Jump to content

Margetić: Odričem se Hrvatske

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ljudi pustite Zayrona na miru, ne moze covek da bude protiv svoje vere i drzave. Nisu svi na ovom svetu kao mi Srbi, nase nam nista ne valja i mi smo najgori. Ostali vole svoje pa sve i da ne valja.

Pa to njihovo i ne valja, u tome je problem. Da sam Hrvatica stidela bih se sebe i takvog naroda  prst ka doleTo je ustaška nacija, živela sam u Šibeniku do devetnaeste godine i nisam smela da pisnem da sam Srpkinja. A kad sam rekla počela su maltretiranja, uvrede, tipa idi beži u Srbiju srpski opanče, srpska k....ma da ne pričam...Hvala ti dragi Bože što sam upisala fax u Beogradu i rešila se tih ustaša 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• Одговори 71
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Zajron ovde piše o mafiji, kriminalu i tim stvarima, ali me zanima kakvo je njegovo mišljenje: da li je Hrvatska napravila državu na zločinima ili ne? 0205_whistling

Zanima i mene kakvo je tvoje mšljenje da li je RS napravila entitet, državu RS na zločinima ili ne?

womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

womens

Vi izgleda ne umijete ili niste još navikli voditi razovore na RAVNOJ NOZI, već samo takve, izgleda, gdje vi možete reći ili pitati sve šta vam padne na pamet a kad vas netko upita ili vam kaže to apsolutno isto onda "boli glava" od tog? Na žalost sa mnom ne budete moći drugačije razovarati nego samo na ravnoj nozi, ja tako pričam već 20 godina s Česima. Slovacima, Poljacima i Ukrajincima ovdje, s Njemcima u Njemačkoj i ne mislim ništa na tom svom načinu komunikacije mjenjati! Za takvo nešto nemam nikakve potrebe, mislim da bih vas tim ustvari samo podcijenio i uvrijedio kad s vama ne bi razgovarao kao s ravnopravnim jednakim partnerima. Zato mi i ne pada uopšte na pamet da to činim nekako drugačije nego ravnopravno!

Подели на овим сајтовима

Ljudi pustite Zayrona na miru, ne moze covek da bude protiv svoje vere i drzave. Nisu svi na ovom svetu kao mi Srbi, nase nam nista ne valja i mi smo najgori. Ostali vole svoje pa sve i da ne valja.

Pa to njihovo i ne valja, u tome je problem. Da sam Hrvatica stidela bih se sebe i takvog naroda  prst ka doleTo je ustaška nacija, živela sam u Šibeniku do devetnaeste godine i nisam smela da pisnem da sam Srpkinja. A kad sam rekla počela su maltretiranja, uvrede, tipa idi beži u Srbiju srpski opanče, srpska k....ma da ne pričam...Hvala ti dragi Bože što sam upisala fax u Beogradu i rešila se tih ustaša 0205_whistling

Ma mi se stidimo svog pisma, jezika, odece ali to je nas problem a ne hrvatski ili slovenacki ili bilo ciji. Drugi narodi vole svoje pa sve i da ne valja. A nas se pola poturcilo ili pokatolicilo upravo zbog toga. Te stoga se sada stidimo ljudi koji su nas branili i borili se za Srbe. Ovi drugi nisu tolike budale. Oni svoje velicaju i brane. A mi pljujemo po svim nasim herojima.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zajron ovde piše o mafiji, kriminalu i tim stvarima, ali me zanima kakvo je njegovo mišljenje: da li je Hrvatska napravila državu na zločinima ili ne? 0205_whistling

Zanima i mene kakvo je tvoje mšljenje da li je RS napravila entitet, državu RS na zločinima ili ne?

womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

Што се тиче РС и питања да ли је направила ентитет - републику на злочинима , ево да речем нешто.

Пази овако да се не лажемо у овом последњем рату сви су чинили злочине. Не говорим о ратовању него баш о злочинима који по разнијем конвенцијама јесу ратни злочини.

У чему је онда разлика између Хрватске и РС ?

У следећем :

РС нема континуитет са НДХ, нити велича усташтво.

Дакле РС нема апсолутно никаквих додирних тачака са нацизмом или фашизмом нити се на тековине истих позива , нити велича тај период историје, нити је засновала своју државност на тим идеологијама, нити је примала новце од усташа из дијаспоре .

