Crveni Baron Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор је краљ једини владика који каже оно што мисли а не иза леђа живео 100 година 0110_hahaha Kad mi neko navede ovo kao pozitivnu stranu nečijeg rđavog ponašanja dođe mi da se roknem. I Hitler je tako Jevrejima direktno govorio, a ne iza leđa. Jel vi to poredite Episkopa sa hitlerom? Sve moze osim jeresi etnofiletizma. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор је краљ једини владика који каже оно што мисли а не иза леђа живео 100 година 0110_hahaha Kad mi neko navede ovo kao pozitivnu stranu nečijeg rđavog ponašanja dođe mi da se roknem. I Hitler je tako Jevrejima direktno govorio, a ne iza leđa. Jel vi to poredite Episkopa sa hitlerom? Sve moze osim jeresi etnofiletizma. Samo sam čekao da neko naleti s takvim pitanjem. Ne poredim, samo pokazujem apsurd pokušavanja pravdanja nečijeg rđavog ponašanja njegovom iskrenošću. I da, za mene ne postoji gora jeres od etnofiletizma - ništa ne razgrađuje Crkvu kao to. Eto pogledaj šta se dešava s Rumunskom Crkvom sad, i čik reci da nije i to zbog etnofiletizma. No, ova priča nema veze s etnofiletizmom, za pojašnjenje još jednom pogledati dve rečenice iznad. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор је краљ једини владика који каже оно што мисли а не иза леђа живео 100 година 0110_hahaha Kad mi neko navede ovo kao pozitivnu stranu nečijeg rđavog ponašanja dođe mi da se roknem. I Hitler je tako Jevrejima direktno govorio, a ne iza leđa. Jel vi to poredite Episkopa sa hitlerom? Sve moze osim jeresi etnofiletizma. Samo sam čekao da neko naleti s takvim pitanjem. Ne poredim, samo pokazujem apsurd pokušavanja pravdanja nečijeg rđavog ponašanja njegovom iskrenošću. I da, za mene ne postoji gora jeres od etnofiletizma - ništa ne razgrađuje Crkvu kao to. Eto pogledaj šta se dešava s Rumunskom Crkvom sad, i čik reci da nije i to zbog etnofiletizma. No, ova priča nema veze s etnofiletizmom, za pojašnjenje još jednom pogledati dve rečenice iznad. Evo ja povez'o recenice. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Pa dobro si povezao, samo ne razumeš prirodu veze. To je već do tebe. Ja sam sasvim jasno napisao sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IRAKLIJE KOMNIN Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0110_hahaha sinčasnog Ozrena је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 и нема везе ако није у праву? 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0205_whistling Ма којој бре страни ? Нема ту страна. Владика Никанор јесте људина али је прек човек и никакав интелектуалац . Уосталом једини антиекумениста код нас у Чрч који је одличан теолог је Артемије , ови остали антиекуменисти пишу и причају којешта. Ех и тај бљиц ... добро јел Жељка Јефтић члан синода или владика или ради можда при патријаршији као спремачица дању док ноћу постаје суперНовинар ? Мислим од куде њојзи те приче кад су Иринеји лепо рекли да нећеду ништа рећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Ма којој бре страни ? Нема ту страна. 0205_whistling 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Ех и тај бљиц ... добро јел Жељка Јефтић члан синода или владика или ради можда при патријаршији као спремачица дању док ноћу постаје суперНовинар ? Мислим од куде њојзи те приче кад су Иринеји лепо рекли да нећеду ништа рећи. Od Aatile, vlasnika Bljica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Уосталом једини антиекумениста код нас у Чрч који је одличан теолог је Артемије , ови остали антиекуменисти пишу и причају којешта. Pisu i pricaju kojesta a nista konkretno ne preduzimaju kao ovaj sto je odlican teolog... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0205_whistling Znači hoćeš da kažeš da je potpuno ok ponašanje da na jednom Saboru potpišeš odluku, da je do sledećeg Sabora zaboraviš, i da onda pola dana dižeš dževu i ne mogu da te ubede da je to STARA odluka, koju si ti sam potpisao? Hm. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује, е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст, поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0205_whistling Jesi li ti brate hriscanin? Jesi? Pa kako onda podrzavas nekog ko se ophodi sa mrznjom i besom prema nekom? To ti je kao iskrenost? Nauci se malo pre nego sto krenes da izvaljujes ovakve nebuloze... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. Znači hoćeš da kažeš da je potpuno ok ponašanje da na jednom Saboru potpišeš odluku, da je do sledećeg Sabora zaboraviš, i da onda pola dana dižeš dževu i ne mogu da te ubede da je to STARA odluka, koju si ti sam potpisao? Hm. Пола дана дижеш " џеву ".... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. :cheesy: Znači hoćeš da kažeš da je potpuno ok ponašanje da na jednom Saboru potpišeš odluku, da je do sledećeg Sabora zaboraviš, i da onda pola dana dižeš dževu i ne mogu da te ubede da je to STARA odluka, koju si ti sam potpisao? Hm. Пола дана дижеш " џеву ".... тако испадне, зар не? 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Citati: "Vikanje, ili najjednostavnije rečeno cirkus koji na Saboru priredio vladika banatski Nikanor" "Nikanor je na to skočio i praveći galamu ponavljao kao mantru..." "vladike Nikanora - koji je u grupi veoma radikalnih vladika" Izvor Blic. Nas Blic nije jedini izvor A ovo je pravi izvor: http://www.spc.rs/ Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука