antoneta Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 ...sluze se kao i uvjek,za sve...a po meni bi trebalo da prilaze Casi samo oni koji pored propisanih postova poste jos srijedu i petak...u cemu je problem... t4431 to i kaze... postimo visednevne i jednodnevne (tu spadaju i sreda i petak...) postove koje Crkva propisuje... i pricescujemo se kad nas poziva... t4431 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 ...sluze se kao i uvjek,za sve...a po meni bi trebalo da prilaze Casi samo oni koji pored propisanih postova poste jos srijedu i petak...u cemu je problem... 0409_feel to i kaze... postimo visednevne i jednodnevne (tu spadaju i sreda i petak...) postove koje Crkva propisuje... i pricescujemo se kad nas poziva... t4431 ...hoces reci da je htio da kaze da su potrebni svi propisani postovi,i srijeda,i petak...virni malo na onaj njegov prethodni link t4431 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 taj link kaže da je opraštanje iznad posta i ispovesti a ne negira ih... da li se slažemo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 тавита драга, тако и постимо и Моцарт и ја ... чисто да напоменемо, јер је теби баш потребно да се цртају неке ствари. оно о чему ти покушавамо испричати је УСЛОВИ и куда то води. страшно или не. t4431 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 тавита драга, тако и постимо и Моцарт и ја ... чисто да напоменемо, јер је теби баш потребно да се цртају неке ствари. оно о чему ти покушавамо испричати је УСЛОВИ и куда то води. страшно или не. t4431 ...ma stvarno,ne moras ljudima glumatati kad Bog sve vidi... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 p.s a ako ipak nisi Tavita za koju mislim da jesi onda praštaj, mnogo toga se izmenilo na forumu ali neke stvari su ostale iste Тавита је Тавита, Tavita није Тавита 0203_cool primljeTo k znanju malo sam zarđala, dosta vremena je prošlo ajmo sad na maramu valjda smo pričešće savladali greengrin имали смо и то скоро, читава ''православна'' модна линија је васкрсла по ко зна који пут t4431 t4431 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 link=topic=13995.msg439049#msg439049 date=1305384859]taj link kaže da je opraštanje iznad posta i ispovesti a ne negira ih... da li se slažemo ...ako ne postis nemas 'uslove' da nekome nesto oprostis... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 link=topic=13995.msg439049#msg439049 date=1305384859]taj link kaže da je opraštanje iznad posta i ispovesti a ne negira ih... da li se slažemo ...negira ih,i post naziva dijetom t4431 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 тавита драга, тако и постимо и Моцарт и ја ... чисто да напоменемо, јер је теби баш потребно да се цртају неке ствари. оно о чему ти покушавамо испричати је УСЛОВИ и куда то води. страшно или не. t4431 ...ma stvarno,ne moras ljudima glumatati kad Bog sve vidi... кажем ја да си ти прозорљива праведница t4431 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 link=topic=13995.msg439049#msg439049 date=1305384859]taj link kaže da je opraštanje iznad posta i ispovesti a ne negira ih... da li se slažemo ...ako ne postis nemas 'uslove' da nekome nesto oprostis... јелда, а како то? t4431 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 link=topic=13995.msg439049#msg439049 date=1305384859]taj link kaže da je opraštanje iznad posta i ispovesti a ne negira ih... da li se slažemo ...negira ih,i post naziva dijetom t4431 да, телесни пост којим људи као ти магијају ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 тавита драга, тако и постимо и Моцарт и ја ... чисто да напоменемо, јер је теби баш потребно да се цртају неке ствари. оно о чему ти покушавамо испричати је УСЛОВИ и куда то води. страшно или не. t4431 ...ma stvarno,ne moras ljudima glumatati kad Bog sve vidi... кажем ја да си ти прозорљива праведница t4431 ...a ja kazem da si sujetan,i tu prestaje sva moja komunikacija s tobom!!!!! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 da nisu malo pobrkani lončići kakve veze ima post sa oprostom, tj opraštanjem iliti praštanjem Meda je sujetan t4431 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Polako ljudi,Medo plizzzz....Dajte ženi mogućnosti da kaže šta ima,a onda budite strpljivi sa odgovorima,možda ženi treba više pojašnjenja,možda zaista žena ne razume o čemu govorite... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 тавита драга, тако и постимо и Моцарт и ја ... чисто да напоменемо, јер је теби баш потребно да се цртају неке ствари. оно о чему ти покушавамо испричати је УСЛОВИ и куда то води. страшно или не. t4431 ...ma stvarno,ne moras ljudima glumatati kad Bog sve vidi... кажем ја да си ти прозорљива праведница t4431 ...a ja kazem da si sujetan,i tu prestaje sva moja komunikacija s tobom!!!!! јесам, ал и даље остаје моја констатација да си свезнајућа, да си потпуно и стално у праву, да читаш туђе мисли, животе и срца ... сем тога што сам фасциниран да ти је духовник свети Василије Острошки, ако си ту херцеговину помињала ...фали ти само још једна ставка да ти испричам о солипсизму 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука