Jump to content

Да ли политичари треба да се моле за оне који су на власти?

Препоручена порука

Ако дозволите, не бих учествовао у овој рунди.

Купићу кокице и посматрати са стране интересантан окршај Меда vs Тавита - уводне борбе обећавају.  :bla:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' />

Подели на овим сајтовима

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ако дозволите, не бих учествовао у овој рунди.

Купићу кокице и посматрати са стране интересантан окршај Меда vs Тавита - уводне борбе обећавају.  dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' />

prstgore nije to uopste nikakva borba,a ako tako izgleda onda od mene  :bla:

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14662.msg458301#msg458301 date=1307318565]

ih,pa sta hoces da kazes?!!!! ovaj sto je renovirao krilo,ne mora da znaci da bi to isto uradio da mu sin nije tamo lezao...a to da znaju da budu "konstruktivni",istina je,znaju...a znas zasto?!!! zato sto misle da se tako peru,poznajem lika koji je citav zivot krao,u posljednje vrijeme dosta daje Crkvi,bas onako sakom i kapom,biva cesto donator,ali od licne promjene na bolje nista,on i dalje krade,i ne samo to,poznat je kao neko ko strasno tlaci svoje radnike-ima vise firmi...sta mislis dal' bi se Bog vise obradovao da prestane da krade i da tlaci,il' mu se vise raduje sad kad obnavlja Crkve i u isto vrijeme radi to sto navedoh?!!!

гле, гле ...

пошто волиш да исповедаш друге, како би било да нас се сад сама исповедиш, па да тебе измеримо истом мером?  greengrin greengrin greengrin

а ти прото, јеси ли и ти у фазону да нам се исповедиш, па ћемо дати тавити да те измери?  4chsmu1

slava3 па је Бог милостив на грешне, ал капирам да хвали царинике, не толико фарисеје  4chsmu1

ispovjedam se,iskljucivo,mom duhovniku...i bas on me blagoslovio da ovako pisem...ili ti ne ispovjedas duhovniku tvoje pisanije po forumu 0205_whistling

лепа ''праведничка'' демагогија - друге мериш, а своју главу нећеш на тас  greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14662.msg458613#msg458613 date=1307367265]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14662.msg458301#msg458301 date=1307318565]

ih,pa sta hoces da kazes?!!!! ovaj sto je renovirao krilo,ne mora da znaci da bi to isto uradio da mu sin nije tamo lezao...a to da znaju da budu "konstruktivni",istina je,znaju...a znas zasto?!!! zato sto misle da se tako peru,poznajem lika koji je citav zivot krao,u posljednje vrijeme dosta daje Crkvi,bas onako sakom i kapom,biva cesto donator,ali od licne promjene na bolje nista,on i dalje krade,i ne samo to,poznat je kao neko ko strasno tlaci svoje radnike-ima vise firmi...sta mislis dal' bi se Bog vise obradovao da prestane da krade i da tlaci,il' mu se vise raduje sad kad obnavlja Crkve i u isto vrijeme radi to sto navedoh?!!!

гле, гле ...

пошто волиш да исповедаш друге, како би било да нас се сад сама исповедиш, па да тебе измеримо истом мером?  :) greengrin greengrin

а ти прото, јеси ли и ти у фазону да нам се исповедиш, па ћемо дати тавити да те измери?  4chsmu1

slava3 па је Бог милостив на грешне, ал капирам да хвали царинике, не толико фарисеје  ;)

ispovjedam se,iskljucivo,mom duhovniku...i bas on me blagoslovio da ovako pisem...ili ti ne ispovjedas duhovniku tvoje pisanije po forumu :)

лепа ''праведничка'' демагогија - друге мериш, а своју главу нећеш на тас  greengrin greengrin greengrin

vjeruj mi,nikakav problem,al' necu da te izlazem da ponovo moras da me castis onim-jurodiva,prozorljiva,i slicno greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14662.msg458613#msg458613 date=1307367265]

гле, гле ...

пошто волиш да исповедаш друге, како би било да нас се сад сама исповедиш, па да тебе измеримо истом мером?  greengrin greengrin greengrin

а ти прото, јеси ли и ти у фазону да нам се исповедиш, па ћемо дати тавити да те измери?  4chsmu1

slava3 па је Бог милостив на грешне, ал капирам да хвали царинике, не толико фарисеје  0205_whistling

ispovjedam se,iskljucivo,mom duhovniku...i bas on me blagoslovio da ovako pisem...ili ti ne ispovjedas duhovniku tvoje pisanije po forumu 0205_whistling

лепа ''праведничка'' демагогија - друге мериш, а своју главу нећеш на тас  greengrin greengrin greengrin

vjeruj mi,nikakav problem,al' necu da te izlazem da ponovo moras da me castis onim-jurodiva,prozorljiva,i slicno greengrin greengrin greengrin

сестро драга, то је била иронија.

а да волиш да мериш, а да не волиш да се теби мери, то је чињеница.

ионако сам то само хтео да ти покажем и погрешност метрике другог  :bla:

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14662.msg459203#msg459203 date=1307410097]

гле, гле ...

пошто волиш да исповедаш друге, како би било да нас се сад сама исповедиш, па да тебе измеримо истом мером?  bangin 1405_love slava3

а ти прото, јеси ли и ти у фазону да нам се исповедиш, па ћемо дати тавити да те измери?  4chsmu1

slava3 па је Бог милостив на грешне, ал капирам да хвали царинике, не толико фарисеје  :)

ispovjedam se,iskljucivo,mom duhovniku...i bas on me blagoslovio da ovako pisem...ili ti ne ispovjedas duhovniku tvoje pisanije po forumu winter

лепа ''праведничка'' демагогија - друге мериш, а своју главу нећеш на тас  :) greengrin greengrin

сестро драга, то је била иронија.

а да волиш да мериш, а да не волиш да се теби мери, то је чињеница.

ионако сам то само хтео да ти покажем и погрешност метрике другог  :bla:

i tebi jedno :bla:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...