Зосима Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ево ја ТВРДИМ! не бих волио да се РС припоји Србији јер је "србијанска" политика толико неповољна по Србе да је то страшно Iskren da budem,razočaran sam, oduvek sam mislio da se naša raja iz Bosne,kune u Srbiju,ali ta vremena su očito prošla... Kad se malo razmisli,zbog večite srpske nesloge, nam se i dešava rasulo... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14560.msg454936#msg454936 date=1306963639] мене занима једна ствар - јел он ово изјавио као министар, страначка глава или приватно лице? То је изјавио као телећа глава. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Какво припајање Српске, Србији, шта овај прича...Па овјде већина не жели да се Српска по евентуалној независности припоји Србији. Да ли си сигуран у ову тврдњу? ево ја ТВРДИМ! не бих волио да се РС припоји Србији јер је "србијанска" политика толико неповољна по Србе да је то страшно. зашто да се припојимо да не смијем рећи да сам Србин, да ми се роди бањалучки Зукорлић а "србијанци" да ћуте, да ме називају босанцем, да ми опет не дају војвођанско жито када Сава поплави Посавину, јер "што ви нас да храните"... да нас препусте Курти и Мурти зарад уласка у ову или ону групу... 30 000 хиљада синова све чешће од "србијанске политике" називаних БОСАНСКИХ СРБИМА дало је живот за РС отуда у народу и она изрека "крвљу натопљена, животима одбрањена" па што да је дамо да је тамо неки ПРЕЗИДЕНТ прода за чланство у подсавезу савеза треће градслке комуналне области тамо неке земљице јер ће Србија тиме добити чак 4 рабљена утоваривача ђубра.... разлога је милион а "србијанска" политика како је кренула почеће србијанци насељавати Републику СРПСКУ јер неће имати више гдје да живе и да се бусају у прса демократском,еУропском Србијицом са четири мора на четири Мораве и још мало мање што спаде! моје лично мишљење и став! Добро..ових дана смо бесни и тужни због још једне издаје од стране државног врха Србије.. Али када се промени власт у Србији..и Срби буду владали... Наравно...што да не једна Србска држава! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ево ја ТВРДИМ! не бих волио да се РС припоји Србији јер је "србијанска" политика толико неповољна по Србе да је то страшно Iskren da budem,razočaran sam, oduvek sam mislio da se naša raja iz Bosne,kune u Srbiju,ali ta vremena su očito prošla... Kad se malo razmisli,zbog večite srpske nesloge,zato tako i prolazimo... ми смо се клели у Србију кунемо се и данас али та наша МАЈКА не постоји већ дуго времена... није то ствар не слоге, ако ћемо реално гледати ми овде одлично стојимо у свему, јест влас мало лоповска ал смо СРби и на свом смо, а што "србијанци" тако пролазе то је опет нешто друго... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ми смо се клели у Србију кунемо се и данас али та наша МАЈКА не постоји већ дуго времена... није то ствар не слоге, ако ћемо реално гледати ми овде одлично стојимо у свему, јест влас мало лоповска ал смо СРби и на свом смо, а што "србијанци" тако пролазе то је опет нешто друго... Ау,катастрофа, гори сте од војвођанских аутономаша... Е Србијо моја, тако ти и треба,гинула си и за курту и мурту, да би те сад свако одрицао и под*ебавао... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ау,катастрофа, гори сте од војвођанских аутономаша... Е Србијо моја, тако ти и треба,гинула си и за курту и мурту, да би те сад свако одрицао и подјебавао... Србија гинула за Р.С ??? Осим ако продају оружија хрватима и муслиманима...те санкције на дрини...нисмо назвали погибијом Србије за Р.С (а видети и пример Р.С.К) ово је нешта ново... Осим часних добровољаца...нико није свратио ни на каву! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Podrška za Vuka "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ми смо се клели у Србију кунемо се и данас али та наша МАЈКА не постоји већ дуго времена... није то ствар не слоге, ако ћемо реално гледати ми овде одлично стојимо у свему, јест влас мало лоповска ал смо СРби и на свом смо, а што "србијанци" тако пролазе то је опет нешто друго... Ау,катастрофа, гори сте од војвођанских аутономаша... Е Србијо моја, тако ти и треба,гинула си и за курту и мурту, да би те сад свако одрицао и под*ебавао... е о томе ти говорим, одлично! србијанска политика не може да пази на оно што већ има и сада зашто да дамо и РС да и нас продају за чланство у некој "пуноо опасној" групи или удружењу параплегичара! