Jump to content

Gdje je u sv. pismu Gospod spomenuo katol. i pravosl.

Оцени ову тему

Препоручена порука

"У почетку створи Бог небо и земљу." (Постање 1.1)

smajolik78 :drugarstvo: :group111:

Овај цитат,као и онај да мастурбирање из љубави није грех су убедљиво најјачи на целом форуму колико сам видео до сада!  мајкл

[/quote

torta torta 0110_ha

мајкл мајкл мајкл мајкл

a cuj masturb. iz ljubavi,pa nije grijeh,sto se neko tjesi samo tako мајкл мајкл мајкл мајкл

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

:drugarstvo: :group111:

Postoji li neki čovjek koji je oišao na Nebo a da prije toga nije živio na Zemlji? Osim Gospoda našeg Isusa Hrista naravno da ne postoji. Od toga kako će netko provesti svoj život na Zemlji zavisi da li će do tog Neba uopšte stići i doći. Da mi i vi smo zaista kao Nebo i Zemlja, bez nas vam nema ni nikakvog Neba, kod nas su ključevi a i ključar je naš.

torta smajolik78

Подели на овим сајтовима

мајкл мајкл

Postoji li neki čovjek koji je oišao na Nebo a da prije toga nije živio na Zemlji? Osim Gospoda našeg Isusa Hrista naravno da ne postoji. Od toga kako će netko provesti svoj život na Zemlji zavisi da li će do tog Neba uopšte stići i doći. Da mi i vi smo zaista kao Nebo i Zemlja, bez nas vam nema ni nikakvog Neba, kod nas su ključevi a i ključar je naš.

мајкл torta

ma kakvi crni kljucevi kod vas,patrijarh pavle sve brave promjenio torta smajolik78 :drugarstvo: :group111: http://youtu.be/UnkJ9JHWcHg

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Tako hoćete viceve, sad vam reknem jedan da će vam oči na vrh glave izletit.

Pripadnici Hitlerjugend za 2ww u Krakowu šutaju nekog Poljaka. Ide okolo vještec, takav taj čovjek što vidi u budućnost i kaže im: Ja ga ne bih šutao, jednom od njega bude Papa". A jedan pripadnik Hitlerjugend kaže: To sigurno, ako ovaj postane Papa, to onda i ja odmah za njim!"

greengrin algabacaju

Подели на овим сајтовима

Pripadnici Hitlerjugend za 2ww u Krakowu šutaju nekog Poljaka. Ide okolo vještec, takav taj čovjek što vidi u budućnost i kaže im: Ja ga ne bih šutao, jednom od njega bude Papa". A jedan pripadnik Hitlerjugend kaže: To sigurno, ako ovaj postane Papa, to onda i ja odmah za njim!"

greengrin algabacaju

algabacaju algabacaju algabacaju

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha smej.gif

prstgore

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Брате у 10. глави Јеванђеља по Луки се не говори о разлици између римокатолика и православаца. То је тежак нонсенс и нема везе са здравим разумом.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...