Подели на овим сајтовима

Ja ovu temu neću više ni da čitam niti bilo koju drugu političku, vezano za Hrvatsku. Rekoh već, živela sam sa njima do devetnaeste godine i to je bilo užas. Kad bi' se upoznavala sa ljudima, prvo pitanje je bilo jesam li "trofazna" (da li se krstim sa tri prsta). Znači, niko nije hteo ni da se druži sa mnom ako nisam Hrvatica. Zato sam kao klinka prećutkivala ko sam i šta sam i nisam više govorila ijekavicom nego ikavicom da me ne bi maltretirali. Kad sam malo porasla, svi su znali da nisam "njihova" i počeo je haos i maltretiranje. Prema tome, znam o čemu pričam jer sam tamo živela. Odoh sa teme da se ne iznerviram.

Подели на овим сајтовима

Zajron ovde piše o mafiji, kriminalu i tim stvarima, ali me zanima kakvo je njegovo mišljenje: da li je Hrvatska napravila državu na zločinima ili ne? womens

greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' />

Што се тиче РС и питања да ли је направила ентитет - републику на злочинима , ево да речем нешто.

Пази овако да се не лажемо у овом последњем рату сви су чинили злочине. Не говорим о ратовању него баш о злочинима који по разнијем конвенцијама јесу ратни злочини.

У следећем :

Дакле РС нема апсолутно никаквих додирних тачака са нацизмом или фашизмом нити се на тековине истих позива , нити велича тај период историје, нити је засновала своју државност на тим идеологијама, нити је примала новце од усташа из дијаспоре .

0205_whistling 4chsmu1 womens

Подели на овим сајтовима

Ja ovu temu neću više ni da čitam niti bilo koju drugu političku, vezano za Hrvatsku. Rekoh već, živela sam sa njima do devetnaeste godine i to je bilo užas. Kad bi' se upoznavala sa ljudima, prvo pitanje je bilo jesam li "trofazna" (da li se krstim sa tri prsta). Znači, niko nije hteo ni da se druži sa mnom ako nisam Hrvatica. Zato sam kao klinka prećutkivala ko sam i šta sam i nisam više govorila ijekavicom nego ikavicom da me ne bi maltretirali. Kad sam malo porasla, svi su znali da nisam "njihova" i počeo je haos i maltretiranje. Prema tome, znam o čemu pričam jer sam tamo živela. Odoh sa teme da se ne iznerviram.

I mi s krstimo "lopatom" i pričešćujemo "žetonima" prema vama, taj takav "folklor" je obostrani.

A pitanje - zašto su se ljudi počeli jedni od drugih otuđivati je ustvari vrijedno cijele nove  teme.

No na obe strane to svakako nije bilo samo tako bez razloga! Uzroci tome se nalaze na objema stranama.

Подели на овим сајтовима

У следећем :

Лепо речено..

..још да додам да се из података муслиманске војске и УН .. није десио чак ни злочин..а не геноцид...

..да се почела и европа спрдати са муслиманима...и великим проневером новца мајки Сребренице и сл..организација...

..доказано је и то по муслимнаским и УН податцима (документима) да је страдало око 1000 војника армије тзв БиХ!

Жалосно је да је страдало и неких 100 њак цивила...али током борби муслиманске војске и ВРС...те по међународном ратном праву због немогућности да ВРС распозна цивиле..јер су били измешани са војском Армије БиХ ...они постају ЛЕГИТМАН војни циљ..

Још једном...

МЕЂУНАРОДНИ ДОКУМЕНТИ и документи тзв Армије БиХ....

Sinoć je u kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci održana promocija knjige “Srebrenica genocid nad istinom” autora Ratka Škrbića.

Prema riječima autora knjige, broj muslimanskih žrtava u Srebrenici 1995. godine nikako ne može izražavati u hiljadama, već u stotinama.

On je pomoću obimne dokumentacije iz raspoloživih, nesrpskih autentičnih izvora, izvršio poređenja broja registrovanih živih izbjeglica iz Srebrenice sa brojem stanovnika koji su se u njoj zatekli neposredno prije operacije Vojske Republike Srpske u julu 1995. godine.

Škrbić je na osnovu podataka iz popisa i registracije koje su izvršile vlasti u Sarajevu u saradnji sa Međunarodnom zdravstvenom organizacijom i drugim međunarodnim organizacijama, utvrdio razlike u brojevima i ukazao da su gotovo svi muslimanski civili u julu 1995. izašli iz Srebrenice.