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 o čemu ovaj dačić priča? pa ako je tako, hajde da ispoklanjamo sve živo svakome ko se javi da mu treba: evo dio crne gore šiptarima, dio hrvatima (ionako svojataju boku), sjever ćemo muslimanima... sandžak isto muslimanima, vojvodinu mađarima, jug srbije isto u paketu šiptarima, bugarima onaj dio uz granicu... treba li još nekome malo zemlje? da lijepo redefinišemo nacionalne ciljeve dok nam je još na vrijeme, ionako će nas ako ovako nastavimo za koju deceniju ako ne i prije nekim ratom u kome niko od naših neće htjeti da učestvuje (poučen iskustvom ovih prethodnih godina) sve skupa nagurati pod onu čuvenu šljivu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ми смо се клели у Србију кунемо се и данас али та наша МАЈКА не постоји већ дуго времена... није то ствар не слоге, ако ћемо реално гледати ми овде одлично стојимо у свему, јест влас мало лоповска ал смо СРби и на свом смо, а што "србијанци" тако пролазе то је опет нешто друго... Ау,катастрофа, гори сте од војвођанских аутономаша... Е Србијо моја, тако ти и треба,гинула си и за курту и мурту, да би те сад свако одрицао и под*ебавао... е о томе ти говорим, одлично! србијанска политика не може да пази на оно што већ има и сада зашто да дамо и РС да и нас продају за чланство у некој "пуноо опасној" групи или удружењу параплегичара! Ne mogu oni to Vuče nikada shvatit što ti pričaš "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Добро..ових дана смо бесни и тужни због још једне издаје од стране државног врха Србије.. Али када се промени власт у Србији..и Срби буду владали... Наравно...што да не једна Србска држава! само чекам да напишеш - србија србима клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ау,катастрофа, гори сте од војвођанских аутономаша... Е Србијо моја, тако ти и треба,гинула си и за курту и мурту, да би те сад свако одрицао и подјебавао... Србија гинула за Р.С ??? Осим ако продају оружија хрватима и муслиманима...те санкције на дрини...нисмо назвали погибијом Србије за Р.С (а видети и пример Р.С.К) ово је нешта ново... Осим часних добровољаца...нико није свратио ни на каву! bangin Ne bih se baš složila sa tobom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 o čemu ovaj dačić priča? pa ako je tako, hajde da ispoklanjamo sve živo svakome ko se javi da mu treba: evo dio crne gore šiptarima, dio hrvatima (ionako svojataju boku), sjever ćemo muslimanima... sandžak isto muslimanima, vojvodinu mađarima, jug srbije isto u paketu šiptarima, bugarima onaj dio uz granicu... treba li još nekome malo zemlje? da lijepo redefinišemo nacionalne ciljeve dok nam je još na vrijeme, ionako će nas ako ovako nastavimo za koju deceniju ako ne i prije nekim ratom u kome niko od naših neće htjeti da učestvuje (poučen iskustvom ovih prethodnih godina) sve skupa nagurati pod onu čuvenu šljivu Није шљива Сестро...већ седиште ДС-а у Београду.. Изгледа да је власт довољна сама себи.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 ево ја ТВРДИМ! не бих волио да се РС припоји Србији јер је "србијанска" политика толико неповољна по Србе да је то страшно Iskren da budem,razočaran sam, oduvek sam mislio da se naša raja iz Bosne,kune u Srbiju,ali ta vremena su očito prošla... Kad se malo razmisli,zbog večite srpske nesloge, nam se i dešava rasulo... Знаш како, то као кад би млађи брат стално очекивао да га старији брат помогне и избави од неке невоље а овај га стално ћушкао од себе и игнорисао. Онда је боље да се овај млађи брат кад тад окрене стварности и покуша сам да се избори са својим проблемима. Што пре се то схвати у РС, биће боље. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 само чекам да напишеш - србија србима 0110_hahaha Ма..ја... Ево га Блеее 92 Сада сам и нациста... bangin Медени...свакога дана у сваком погледу ...све више напредујеш.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука