Макрина Написано Јун 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Дакле,овде има предивних песмица.Толико се радујем 0110_hahaha Имам идеју када за то дође време и будемо урадили довољно песмица,да одаберемо најлепше и да издамо збирку за децу.То би било сјајно! 0110_hahaha Новац ћемо скупљати или да идемо на конкурс...или да тражимо од Патријаршије( gringrin) Шалу на страну,верујем да ово може бити добар пројекат 0110_hahaha Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 0110_hahaha Ја сам неколико својих песама за децу објавила у теми "Песнички покушаји форумаша".Да ли би било у реду да их копирам овде? gringrin Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Наравно,само изволи. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 ISKUSENJE Najteze mi pada, Boze,mi oprosti, kad razanj se vrti, a mora da se posti. Na stolu sve je posno, jer danas je dan Badnji. Za onaj hrskavi repic dao bih kliker zadnji. Trudim se da ne gledam, da ne obracam paznju, al' tako zanosno mirise ono prase na raznju. Kozica cvrci li cvrci dok je prelivaju pivom iz boce, uh,kako bih smaz'o bar zalogaj hleba i moce. Ne ljuti se,Boze, sto istinu kazem. Uvek su me ucili da ne smem da lazem. I OPROSTI MI, kad te iskreno molim. ja postiti zelim, al pecenje volim. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 PRAVA KRAVA Resila krava da ne bude krava; bacila se na dijetu. Istrugala rogove,rep odsekla i stegla vime u korsetu. Papke je sredila kod manikira, za depilaciju dala blago celo, probusila usi kod zlatara i u butiku kupila odelo. S' cipelama je islo malo teze- il' model ne valja,il' nema broja. Pa ipak nasla je obucara da joj napravi cipele posebnog kroja. I kad je sve vec gotovo bilo, ostvarila je,konacno,svoju zelju svu, setajuci srela je divnoga bika, pogledala ga i rekla mu:"MUUUUU". Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 KO JE UKRAO DECI SJAJ IZ OKA Ko je ukrao deci sjaj iz oka? To bih i ja volela da znam; da li moze mirno da spava, da li,po nekad,oseca sram? Zna li kako drhti decje srce, kako grlo steze,kako nema daha? Dok padaju bombe,stekcu rafali, deca lagano umiru od straha. Da li se boji Boga? Da li se plasi kazne sto su im oci bez sjaja, sto su im oci prazne. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Ovo je posveceno mom drugaru Nikoli: Danas punim devet leta, nisam vise klince. Al' me muci neka seta, sam sam i jedince. Dogodine zato necu, necu vola da mi peku, ni poklona punu vrecu, HOCU BATU ILI SEKU!!! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 П Р О Л Е Ћ Е ИМЕ МИ ЈЕ ПРОЛЕЋЕ, И,ЕВО МЕ,КРЕЋЕМ. НА ЛАСТИНОМ КРИЛУ УСКОРО ДОЛЕЋЕМ. СЕСТРО,ЗИМО,ТИ САД ИДИ И ПОНЕСИ СНЕГ И ЛЕД. ПРЕДУГО СИ ЦАРЕВАЛА, НА МЕНЕ ЈЕ САДА РЕД. ВИСИБАБО,НЕВЕСТИЦЕ, ШАЉЕМ ТЕБИ СУНЦА ЗРАЧАК, БУДИ ЛЕПА КАДА СТИГНЕ МЛАДОЖЕЊА ТВОЈ МАСЛАЧАК. ХАЈДЕ ПЧЕЛЕ,БУДИТЕ СЕ! ЗА СВУ ДЕЦУ МИЛУ,ДРАГУ, ПУНО МЕДА САКУПИТЕ ДА ОБНОВЕ СВОЈУ СНАГУ. ДОНОСИМ ИМ ДУЖЕ ДАНЕ, И ТОПЛИЈЕ,НЕГО ПРИЈЕ. НЕКА СПРЕМНИ ДОЧЕКАЈУ СВЕ ПРОЛЕЋНЕ ИГРАРИЈЕ! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Толико, за сада... Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Bravo, Lidili, svaka cast i mast ...ha, dok ne pocne post...Budi nam gost... dada prstgore 4chsmu1 0442_feel 0102_laugh greengrin 0102_laugh 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif bleh ekstra algabacaju bendoff :group111: 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 0110_hahaha Охо,кренуло распевавање тј.растиховавање Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Кад порастем бићу звезда Кад порастем бићу звезда Ал не ова Гранд-парадна Што је срећна један дан То је кошмар-није сан. Бићу звезда сасвим нова Другачија,сасвим боља Разумите,ја не маштам Смејете се?Добро,праштам! Али знајте једног дана Кад чујете вести праве Да сам дао један оглас И скупио оџачаре, Свуд по свету да су пошли На кров сваки да су дошли Где је дете,где су снови Учинили живот бољи. Кроз оџаке спустили су Срећу,љубав и нежности Загрљаје и осмехе Збогом туго и жалости! Е,тад знајте,сетите се Мојих речи,обећања Да ћу бити звезда права Ал не ова Гранд-парадна Него права,звезда сјајна. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Љубав Стално се чудим стално се питам шта је то љубав? Дајте да прочитам! Јер стално слушам да је љубав лепа да је љубав дивна да је љубав слепа. А оно што видим не свиђа се мени мама се свађа тата позелени. Свештеник Саво у Цркви каже да имамо љубави да се Бог не лаже. А онда из Цркве кад изађу људи шапућу нешто неко,неког куди, па реците људи, где се љубав скрила да није одлетела и добила крила? Е,свете одрасли из љубави-кеца поправке биће кад будете ко деца. w.a.mozart, karanovic dragana and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Песма без главног глумца Игор има велик нос Марко иде лети бос у чему је штос? Неша иде на планину Слоба више воли мора у чему је фора? Тата више воли Правду Мама више воли Блиц у чему је виц? Јеца каже - дај бомбоне! а Каћи је слађа жвака у чему је цака? Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2011 Попадија Има једна попадија побожна и фина сва је деца зову тета Валентина. За певницом сваког дана неуморно стоји и сви знају да стихире изванредно кроји. А кад сунце уступи позицију месецу тада кроји тастатуром песмице за децу. Andre Williams and Давидова је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука