Aragorn Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ми хиперултрамегагигатералибертаријанци се страховито противимо терору термодинамиста над перпетуум мобилистима. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ми хиперултрамегагигатералибертаријанци се страховито противимо терору термодинамиста над перпетуум мобилистима. Pepetuum mobile postoji! A vi dokazite da nije tako!!! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ми хиперултрамегагигатералибертаријанци се страховито противимо терору термодинамиста над перпетуум мобилистима. Pepetuum mobile postoji! A vi dokazite da nije tako!!! sHa_sarcasticlol Наравно да перпетуум мобиле постоји, био је познат још у библијским временима: sHa_sarcasticlol http://radioraj.ch/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=11&task=summary&cid=16&catid=1 Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука