нам тек тако изливају помије на главу својим инфантилним и идиотским оправдавањем клеро-усташких зверстава, летеће одавде...због нескривеног и злобног покушаја већине да целокупну историјску "српско-хрватску причу" сведу на нововремену и "политички коректну" мантру "криву су Срби за све",због константног оправдавања неоправдивог,због нескривеног проусташког настројења,због проглашавања више него доказаних историјских чињеница "комунистичким фалсификатима" (што год нам не одговора одмах прогласимо комунистичком ујдурмом,јел? То је најлакше,јел тако?!) ,због пребацивања кривице за злочине на Србима у 2.светском рату на другог ...вероватно су четници криви што су усташки ретарди по Хрватској и Босни пљачкали и клали све што су стигли,што постоје безбројне српске јаме,што постоји Јасеновац са 700 00 убијених Срба,јел да? Слушајте ме добро сви...и чавези и зајрони. Од сада ћу свакога ко се усуди да оправда било коју причу везану за НДХ,за усташке лудаке,монструме и убице,без пардона бановати...заувек! Од сада нема више покретања тема које су се милион пута отварале и где се увек,али увек,аутоматски и по дифолту скренуло са теме,где није било никада никаквог конструктивног дијалога,нити суштинске жеље за истим,где се увек и у целости све свело на сулуда и бескрајна политичко-религозна препуцавања. Од сада почните да водите "међуконфесионални дијалог" а не константно "међуполитички".Ако сматрате да је једно неодвојиво од другог због тешке међусобне крваво испреплетане историјске позадине,онда немојте ни да га започињете јер је бесмислен и не гњавите више никога вашим убитачно доасадним и кретенско стереотипним причама!!! Свако,али свако,ко се буде оглушио на речено,дезинтегрисаћу га без речи и у једном трену.Срећа ваша што сам ретко на фопруму,иначе бих вас почистио само тако...убисте колико сте досадни! Ово је део који ја уређујем и пазићете како разговарате,о чему разговарате,шта причате,у коју форму стављате то што желите да кажете и дај једном ,али само једном видимо озбиљну,детаљну и теолошки богати,студиозну и у сваком смилсу завидну причу. Тако ће бити и никако другачије од сада...коме се не свиђа уопште не мора да пише,нити да посећује форум.Има безброј форума где своју пљувачку мож I ovo je dobro greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ово је стварно брука и срамота! Ми смо овде дискутовали о злочинаштву Алојзија Степинца и указивали римокатолицима на необорисвост доказа о његовом учешћу у злочиначком подухвату. То је чињено због љубави према римокатолицима и жеље да се "непогрешиви" папа по хиљадити пут у историји не мора извињавати и признавати да је погрешио, јер ће са злочинцем Степинцом то сигурно морати. Степинац је велика, али не и једина мрља и "контраверзна личност" у хагиографији ркц. Kao iz centralnog dnevnika RTS-a greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 http://www.4shared.com/file/r9lKplTY/Radomir_Petrovi_-_Istorija_srp.html To nije knjiga u kojoj se nalaze riječi sveroga Stefana Mirotočivoga:"Trećinu pobiti, trećinu proterati, trećinu pokrstiti" Ja sam jasno naznačio tačan naslov knjige greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Књига који су назначио је та која је дата. А у сајту који сам ти објаснио како се користи имаш све делове. А књига коју помињеш да у њој пише то што кажеш да пише не постоји тако да је нећеш ни наћи. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Управо траје одлична емисија Да, можда, не у којој се могло чути безброј података и доказа о злочинаштву Степинца, а Голдштајн је потврдио моје речи од прошле вечери о једностраности Естере. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Леонтјев из које године је Мисал који користиш? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Књига који су назначио је та која је дата. А у сајту који сам ти објаснио како се користи имаш све делове. А књига коју помињеш да у њој пише то што кажеш да пише не постоји тако да је нећеш ни наћи. Prvo kažeš da imaš knjigu...Potom da se ona može skinuti sa rapidshare-a, pa onda mi se nudi link, ali za knjigu koju ja nisam ni spomenuo i na kraju, krajeva izjavljuješ da ta knjiga ne postoji girl_jumping A, za čitavo to vrijeme kažeš da ja lažem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Књига који су назначио је та која је дата. А у сајту који сам ти објаснио како се користи имаш све делове. А књига коју помињеш да у њој пише то што кажеш да пише не постоји тако да је нећеш ни наћи. Prvo kažeš da imaš knjigu...Potom da se ona može skinuti sa rapidshare-a, pa onda mi se nudi link, ali za knjigu koju ja nisam ni spomenuo i na kraju, krajeva izjavljuješ da ta knjiga ne postoji girl_jumping A, za čitavo to vrijeme kažeš da ja lažem Ти си тражио књигу Раше Поповића Историја Цркве. Можеш је пронаћи на оба сајта. А књига коју ти помињеш у којој се помињу трећине у вези са Стефаном Немањом не постоји. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Леонтјев из које године је Мисал који користиш? Nisam ja svećenik, da bi znao iz koje godine koristim misal. ne znam, mogu ti reći sutra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Леонтјев из које године је Мисал који користиш? Nisam ja svećenik, da bi znao iz koje godine koristim misal. ne znam, mogu ti reći sutra. Ниси ти ни римокатолик. Проваљен си. Ћао. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leontijev Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Књига који су назначио је та која је дата. А у сајту који сам ти објаснио како се користи имаш све делове. А књига коју помињеш да у њој пише то што кажеш да пише не постоји тако да је нећеш ни наћи. Prvo kažeš da imaš knjigu...Potom da se ona može skinuti sa rapidshare-a, pa onda mi se nudi link, ali za knjigu koju ja nisam ni spomenuo i na kraju, krajeva izjavljuješ da ta knjiga ne postoji 301 A, za čitavo to vrijeme kažeš da ja lažem Ти си тражио књигу Раше Поповића Историја Цркве. Можеш је пронаћи на оба сајта. А књига коју ти помињеш у којој се помињу трећине у вези са Стефаном Немањом не постоји. Nisam reko da je to knjiga od tog autora i nisam rekao da se ona zove Istorija Crkve. To nije tačan naslov knjige. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука