sasluzitelj Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 ?????? ????? ?? ???? ???? ? ?????? ??????? ??? ?????. ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ??????, ????????? ?? ??? ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?????? (???? ?? ????????? ???????). ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ???? ?? ? ???? ??????. ako se to odnosi na mene, po malo gresis, jer sve sto sam radio na tom polju bilo je iskljucivo iz poslusnosti svome eparhijskom Arhijereju. Neka zitijska svedocanstva sam istina i sam zeleo da napisem da bi ostalo originalno svedocenje na primer o Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika, dok su mi dogadjaji u zivom secanju. Druga pak sam pisao iskljucivo po blagoslovu. A sto se tice stanja o kome govoris dakle o blagodati, ne secam se dana sni jednoga trenutka kada sam uopste pisao zivotopis i povest o stradanju Svetih Prevlackih mucenika, ni jednog jedinog trenutka ili dogadjaja vezanog sa tim. pre nego sam otpoceo pisanje koje je osvanulo u vidu zitija imao sam cak petnaestak neuspelih pokusaja istoga, tako da bez namerenija bozijeg zaista nista ne biva. ????????? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ''Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika'' ???? ?? ?????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ????????? ???????? ?? ?? ????????. ?????. To je citava knjiga a zove se SVETI PREVLACKI MUCENICI TAJNA PROJAVLJENA MIROTOCENJEM Ima je gotovo svuda po Bg, a i po Srbiji. Ako nisi toliko nestrpljiv kada bude prilike i vidimo se licno poklonicu ti je radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ковач Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Помози Боже рабу твојему Димитрију да прослави слугу Твога Симеона и у светом житију његовом. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 ?????? ????? ?? ???? ???? ? ?????? ??????? ??? ?????. ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ??????, ????????? ?? ??? ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?????? (???? ?? ????????? ???????). ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ???? ?? ? ???? ??????. ako se to odnosi na mene, po malo gresis, jer sve sto sam radio na tom polju bilo je iskljucivo iz poslusnosti svome eparhijskom Arhijereju. Neka zitijska svedocanstva sam istina i sam zeleo da napisem da bi ostalo originalno svedocenje na primer o Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika, dok su mi dogadjaji u zivom secanju. Druga pak sam pisao iskljucivo po blagoslovu. A sto se tice stanja o kome govoris dakle o blagodati, ne secam se dana sni jednoga trenutka kada sam uopste pisao zivotopis i povest o stradanju Svetih Prevlackih mucenika, ni jednog jedinog trenutka ili dogadjaja vezanog sa tim. pre nego sam otpoceo pisanje koje je osvanulo u vidu zitija imao sam cak petnaestak neuspelih pokusaja istoga, tako da bez namerenija bozijeg zaista nista ne biva. ????????? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ''Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika'' ???? ?? ?????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ????????? ???????? ?? ?? ????????. ?????. To je citava knjiga a zove se SVETI PREVLACKI MUCENICI TAJNA PROJAVLJENA MIROTOCENJEM Ima je gotovo svuda po Bg, a i po Srbiji. Ako nisi toliko nestrpljiv kada bude prilike i vidimo se licno poklonicu ti je klapklap ????? ????????? ????????? ?? ....? ??? ??? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ?? ??????? 0104_cheesy. ???? ?? ?? ??? ??????? ?????? ????????? ???????? ? ????? ???? ???? ? ??????. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 ?????? ???? ???? ??????? ????????? ?? ???????? ????? ????? ??????? ? ? ?????? ?????? ???????. ????! Hvala braco, pomeni i blagoslovi :smiley: Smireno priklanjam um svoj prepodobni i bonosni starce Simeone tvome blagoslovu i molim svesteno zastupnistvo tvoje pred Carem Vekova, da ukrepi nemoci moje i osnazi slabe snage moje da proslavim blistav zivot tvoj i posvedocim bogougodne trudove tvoje i tajanstvenost licnosti tvoje, kako bi mnogi citajuci o svetom zivotu tvome ispunili srca svoja umiljenjem i sledovali primeru koji si nam ukazao blistajuci kao svetiljka na putu spasonosnome. Budi pomocnik onima koji priticu casnim mostima tvojim sa verom u zastupnistvo tvoje sveto pred Gospdoom. Vrlinski istocnice ljubavi napajaj nas ljubavlju kojom si svaga goreo ka NJemu, Nadi nasoj i ognju radosti. Milozvucna harfo slatkih reci o Hristu urazumi nas da se povratimo na put istinozivlja da bi sledujuci psalmistu u recima u vekove zivi pravednik zajedno sa tobom i svima svetima proslavljali trosuncano ime jedinoga Boga, Oca i Sina i Svetoga Duha u vekove vekova. Amin radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 ?????? ????? ?? ???? ???? ? ?????? ??????? ??? ?????. ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ??????, ????????? ?? ??? ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?????? (???? ?? ????????? ???????). ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ???? ?? ? ???? ??????. ako se to odnosi na mene, po malo gresis, jer sve sto sam radio na tom polju bilo je iskljucivo iz poslusnosti svome eparhijskom Arhijereju. Neka zitijska svedocanstva sam istina i sam zeleo da napisem da bi ostalo originalno svedocenje na primer o Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika, dok su mi dogadjaji u zivom secanju. Druga pak sam pisao iskljucivo po blagoslovu. A sto se tice stanja o kome govoris dakle o blagodati, ne secam se dana sni jednoga trenutka kada sam uopste pisao zivotopis i povest o stradanju Svetih Prevlackih mucenika, ni jednog jedinog trenutka ili dogadjaja vezanog sa tim. pre nego sam otpoceo pisanje koje je osvanulo u vidu zitija imao sam cak petnaestak neuspelih pokusaja istoga, tako da bez namerenija bozijeg zaista nista ne biva. ????????? