Jump to content

Спаљивање икона?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

22.08.2008 епископ Марк, човек Кирила Гундајева послат је на Чукотку као замена прогнаном епископу Диомиду. Своје право лице - иконоборачко, убрзо је показао. Овај филм говори о томе.

Da li neko zna nesto o ovom Marku celom slucaju?

Подели на овим сајтовима

Malo mi je glupo ikonoborac u 21 veku.U knjizi Monah Kalist se govori kako su spaljene svetacke mosti jer su bile oskrnavljene.Neki svestenik polupani i neki vestac su uzimali pare od naroda tako sto su bajali nad njima pa je vladika naredio da se sve spali.Ko zna zasto pale ikone.

Подели на овим сајтовима

??????? рече:

22.08.2008 ??????? ????, ????? ?????? ????????? ?????? ?? ?? ??????? ??? ?????? ????????? ???????? ???????. ????? ????? ???? - ????????????, ????? ?? ???????. ???? ???? ?????? ? ????.

Da li neko zna nesto o ovom Marku celom slucaju?

????? ?? ??? ??????????? ??????????. ?? ???? ????? ??????? ???? ?? ???? ?? ?????????????? ???? ? ?????? ?? "??????" ????? ?????????, ???????? ?????????, ? ????? ???????

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

mislio sam-trebalo je da joj objasni zašto spaljuje,smatram isto što i karadjordje, a onda sam istako da je bolje da uradi to što radi jer ne verujem da pali ikone iz zezanja nego da priča o mitarstvima....... 0110_hahaha

logično  crvenilo 0110_hahaha 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:

mislio sam-trebalo je da joj objasni zašto spaljuje,smatram isto što i karadjordje, a onda sam istako da je bolje da uradi to što radi jer ne verujem da pali ikone iz zezanja nego da pri?a o mitarstvima....... 0110_hahaha

logi?no  crvenilo 0110_hahaha 0110_hahaha

? ???? ??????????  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Подели на овим сајтовима

Цитат
  karadjordje рече:

?????? ?? ???? ????? ????? ? ??????? ?? ??????? ?? ?? ?? ?? ?????? ? ?? ?? ?? ?? ??????.

?????? ?? ???? ?? ??? ??????? ????? ??? ??? ?????????? ??? ?? ????? ?? ?????? ??????

?????? ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ?? ???? ????? ???????? ?? ?? ???????, ?? ?? ????? ???????? ?? ??

???? ????? ??. ?????? ? ??? ?????????? ????????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????? ???? ???

???? ???? ?? ?? ?? ???????? (????????????? ??? ???? ?? ??? ???? ????????? ???) ??? ?? ???????

? ?????. ?????? ?? ?? ???? ???? ? ?? ??????? .

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...