Jump to content

ОТАЦ ДАВИД ПЕРОВИЋ - ЕПИСКОП КРУШЕВАЧКИ!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

За о. Кирила је била вест, а сад изгледа да је нема. Но, пошто је владика Јован отишао у Ниш, нема ко други да буде у Острогу до оца Кирила.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Ко преузима Италију, Аустрију и Швицу?

Прије Сабора чуо сам да ће се то десити, основати та епархија, али сам чуо да ће највјеоватније Игнатије да је преузме?

Пошто се потврдила тачност првог дијела инфо. не би било чудно да се и други поклопи.

Има ли вијест игдје ко преузима ту епархију?

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Administrator za tu eparhiju je Irinej backi, ako je vjerovati Vecernjim novostima.

Хвала, видјех већ.

И Амфилохије за Јужну А.

Мудре главе...припремиће то за нове епископе. Григорије помаже Николају већ сенилном, а баш дабробосанску треба увести у ред, и мало "стегнути" ПБФ у Фочи. Потаман...

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Слава Богу на новим епископима Цркве Христове - Јовану Ћулибрку, Давиду Перовићу, Кирилу Бојовићу и Андреју Ћилерџићу!

за коју епархију је изабран (?) отац кирил?

Подели на овим сајтовима

Слава Богу на новим епископима Цркве Христове - Јовану Ћулибрку, Давиду Перовићу, Кирилу Бојовићу и Андреју Ћилерџићу!

Наводно Острог.

Подели на овим сајтовима

Наводно Острог.

мислим да је о томе било ријечи али да одлука није донешена

Подели на овим сајтовима

Наводно Острог.

мислим да је о томе било ријечи али да одлука није донешена

Вероватно су Новости лупиле па повукле вест. Владика Јован нишки ће администрирати Острогом вероватно.

Подели на овим сајтовима

АКСИОС!!

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

o_David_Perovic.jpg

Нема још званичног саопштења, али се поуздано зна. На Факултету је била доксологија.

facenew22222222  slava3 slava3

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Тон деспотин, ке архијереја имон, Кирије филате, испола ети Деспота, испола ети Деспота, испола ети Деспота!

Нека узиђе молитва моја као кад преда Тебе, уздизање руку мојих, жртва вечерња. Услиши ме, Господе.

Подели на овим сајтовима

Преславњејшему и висогостојњешему господину Јовану, Кирилу, Давиду и Андереју, Божијеју милостију православному Архијереју сербске православнаје церкве, многаја љета

Нека узиђе молитва моја као кад преда Тебе, уздизање руку мојих, жртва вечерња. Услиши ме, Господе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...