Jump to content

Gdje je u sv. pismu Gospod spomenuo katol. i pravosl.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Брате у 10. глави Јеванђеља по Луки се не говори о разлици између римокатолика и православаца. То је тежак нонсенс и нема везе са здравим разумом.

nonsens (nl.non-sensus)

besmislica, glupost, ono što nema nikakvog smisla; nonsans

morao sam prevesti, ok ti misliš tako , nisam rekao da se govori o nekoj razlici...i nisam ja reko, izmislio niti protumačio, teolog, već sam negdje pročitao .... nemam sad vremena da kopam po knjigama.... pročitaj poglavlje 10 pa ćeš i sam naći..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Брате у 10. глави Јеванђеља по Луки се не говори о разлици између римокатолика и православаца. То је тежак нонсенс и нема везе са здравим разумом.

nonsens (nl.non-sensus)

besmislica, glupost, ono što nema nikakvog smisla; nonsans

morao sam prevesti, ok ti misliš tako , nisam rekao da se govori o nekoj razlici...i nisam ja reko, izmislio niti protumačio, teolog, već sam negdje pročitao .... nemam sad vremena da kopam po knjigama.... pročitaj poglavlje 10 pa ćeš i sam naći..

Лепо би било да и ти прочиташ 10. главу Лукиног јеванђеља, пошто већ јесам, па ћеш и ти закључити да то не пише и да су тешке глупости.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Saas ne mozes bolje da se razumes u tumacenje Svetog pisma od teologa.

slažem se,

međutim, poruka za katol. i pravosl. je ovdje skrivena .....

А кад путоваху и он уђе у једно село, а жена нека, по имену Марта, прими га у кућу своју.

39 И у ње бјеше сестра по имену Марија, која сједе код ногу Исусових и слушаше бесједу његову.

40 А Марта се заузела да га што боље услужи, и приступивши му рече: Господе, зар ти не мариш што ме сестра моја остави саму да служим? Реци јој, дакле, да ми помогне.

41 А Исус одговарајући рече јој: Марта, Марта, бринеш се и узнемираваш за много,

42 А само је једно потребно. Али је Марија добри дио изабрала који јој се неће одузети.

gdje je Marta jedna a Marija druga strana...tako ... ali narednih dana ću pretresti knjige i  dati doslovice citat  sv. starca koji je ovo objavio 

Подели на овим сајтовима

slažem se,

А кад путоваху и он уђе у једно село, а жена нека, по имену Марта, прими га у кућу своју.

39 И у ње бјеше сестра по имену Марија, која сједе код ногу Исусових и слушаше бесједу његову.

40 А Марта се заузела да га што боље услужи, и приступивши му рече: Господе, зар ти не мариш што ме сестра моја остави саму да служим? Реци јој, дакле, да ми помогне.

41 А Исус одговарајући рече јој: Марта, Марта, бринеш се и узнемираваш за много,

42 А само је једно потребно. Али је Марија добри дио изабрала који јој се неће одузети.

gdje je Marta jedna a Marija druga strana...tako ... ali narednih dana ću pretresti knjige i  dati doslovice citat  sv. starca koji je ovo objavio 

Ово што си написао је стварно небулоза. Таквих скривених порука нема у Јеванђељу. Ако тако кренеш можеш наћи 2000 тих порука, почевши од оног што је већ неко написао - У почетко створи...

Значи остави се таквих глупости, јер то није православно учење.

Подели на овим сајтовима

slažem se,

Оно што је Исус причао,причао да је да се касније разуме.Он никад не би причао нешто да зна да треба да дође неки саас да протумачи његове речи 2000 после њега.Зар мислиш да он не би објавио своје речи много раније?Батали се тога и немој да произвољно тумачиш Свето писмо,као остале секте.Већ је све објашњено за тебе и мене.  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Разлика између Марте и Марије не мора бити разлика између православаца и римокатолика, већ може бити и између две врсте схватања хришћанства унутар православља.

Подели на овим сајтовима

Разлика између Марте и Марије не мора бити разлика између православаца и римокатолика, већ може бити и између две врсте схватања хришћанства унутар православља.

da... trebalo bi biti tako ..

Подели на овим сајтовима

a kako tumačiš ovaj dio

Али је Марија добри дио изабрала који јој се неће одузети.

šta joj se neće oduzeti?

Неће јој се одузети део који је изабрала, а то је љубав према Христу. Могла је да бира између служења гостима и служења Господу, она је изабрала служење Господу.

Подели на овим сајтовима

interesuje me gdje je Gospod u Novom Zavjetu spomenuo razliku između katoličanstva i pravoslavlja?

Извињавам се, али је питање стварно неозбиљно. Као да сте питали где је Свети Сава забранио уоптребу мобилног телефона у Цркви.  ne_shvata

Подели на овим сајтовима

a kako tumačiš ovaj dio

šta joj se neće oduzeti?

Неће јој се одузети део који је изабрала, а то је љубав према Христу. Могла је да бира између служења гостима и служења Господу, она је изабрала служење Господу.

a zašto se s.plamen javlja samo kod pravoslavaca?

Подели на овим сајтовима

interesuje me gdje je Gospod u Novom Zavjetu spomenuo razliku između katoličanstva i pravoslavlja?

Извињавам се, али је питање стварно неозбиљно. Као да сте питали где је Свети Сава забранио уоптребу мобилног телефона у Цркви.  ne_shvata

pitanje jeste neodgovarajuće, slažem se

Подели на овим сајтовима

a kako tumačiš ovaj dio

šta joj se neće oduzeti?

a zašto se s.plamen javlja samo kod pravoslavaca?

А какве то везе има са Мартом и Маријом?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...