Muslimanski vojnici uglavnom su izginuli prilikom pokušaja da se probiju do Tuzle, da muslimansku, odnosno, za sada zvaničnu međunarodnu verziju broja žrtava treba detaljno provjeriti, da broj žrtava ne prelazi nekoliko stotina i da termin “genocid” nije primjenjiv na muslimanske žrtve, navodi Škrbić.

“Na osnovu tih podataka i opsežne analize koliko je stanovništva bilo u Srebrenici prije operacije, a koliko ih je krenulo ka Tuzli i okolini, nedvosmisleno se vidi da se gubici ne mogu izražavati u hiljadama”, rekao je Škrbić novinarima u Banjaluci gdje je održana promocija njegove knjige.

On navodi da cilj njegove opsežne studije nije bio da odredi tačan broj stradalih ljudi u Srebrenici 1995. godine, već da utvrdi da li je tačna zvanična verzija o muslimanskim gubicima.

Promocija knjige “Srebrenica genocid nad istinom” održana je u organizaciji Boračke organizacije Republike Srpske, a promociji je prisustvovao i predsjednik BORS-a Pantelija Ćurguz, te mnogi ljudi iz kulturnog i javnog života Banjaluke.

http://novitalas.com/2011/04/15/promovisana-knjiga-srebrenica-genocid-nad-istinom/

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

I mi s krstimo lopatom i pričešćujemo žetonima prema vama, taj takav "folklor" je obostrani.

A pitanje - zašto su s ljudi počeli jedni od drugih otuđivati je ustvari vrijedno cijele nove  teme.

No na obe strane to svakako nije bilo samo tako bez razloga! Uzroci tome se nalaze na objema stranama.

Uzroci su u različitim ideologijama. Mi Srbi (budale) večito smo se zalagali za nekakvo bratsvo, a vi za čistu hrvatsku državu u kojoj neće biti Srba. Znači, hrvatska ideologija je bila čisto ustaška oduvek, dok Srbi nikada nisu imali nikakve veze ni sa fašistima ni sa nacistima. Eto, u tome je problem. Ali, ti to, naravno, nećeš da priznaš. 319.gif

Подели на овим сајтовима

I mi s krstimo lopatom i pričešćujemo žetonima prema vama, taj takav "folklor" je obostrani.

A pitanje - zašto su s ljudi počeli jedni od drugih otuđivati je ustvari vrijedno cijele nove  teme.

Uzroci su u različitim ideologijama. Mi Srbi (budale) večito smo se zalagali za nekakvo bratsvo, a vi za čistu hrvatsku državu u kojoj neće biti Srba. Znači, hrvatska ideologija je bila čisto ustaška oduvek, dok Srbi nikada nisu imali nikakve veze ni sa fašistima ni sa nacistima. Eto, u tome je problem. Ali, ti to, naravno, nećeš da priznaš. 319.gif

Pa ja ništa drgo ni ne govorim, uzroci su na objema stanama, jedni su vidjeli Hrvatsku otprilike tako velikom koliko se to da vidjeti s tornja zagrebačke katerale a drugi opet nešto većom, dakle nisu se pogodili oko te predstave veličine koliko velika Hrvatska ima biti. Od 1918 se vodi s prekidima jedan taj isti spor o tome što znači da je problem s tim bio na obje strane. Baš kako ja i kažem - obostran. Naravno da u svakom sporu moraju posojati dvije strane: to su Srbi i Hrvati i sam predmet tog spora ili neslaganja a to su razlike u predstavama oko toga koliko velika ima biti Hrvatska.

Подели на овим сајтовима

Pa ja ništa drgo ni ne govorim, uzroci su na objema stanama, jedni su vidjeli Hrvatsku tako velikom koliko se to da vidjeti s tornja zagrebačke katerale a drugi opet nešto većom, dakle nisu se pogodili oko te predstave veličine koliko velika Hrvatska ima biti. Od 1918 se vodi s prekidima taj spor o tome što znači da je problem s tim bio na obje strane. Baš kao ja i kažem - obostran.

Ma da, obostran je problem, al' zamalo. S tim što su vas Srbi budale večito vukli za rukav da živite u zajedničkoj državi, dok ste vi kovali planove kako da ih istrebite i pokoljete kao da su stoka.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...