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ''Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika'' ???? ?? ?????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ????????? ???????? ?? ?? ????????. ?????. To je citava knjiga a zove se SVETI PREVLACKI MUCENICI TAJNA PROJAVLJENA MIROTOCENJEM Ima je gotovo svuda po Bg, a i po Srbiji. Ako nisi toliko nestrpljiv kada bude prilike i vidimo se licno poklonicu ti je klapklap ????? ????????? ????????? ?? ....? ??? ??? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ?? ??????? 0104_cheesy. ???? ?? ?? ??? ??????? ?????? ????????? ???????? ? ????? ???? ???? ? ??????. amin Tvojim svetim molitvama, uz Prevlacke mucenike dobijas i Srpski Svetacnik, Momisicke mucenike i Svetog prokopija zastitnika grada Nisa. Eto pa ces osedeti citajuci :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 ?????? ????? ?? ???? ???? ? ?????? ??????? ??? ?????. ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ??????, ????????? ?? ??? ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?????? (???? ?? ????????? ???????). ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ???? ?? ? ???? ??????. ako se to odnosi na mene, po malo gresis, jer sve sto sam radio na tom polju bilo je iskljucivo iz poslusnosti svome eparhijskom Arhijereju. Neka zitijska svedocanstva sam istina i sam zeleo da napisem da bi ostalo originalno svedocenje na primer o Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika, dok su mi dogadjaji u zivom secanju. Druga pak sam pisao iskljucivo po blagoslovu. A sto se tice stanja o kome govoris dakle o blagodati, ne secam se dana sni jednoga trenutka kada sam uopste pisao zivotopis i povest o stradanju Svetih Prevlackih mucenika, ni jednog jedinog trenutka ili dogadjaja vezanog sa tim. pre nego sam otpoceo pisanje koje je osvanulo u vidu zitija imao sam cak petnaestak neuspelih pokusaja istoga, tako da bez namerenija bozijeg zaista nista ne biva. ????????? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ''Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika'' ???? ?? ?????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ????????? ???????? ?? ?? ????????. ?????. To je citava knjiga a zove se SVETI PREVLACKI MUCENICI TAJNA PROJAVLJENA MIROTOCENJEM Ima je gotovo svuda po Bg, a i po Srbiji. Ako nisi toliko nestrpljiv kada bude prilike i vidimo se licno poklonicu ti je 319.gif ????? ????????? ????????? ?? ....? ??? ??? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ?? ??????? 0104_cheesy. ???? ?? ?? ??? ??????? ?????? ????????? ???????? ? ????? ???? ???? ? ??????. amin Tvojim svetim molitvama, uz Prevlacke mucenike dobijas i Srpski Svetacnik, Momisicke mucenike i Svetog prokopija zastitnika grada Nisa. Eto pa ces osedeti citajuci :smiley: ?? ?? ??? ???? ? ????? ??? ?????? :smiley:. klapklap Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 ?????? ????? ?? ???? ???? ? ?????? ??????? ??? ?????. ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ??????, ????????? ?? ??? ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ???????? ?????? (???? ?? ????????? ???????). ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ???? ???? ????? ?????? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ???? ?? ? ???? ??????. ako se to odnosi na mene, po malo gresis, jer sve sto sam radio na tom polju bilo je iskljucivo iz poslusnosti svome eparhijskom Arhijereju. Neka zitijska svedocanstva sam istina i sam zeleo da napisem da bi ostalo originalno svedocenje na primer o Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika, dok su mi dogadjaji u zivom secanju. Druga pak sam pisao iskljucivo po blagoslovu. A sto se tice stanja o kome govoris dakle o blagodati, ne secam se dana sni jednoga trenutka kada sam uopste pisao zivotopis i povest o stradanju Svetih Prevlackih mucenika, ni jednog jedinog trenutka ili dogadjaja vezanog sa tim. pre nego sam otpoceo pisanje koje je osvanulo u vidu zitija imao sam cak petnaestak neuspelih pokusaja istoga, tako da bez namerenija bozijeg zaista nista ne biva. ????????? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ''Projavi i cudesima svetih prevlackih mucenika'' ???? ?? ?????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ????????? ???????? ?? ?? ????????. ?????. To je citava knjiga a zove se SVETI PREVLACKI MUCENICI TAJNA PROJAVLJENA MIROTOCENJEM Ima je gotovo svuda po Bg, a i po Srbiji. Ako nisi toliko nestrpljiv kada bude prilike i vidimo se licno poklonicu ti je 319.gif ????? ????????? ????????? ?? ....? ??? ??? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ?? ??????? 0104_cheesy. ???? ?? ?? ??? ??????? ?????? ????????? ???????? ? ????? ???? ???? ? ??????. amin Tvojim svetim molitvama, uz Prevlacke mucenike dobijas i Srpski Svetacnik, Momisicke mucenike i Svetog prokopija zastitnika grada Nisa. Eto pa ces osedeti citajuci :smiley: ?? ?? ??? ???? ? ????? ??? ?????? :smiley:. 319.gif eto kad procitas nabrojane knjige dovrsices zapoceto, mislim osedeces klapklap radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Димитријо јуначе 319.gif klapklap 319.gif за косу ће се већ Бог потрудити ја ту не могу ништа dada. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 I ONAKO SU NAM SVE VLASI PREBROJANE kafa i novine radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 I ONAKO SU NAM SVE VLASI PREBROJANE kafa i novine ??, ?? 0110_hahaha Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука