anajrim Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 "У почетку створи Бог небо и земљу." (Постање 1.1) smajolik78 :group111: Овај цитат,као и онај да мастурбирање из љубави није грех су убедљиво најјачи на целом форуму колико сам видео до сада! мајкл [/quote "У почетку створи Бог небо и земљу." (Постање 1.1) torta torta 0110_ha "У почетку створи Бог небо и земљу." (Постање 1.1) мајкл мајкл мајкл мајклa cuj masturb. iz ljubavi,pa nije grijeh,sto se neko tjesi samo tako мајкл мајкл мајкл мајкл ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 "У почетку створи Бог небо и земљу." (Постање 1.1) :group111: Postoji li neki čovjek koji je oišao na Nebo a da prije toga nije živio na Zemlji? Osim Gospoda našeg Isusa Hrista naravno da ne postoji. Od toga kako će netko provesti svoj život na Zemlji zavisi da li će do tog Neba uopšte stići i doći. Da mi i vi smo zaista kao Nebo i Zemlja, bez nas vam nema ni nikakvog Neba, kod nas su ključevi a i ključar je naš. torta smajolik78 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 "У почетку створи Бог небо и земљу." (Постање 1.1) мајкл мајкл Postoji li neki čovjek koji je oišao na Nebo a da prije toga nije živio na Zemlji? Osim Gospoda našeg Isusa Hrista naravno da ne postoji. Od toga kako će netko provesti svoj život na Zemlji zavisi da li će do tog Neba uopšte stići i doći. Da mi i vi smo zaista kao Nebo i Zemlja, bez nas vam nema ni nikakvog Neba, kod nas su ključevi a i ključar je naš. мајкл torta ma kakvi crni kljucevi kod vas,patrijarh pavle sve brave promjenio torta smajolik78 :group111: http://youtu.be/UnkJ9JHWcHg ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Tako hoćete viceve, sad vam reknem jedan da će vam oči na vrh glave izletit. Pripadnici Hitlerjugend za 2ww u Krakowu šutaju nekog Poljaka. Ide okolo vještec, takav taj čovjek što vidi u budućnost i kaže im: Ja ga ne bih šutao, jednom od njega bude Papa". A jedan pripadnik Hitlerjugend kaže: To sigurno, ako ovaj postane Papa, to onda i ja odmah za njim!" greengrin algabacaju Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Tako hoćete viceve, sad vam reknem jedan da će vam oči na vrh glave izletit. Pripadnici Hitlerjugend za 2ww u Krakowu šutaju nekog Poljaka. Ide okolo vještec, takav taj čovjek što vidi u budućnost i kaže im: Ja ga ne bih šutao, jednom od njega bude Papa". A jedan pripadnik Hitlerjugend kaže: To sigurno, ako ovaj postane Papa, to onda i ja odmah za njim!" greengrin algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 U samom Novom Zavjetu nema nigdje ništa napisano o nikakvom hrišćanstvu a kamo li šta o nekom tom zapadnom ili istočnom hrišćanstvu. nisam ni mislio da ima napisano o hrišćanstvu itd...kao i sve drugu Gospod je dao primjer... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Tako hoćete viceve, sad vam reknem jedan da će vam oči na vrh glave izletit. Pripadnici Hitlerjugend za 2ww u Krakowu šutaju nekog Poljaka. Ide okolo vještec, takav taj čovjek što vidi u budućnost i kaže im: Ja ga ne bih šutao, jednom od njega bude Papa". A jedan pripadnik Hitlerjugend kaže: To sigurno, ako ovaj postane Papa, to onda i ja odmah za njim!" 0110_hahaha smej.gif prstgore Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 evo našao sam u Novom Zavjetu, jevanđelje po Luki Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 evo našao sam u Novom Zavjetu, jevanđelje po Luki Немој да причаш!? prstgore Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 evo našao sam u Novom Zavjetu, jevanđelje po Luki Немој да причаш!? 0203_cool teolože Marko, ispravka jevanđelje po Luki Glava 10 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 evo našao sam u Novom Zavjetu, jevanđelje po Luki Немој да причаш!? 0203_cool teolože Marko, ispravka jevanđelje po Luki Glava 10 0409_feel Ма дај... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Šta piše? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
saas Написано Мај 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 naravno to nije moja pamet ili ... to sam pročitao u knjigi sv. starca ????, ne mogu da se sjetim, mislio sam da mi na ovom forumu mogu pomoći.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Možda je svetitelj govorio o nekoj pouci koja je mnogo opštija, a koja se opet može primeniti na raskol. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Брате у 10. глави Јеванђеља по Луки се не говори о разлици између римокатолика и православаца. То је тежак нонсенс и нема везе са здравим разумом. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука