Александар Милојков Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 interesuje me gdje je Gospod u Novom Zavjetu spomenuo razliku između katoličanstva i pravoslavlja? Извињавам се, али је питање стварно неозбиљно. Као да сте питали где је Свети Сава забранио уоптребу мобилног телефона у Цркви. pitanje jeste neodgovarajuće, slažem se Питање има један проблем. Мало је...анахроно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 pa očigledno je da Gospod oduzeo drugoj strani .............ali nebitno aleksandar je rekao da je pitanje neozbiljno... ti si marko rekao da pričam gluposti nisam teolog, 'nisam na svom terenu'..... iskreno, ....slažem se sa obojicom.... pozzzz Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Нити сви теолози причају паметне ствари нити теолози имају монопол над истином и памећу. Зато, немој о себи тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 pa očigledno je da Gospod oduzeo drugoj strani .............ali nebitno aleksandar je rekao da je pitanje neozbiljno... ti si marko rekao da pričam gluposti nisam teolog, 'nisam na svom terenu'..... iskreno, ....slažem se sa obojicom.... pozzzz joj koji si ti car smej.gif ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 interesuje me gdje je Gospod u Novom Zavjetu spomenuo razliku između katoličanstva i pravoslavlja? Извињавам се, али је питање стварно неозбиљно. Као да сте питали где је Свети Сава забранио уоптребу мобилног телефона у Цркви. 1405_love pitanje jeste neodgovarajuće, slažem se Питање има један проблем. Мало је...анахроно. da,ali mislim da decko hoce da kaze kako su marta i marija slikovit primjer za razlike izmedju pravoslavlja i katolicanstva...jedna sluzi iskljucivo Gospodu,a druga se brine za svjetovno,i da ugodi ljudima,pa zar nije tako-meni je katolicka Crkva,recimo,idealna za ovozemaljsko uredjenje,ali to nikako nije Carstvo Bozije,niti bi Crkva trebala da bude jedna ovosvjetska drzava... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Таквих примера поред Марте и Марије има тмушта и тма! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Таквих примера поред Марте и Марије има тмушта и тма! znam da ima,ali eto on je naveo taj...a i decko je jako skroman u diskusiji,pa osjetih potrebu da se ukljucim,eto facenew22222222 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 0102_laugh Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ако већ правимо алузије на православље и католичанство у Новом Завету,прича о блудном сину је добар пример,не толико због покајаног сина католика,већ на реакцију сина праведника православца... dada Мада се до дана данашњег блудни син, још вратио није... 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Утакмица се игра док судија не одсвира крај. bliss jeeee Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука