Jump to content

Луиза Чиконе вечерас пева у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

Koliko poznajes devojaka,koje su porasle uz metal i rock?Cini mi se jako malo,sudeci po tvom postu.Ja ih poznajem masu,i sve su lepe,negovane,pristojne,sa necim u sebi,sto je mnogo bitnije od plasticnih usana i plasticnih grudi.Ako nista drugo,sve su originalne.

?????? ??? ??? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ????????  0104_cheesy

????? ?? ?? ????? ? ???? ??? ??????? ? ?????  crvenilo

? ??????? ?? ?? ????....?? ???? ??? ?? ?? ???????? ? ?? ????? ????? ???????? ????? ?????....?? ?? ?????????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Одговори 132
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Radoslavjovane,ja se slazem sa tobom.I to upravo pokusavam da kazem.Usne,kosa,grudi je nesto sasvim bezlicno i ne mozes nekoga voleti zbog toga. 0102_laugh

Uostalom,ti si video moje slike.Jesam li ja kao akrep?

??????? ?? ???? .. 0102_laugh

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

.Daleko su odvratnije silikonske maloumnice nadogradjene kose,koje poluobnazene skakucu po ruzicastoj televiziji i pozivaju nasu zensku decu da se "zaljubljuju" iskljucivo u novac,bunde,automobile i ostale trice i kucine potrosackog drustva,i koje slave druge zene,tj.ljubavnice,i pozivaju nasu zensku celjad da otimaju ozenjene oceve porodice."Mislite o tome!"

Pa sestro daleko bilo da izgledaju ko one rokerke!Zalosno je kako devojcice koje pocnu da slusaju metal i tome slicno uniste lepotu koja im je od BOGA data i nekako se nemarno prema sebi odnose !Ako je pink i uradio nesto dobro to je bar deo koji se tice stila i lepote !

Sto se madone tice ona je majstor marketinga na stranu to sto je kabalista(njeno opredeljenje) i zena ima zaista zanimljivu biografiju!

? ????? ?? ?? ?? ???? ? ???????? ??????????? ?????? ??? ????????? ... ????????, ?? ????? ?? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

.Daleko su odvratnije silikonske maloumnice nadogradjene kose,koje poluobnazene skakucu po ruzicastoj televiziji i pozivaju nasu zensku decu da se "zaljubljuju" iskljucivo u novac,bunde,automobile i ostale trice i kucine potrosackog drustva,i koje slave druge zene,tj.ljubavnice,i pozivaju nasu zensku celjad da otimaju ozenjene oceve porodice."Mislite o tome!"

Pa sestro daleko bilo da izgledaju ko one rokerke!Zalosno je kako devojcice koje pocnu da slusaju metal i tome slicno uniste lepotu koja im je od BOGA data i nekako se nemarno prema sebi odnose !Ako je pink i uradio nesto dobro to je bar deo koji se tice stila i lepote !

Sto se madone tice ona je majstor marketinga na stranu to sto je kabalista(njeno opredeljenje) i zena ima zaista zanimljivu biografiju!

? ????? ?? ?? ?? ???? ? ???????? ??????????? ?????? ??? ????????? ... ????????, ?? ????? ?? ?????????.

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Drogiranje i glupiranje na sceni je način na koji vam Bog kaže da imate previše novca......ovo je izjavio moj omiljeni glumac.........................ROBIIIIIIIIIIIIIIIN WILLIAMS

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...