Зоран Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Само онај снимак мислим да није никаква шале јер када сам слушао остале коментаре на том клипу дошло ми је да свинем од муге ТУГА велика 0102_laugh Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 naumzn рече: Цитат karadjordje рече: ?????? ?? ???? ????? ????? ? ??????? ?? ??????? ?? ?? ?? ?? ?????? ? ?? ?? ?? ?? ??????. ?????? ?? ???? ?? ??? ??????? ????? ??? ??? ?????????? ??? ?? ????? ?? ?????? ?????? ?????? ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ???? ????? ???????? ?? ?? ???????, ?? ?? ????? ???????? ?? ?? ???? ????? ??. ?????? ? ??? ?????????? ????????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????? ???? ??? ???? ???? ?? ?? ?? ???????? (????????????? ??? ???? ?? ??? ???? ????????? ???) ??? ?? ??????? ? ?????. ?????? ?? ?? ???? ???? ? ?? ??????? . ? ??? ??? ?? ???? ????????????...?? ?? ?????? ?? ??????? ???? ?? ?? ?????... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука