Jump to content

Vladika Nikanor protiv saradnje s vojskom

Оцени ову тему

Препоручена порука

Никанор је краљ једини владика који каже оно што мисли а не иза леђа живео 100 година  0110_hahaha

Kad mi neko navede ovo kao pozitivnu stranu nečijeg rđavog ponašanja dođe mi da se roknem.

I Hitler je tako Jevrejima direktno govorio, a ne iza leđa.

Jel vi to poredite Episkopa sa hitlerom? Sve moze osim jeresi etnofiletizma.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Никанор је краљ једини владика који каже оно што мисли а не иза леђа живео 100 година  0110_hahaha

Kad mi neko navede ovo kao pozitivnu stranu nečijeg rđavog ponašanja dođe mi da se roknem.

Samo sam čekao da neko naleti s takvim pitanjem.

Ne poredim, samo pokazujem apsurd pokušavanja pravdanja nečijeg rđavog ponašanja njegovom iskrenošću.

I da, za mene ne postoji gora jeres od etnofiletizma - ništa ne razgrađuje Crkvu kao to. Eto pogledaj šta se dešava s Rumunskom Crkvom sad, i čik reci da nije i to zbog etnofiletizma.

No, ova priča nema veze s etnofiletizmom, za pojašnjenje još jednom pogledati dve rečenice iznad.

Подели на овим сајтовима

Samo sam čekao da neko naleti s takvim pitanjem.

Ne poredim, samo pokazujem apsurd pokušavanja pravdanja nečijeg rđavog ponašanja njegovom iskrenošću.

I da, za mene ne postoji gora jeres od etnofiletizma - ništa ne razgrađuje Crkvu kao to. Eto pogledaj šta se dešava s Rumunskom Crkvom sad, i čik reci da nije i to zbog etnofiletizma.

No, ova priča nema veze s etnofiletizmom, za pojašnjenje još jednom pogledati dve rečenice iznad.

Evo ja povez'o recenice.

Подели на овим сајтовима

Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0205_whistling

Ма којој бре страни ?

Нема ту страна.

Владика Никанор јесте људина али је прек човек и никакав интелектуалац .

Уосталом једини антиекумениста код нас у Чрч који је одличан теолог је Артемије , ови остали антиекуменисти пишу и причају којешта.

Ех и тај бљиц ... добро јел Жељка Јефтић члан синода или владика или ради можда при патријаршији као спремачица дању док ноћу постаје суперНовинар ?

Мислим од куде њојзи те приче кад су Иринеји лепо рекли да нећеду ништа рећи.

Подели на овим сајтовима

Ех и тај бљиц ... добро јел Жељка Јефтић члан синода или владика или ради можда при патријаршији као спремачица дању док ноћу постаје суперНовинар ?

Мислим од куде њојзи те приче кад су Иринеји лепо рекли да нећеду ништа рећи.

Od Aatile, vlasnika Bljica.

Подели на овим сајтовима

Уосталом једини антиекумениста код нас у Чрч који је одличан теолог је Артемије , ови остали антиекуменисти пишу и причају којешта.

Pisu i pricaju kojesta a nista konkretno ne preduzimaju kao ovaj sto je odlican teolog...  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0205_whistling

Znači hoćeš da kažeš da je potpuno ok ponašanje da na jednom Saboru potpišeš odluku, da je do sledećeg Sabora zaboraviš, i da onda pola dana dižeš dževu i ne mogu da te ubede da je to STARA odluka, koju si ti sam potpisao?

Hm.

Подели на овим сајтовима

Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује, е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст, поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. 0205_whistling

Jesi li ti brate hriscanin? Jesi?

Pa kako onda podrzavas nekog ko se ophodi sa mrznjom i besom prema nekom?

To ti je kao iskrenost?

Nauci se malo pre nego sto krenes da izvaljujes ovakve nebuloze...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. :drugarstvo:

Znači hoćeš da kažeš da je potpuno ok ponašanje da na jednom Saboru potpišeš odluku, da je do sledećeg Sabora zaboraviš, i da onda pola dana dižeš dževu i ne mogu da te ubede da je to STARA odluka, koju si ti sam potpisao?

Hm.

Пола дана дижеш " џеву ".... 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Никанор попут апостола Петра брани оно у шта верује,е сад некима што то смета је друга прича лично сам причао и видео која је он величина од човека чврст,поштен и искрен па нека прича ко шта хоће ал ја сам на његовој страни и подржавам га. :cheesy:

Hm.

Пола дана дижеш " џеву ".... :drugarstvo:

тако испадне, зар не?  0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Citati:

"Vikanje, ili najjednostavnije rečeno cirkus koji na Saboru priredio vladika banatski Nikanor"

"Nikanor je na to skočio i praveći galamu ponavljao kao mantru..."

"vladike Nikanora - koji je u grupi veoma radikalnih vladika"

Izvor Blic.

Nas Blic nije jedini izvor

A ovo je pravi izvor:

http://www.spc.rs/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...