Jump to content

Ko ima najbolju PVO

Оцени ову тему

Препоручена порука

?

Ovde je tema pvo, ne terorizam...

Terorizam nije viteški.

?

Ovde je tema pvo, ne terorizam...

Terorizam nije viteški.

Ma zezam se ja to su neki miroljubovi tripovi o antraks bombi koja je jace od atomske bacene na Hirosimu.

Nije viteski ni da mlatis nekog sa 10 000 metara visine i to civilne objekte.

Подели на овим сајтовима

I mi smo mlatili civiliste, npr. po Sarajevu... Tu smo dosta pogrešili, i kako smo mi radili, tako nam se onda i vratilo, nama se svidelo ili ne.

Ko to "mi" Dragi? Ako mislis na Srbiju gresis, na sudu dokazano ta srbija to nije radila. A ako mislis na Srbe iz Republike Srpske, pa morali su da brane svoju decu od jos jedne klanice.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa i hitlerovci su ubijali milione ljude da bi branili svoju decu, te i ustaše su ubijali Srbe da bi odbranili svoju decu, i tako dalje.. Nikada mi ljudi nismo umorni da nađemo pravdanje za naša zverstva: "Morali smo, znate, ali ustvari nismo hteli, ustvari mi smo jako fini, ali znate, vremena su bila takva"... I ovo je pogrešno, kako iz hrišćanske pravoslavne perspektive, tako isto iz jednog humanističkog pogleda na svet, a mi smo, kako pojedinci tako i ceo narod i cela nacija, pozvani da se ravijamo kao Hrišćani i kao ljudi. Jer biti viši čovek ne znači biti jači čovek; biti viši čovek znači biti pravedniji čovek.

Ako sutra hoćemo jednu slobodnu i ujedinjenu Srbiju, onda moramo da budemo narod zreo i sposoban da preuzmemo i nosimo svoju odgovornost, a ne da se balavimo demagoškim i praznim formulama tipa: Morali smo, jer da nismo, da nismo, e ondaaa, onda bi se desilooo... Ne, nismo morali. Nikad se ne mora. Jer da'l je mala Milica ili mala Fatima, svako dete boli, i pitajmo se koliko je samo jedna suza jednog takvog deteta vredna da se prolije zbog Srbije!

Recite sami, kakvu Srbiju želimo, jednu kretensku Srbiju, ili jednu Srbiju kojoj se svi ljudi dobre volje dive? Ja želim ovu drugu Srbiju, i ne znam zašto, ali jedan unutrašnji glas mi govori da će takva Srbija mnogo da poraste i da neće da se posrami.

Dragi, ti brkas babe i zabe, zrtve zamenjujes sa dzelatima. Jel vidis nacisti su ubijali Jevreje ali nisu Jevreji pre toga nanizali nekoliko stotina hiljada nemaca na noz. Stoga to poredjenje je , malo je reci, neprimereno.

Drugo, ako hocemo Srbiju, slobodnu i ujedinjenu, ili bilo kakvu, necemo je graditi na lazima vec na istini. A istina je samo jedna u slucaju Bozne, na sudu dokazana. A ona je da Srbija nije ucestvovala u GRADJANSKOM ratu u nekadasnjoj BiH. I da MI nismo nikoga granatirali te stoga nismo zasluzili "istu" sudbinu.A Srbi iz BiH su se borili za svoju slobodu kao i Muslimani i nista nisu niti mogu biti "krivlji" od ovih drugih.

A Srbija, da ne bi bila kretenska, treba upravo da se bori protiv ovakvih i slicnih lazi, jer kada bi prihvatala nekakvu "krivicu" od koje se odbranila na sudu , bila bi zbilja "kretenska".

Подели на овим сајтовима

Boli me uvo šta govori politika. Srbija na primer jeste učestvovala u ratu u Bosni

Ovo sto kazes nije istina Dragi. Srbija nije ucestvovala u ratu u BiH. i to ne kaze "politika" vec medjunarodni sud. A pred tim sudom su iznele dokaze dve drzave, a pored njihovih dokaza bilo je i drugih drzava i njihovih obavestajnih sluzbii i njihovih podataka. I kada se sve stavilo na sto pred sudije istina je izasla na videlo a ona glasi :SRBIJA NIJE UCESTVOVALA U RATU U BiH I NIJE IZVRSILA NIKAKVU AGRESIJU NA BiH.

A to sto ti pises su izmisljotine neprijatelja Srbije i Srba. Istih onih koji se danas ne libe da bombarduju Libiju ali im "smeta" i "zlocin je i agresija" kada Srbija posalje oruzje Srbima u BiH.

Подели на овим сајтовима

ali oruzije su opasne stvari, bolje da usavrsavamo orudja, i dobro je sto nemamo oruzija, da smo mi nastavili da razvijamo oruzija to bi svi hteli da probaju kako rade ta remek dela hahahahaha :lol: gle kako lepo ko igracka neka :D

2j64kz9.jpg

mocna imena raketlica: "Vulkan", "Zvezda", "Gejzir"...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ju al su dobreeeeeeeeeeeeeee :wub: bumbar je mocan whackado

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...