SANJA Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Ima jedna mala seka koja stalno ište mleka okice se njene sjaje dok joj majka mleko daje. Batina je ona seka seka koja voli mleka neće seka da se smeje dok joj majka mleko ne zgreje. Plače seka kad nema mleka mama uvek hitro žuri da se seka ne naduri. Kad se duri ona plače plače, rida i jauče traži mleka najmilija batina seka. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Песма о варјачи Што уштипке лупате јаче све су лепши, све мекши, све укуснији Што децу бијете мање све су лепша, све боља, све паметнија Зато, маме, памет у главу: нисте увек у праву... Уштипци траже варјачу, а деца љубав најјачу... greengrin Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Тренутак славе Једном сам се попео на врбу Врбу Нисам знао како ћу да сиђем Сиђем Молили ме кумили и звали Звали Ја сам хтео да их заобиђем оБиђем Остао сам те ноћи на врби Врби Мом поступку чудиле се птице Птице Ђутале су чучећи на грани Грани И гледале моје глупо лице Лице Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Душо,песма"Тренутак славе" greengrin Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 ПЕСМА ЗА МАШУ Један ми цврчак у крило пао и заћутао А ја над њиме сетна стојим К'о бледи месец К'о зрнца песка на мокром длану године бројим И стрепим да га мислима својим не пробудим Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Анђели и анђели Анђели мира,чувари душа хвала за сваку молитву вашу јер добро сам чула вама кад зборе: „Чувајте анђели дечицу нашу“. И свако јутро кад мајка моја чешља ми косу,машну ми стави „Гле Ана!каже, „Ове локне твоје анђео целе ноћи ти прави.“ Зато вас молим,летите сада до сваког цвета што зове се дете по један осмех понесите горе реците Богу,да Га деца воле. karanovic dragana је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Валентина, предивно! .gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Цитат Валентина, предивно! greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> greengrin Заједно смо јачи Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Л Е Т О То ведро небо greengrin и сунце жарко greengrin и ветрић благ Тај врели песак и море плаво у песку траг greengrin На цвету пчела на воћки плод под сунцем зри У пољу жито зелена трава кукурузи У гнезду птица на стени гуштер и лептир жут И деца боса низ прашњав јуре пут У руци ''стопи'' сладолед Ето Све то је лето greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Хвала за врбу. womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> smej.gif algabacaju :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Море Занима ли зеца бајата переца? Занима ли пужа кол'ко кошта ружа? Занимају ли овцу теме о новцу? Занима ли врапца да иде до Шабца? Сад размишљам данима шта ли кога занима... Занима медузу да ожари гузу! Дуња, Vaske and Давидова је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Tatko Ratko Moj se tatko zove Ratko Pa, sta ? :291291291: Niko nema boljeg tatka Ma, daa... :229229229: Ne bih dao svoga tatka Pa, nedaj... Iznajmljujem tatka Ratka na sat Pazi ovo... .please. Za setanje svake srede po Kalisu Opa Rale... мајкл Da odmorim decju dusu Bar malo... :djetalina: Oglas daje njegov sinak Ratkov Nikola 0203_ indijanac Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Мишина бриговања Кажи мени мали Мишо што си се одједном стишо? У Олтару кад помажеш само трепћеш ништ' не кажеш? Драги оче, немој мислит' тебе волим и увек се Богу молим да нам будеш ведар,чио да нам будеш увек мио. Мене мучи нешто друго... Кажи,Мишо моја туго? Оче драги,шта ће бити? Када ћемо остарити? Хоћемо ли бити исти и волети исте ствари? Хоћемо ли волет' Бога кад будемо тако стари? Мишо,душо, тешке мисли ми морамо остарити наш је живот једна ружа красна,лепа, што се пружа, све до неба, све до Оца нашег дивног,милог Творца. Ох,па оче то је дивно! Баш је лепо што старимо. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 E evo jedne pesmice koju sam davno sastavila, kad su moja deca kretala u školu (pre 17-18 godina). 0110_hahaha SEPTEMBAR U školu polaze đaci prvaci, septembar ih veselo prati, pa i njega možemo prvačićem zvati. Kiša pada napolju, to septembar jeca, da u školu uđe on ne daju mu deca. Pustila bi deca njega, al' učitelj brani. Kad je tako mokar nek ostane vani. Bilo je još nekih pesmica, ali jedino sam ovu celu zapamtila. 0110_hahaha P.S. Divna tema! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Divna tema sa divnim pesmama. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука