Jump to content

Купујете ли у second hand шоповима и бувљацима?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

И постоји ли случај да неки продавац нпр. техничке робе на бувљаку даје гаранцију?

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

• Гости

И постоји ли случај да неки продавац нпр. техничке робе на бувљаку даје гаранцију?

Тешко... углавном  ту пробаш производ ако има струје, и то је то. Ја сам купио доста ствари на бувљаку и углавном се нисам покајао.

Сећате се оних марки касетофона Elwis, Sonashi, Sqny, Naiwa, First, Pionir... е, то треба избегавати.

Подели на овим сајтовима

Ja najvise volim Limundo,to ti je kao internet buvljak  :cheesy: Ranije sam volela da odem na autopijacu i preturam po starim knjigama,tako sam nasla gomilu ikonica plastificiranih iz Grcke za male pare.

.mislise.

pa da,bilo je ljudi koji su prodavali polovne stvari,pa i knjige

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja najvise volim Limundo,to ti je kao internet buvljak  :cheesy: Ranije sam volela da odem na autopijacu i preturam po starim knjigama,tako sam nasla gomilu ikonica plastificiranih iz Grcke za male pare.

.mislise.

Шта има везе, кад могу на трафикама да се купују, зашто не могу и на ауто пијаци.

Подели на овим сајтовима

Питам се само одакле им та роба...

moja drugarica radi u jednoj od tih second hand prodavnica. njen gazda nabavlja robu u holandiji, dolazi sleperom dva puta godisnje a u njenu radnju dovoze po malo svakog dana. ima strasno dobre garderobe bukvalno za dzabe, na primjer farmerice esprit ili tom tejlor po 3 ili 5 eura, jakne su oko 10-12, majice od 1-3. pitala sam je je li to roba pokupljena sa smeca (gledala sam na tv neku emisiju bilo je o tome rijeci), ona kaze ne, tamo postoje neka skladista gdje odlazes ono sto vise ne zelis da nosis pa se to prodaje na kilo. ne znam detalje ali sam vidjela mnogo stvari sa originalnom etiketom (koja im je promakla jer kaze da zbog inspekcije sve etikete moraju da skinu i da postave svoje). kaze da ima dosta robe koja je nosena jednom npr na nekom snimanju i vise se ne moze vratiti u butik, onda je proslijede u neko od takvih skladista.

kupila sam jednom u butiku na snizenju sjajne farmerice, bas sam bila srecna sto sam ih nasla upola cijene. svratim do nje na povratku kuci i vidim identicne, ali bukvalno, za 4 eura. ja moje platila 28  ekstra

Moja sestra se grozi moje navike da šnjuram po s h radnjama, ali u njima ponekad mogu da pronadjem odlične stvari. Prošle godine sam bila presrećna kada sam kupila Esprit farmerice za 1200 dinara. Doduše, sada kada sam pročitala po kojoj ceni se mogu naći kod tvoje drugarice 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14566.msg454721#msg454721 date=1306954368]

можда сам једном ил двапут нешто купио у секнд хенду пошто је већина ствари баш изношена ил ми се не свиђа, ал редовно чекам да се преполови цена, прође сезона, крећем се по радњама које затварају и распродају своју робу. купио сам супер панталоне за 1500 динџи у метроу, била нека распродаја скоро.

посебно волим робу са грешком, редовно 10 пута мање кошта него оригинал  4chsmu1

не идем на бувљак редовно, само кад ми нешто треба.

генерално, купујем ствари ретко, само кад ми требају.

Их, ја за те паре купим четворо-петоро панталона и још ми остане за велику пљескавицу од 120 динџи.  ekstra

те укупно трају колико моје једне  :bla:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 years later...

Купујете ли половну робу?

Second hand радње, куповина преко сајтова, бувљаци... 

Узимате ли од познаника ношену дечију одећу за своје клинце?

Нема се новца, све се продаје... могу се наћи квалитетне ствари за релативно мале паре.

Каква су ваша искуства? 

second_hand_shop.jpg

http://static.media1.rs/images/media1_news/second_hand_shop.jpg

bgd-Buvljak-Vidikovac3_310x186.jpg

http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2012//03/19n/bgd-Buvljak-Vidikovac3_310x186.jpg

Подели на овим сајтовима

Да, за себе, али дјеци не узимамо у секнд хенду. И тако насљеђују једни од других. Такође, узимамо одјећу (за дјецу) од пријатеља, а и другима дајемо дјечију. Лудост је све куповати, јер они то тако брзо прерасту да је то "страва". Прошле године смо купили сину чизме (скупе), мислећи да ће их моћи носити 2 године, али цврц...Нема шансе. 

Подели на овим сајтовима

Повремено зађем и иако ми се на први поглед учини како ничег нема интересатног, готово увек нађем нешто добро. Има да се пробере, а моја сестра је манијак, сваке среде оде да види шта има ,,ново" :) Што се мене тиче, може, немам проблем, али јасно је да нећеш тамо да купујеш веш или нешто томе слично. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Krenucu samo od toga da stvarcicu koju kupim u bitku je pre mene probalo ko zna koliko njih... :) Bice dovoljno. Ne zalazim u ovakve radnje jer nemam prilike ali zasto da ne 

Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi

Подели на овим сајтовима

Skoro sam pazarila 100% vuneni kaput za 1500 dinara, vunenu kapu za 200 dinara i zimski debeli bade mantil za 400 dinara :D

Nisam imala para inače bih kupila i kaput od kašmira za 1000 dinara.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Kupujem sve u tim radnjama sem donjeg veša i obuće. Od kad to radim, uštedela sam gomilu novca. Jeste da iziskuje mnogo vremena za potragu al isplati se :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...