Jump to content

Gdje je u sv. pismu Gospod spomenuo katol. i pravosl.

Оцени ову тему

Препоручена порука

interesuje me gdje je Gospod u Novom Zavjetu spomenuo razliku između katoličanstva i pravoslavlja?

Извињавам се, али је питање стварно неозбиљно. Као да сте питали где је Свети Сава забранио уоптребу мобилног телефона у Цркви.  ne_shvata

pitanje jeste neodgovarajuće, slažem se

Питање има један проблем. Мало је...анахроно.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Нити сви теолози причају паметне ствари нити теолози имају монопол над истином и памећу. Зато, немој о себи тако.  ne_shvata

Подели на овим сајтовима

pa očigledno je da Gospod oduzeo drugoj strani .............ali nebitno

aleksandar je rekao da je pitanje neozbiljno...

ti si marko rekao da pričam gluposti

nisam teolog, 'nisam na svom terenu'.....

iskreno, ....slažem se sa obojicom.... pozzzz

joj koji si ti car  smej.gif  ne_shvata

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

interesuje me gdje je Gospod u Novom Zavjetu spomenuo razliku između katoličanstva i pravoslavlja?

Извињавам се, али је питање стварно неозбиљно. Као да сте питали где је Свети Сава забранио уоптребу мобилног телефона у Цркви.  1405_love

pitanje jeste neodgovarajuće, slažem se

Питање има један проблем. Мало је...анахроно.

da,ali mislim da decko hoce da kaze kako su marta i marija slikovit primjer za razlike izmedju pravoslavlja i katolicanstva...jedna sluzi iskljucivo Gospodu,a druga se brine za svjetovno,i da ugodi ljudima,pa zar nije tako-meni je katolicka Crkva,recimo,idealna za ovozemaljsko uredjenje,ali to nikako nije Carstvo Bozije,niti bi Crkva trebala da bude jedna ovosvjetska drzava...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Ако већ правимо алузије на православље и католичанство у Новом Завету,прича о блудном сину је добар пример,не толико због покајаног сина католика,већ  на реакцију сина праведника православца... dada

Мада се до дана данашњег блудни син, још вратио није... 0102_laugh

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...