cloudking Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Ма пустите Мрачњака да на миру буде у мраку. Све најбоље до преноса прве Литургије свештенства и верника Војске Србије! smej.gif ;) Мрачњаку и ватреним члановим "Атеисти Србије", као терапију препоручујем пивце за живце. 92% ће на Литургију а оних 2% "неверујућих" сви могу стати у једну омању кантину. Ето, и вук сит и овце на броје. У то име живели! zar nemas neka pametnija posla? Da bijes nekog pedera ili slicno? 4chsmu1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Мислим да је смешно колико вас мрачњак вуче за нос опомена и ћао ђаци. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Ja pijem Simbu... A bambi je za hriscane smej.gif пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Мислим да је смешно колико вас мрачњак вуче за нос опомена и ћао ђаци. psssst... pokvarices mi aleksandrove reakcije! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 zar nemas neka pametnija posla? Da bijes nekog pedera ili slicno? падање од смеха Нећемо да га опомињемо - нека покаже своје неаргументе. Онај ко Цркву постовећује са премлаћивањем хомосексуалаца нема баш много сиве масе у глави (ма ко да је у питању). Толико. Мрачњак, Јеванђеље је НАЈСТАРИЈИ ЗАКОН ПРОТИВ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ. Много је напреднији од овог нашег "европског" којим се хвалимо. Јер, овај "европски" захтева да толеришеш (српски: трпиш) мањине (међу њима и сексуалне мањине), а јеванђеље заповеда да их ВОЛИШ. Но, неко коме је Докинс и слични "научници" са бувље пијаце испрао мозак, то не може да види и да разуме, као ни онај коме Стојадиновић и Антонић тумаче Библију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Мислим да је смешно колико вас мрачњак вуче за нос опомена и ћао ђаци. Не вуче он никога за нос. Само показује начин на који поједини атеисти Србије (част изузецима) показују своју простачку супериорност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Стојадиновић и Антонић тумаче Библију. dada :cheesy: 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Мрачњак, Јеванђеље је НАЈСТАРИЈИ ЗАКОН ПРОТИВ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ. Много је напреднији од овог нашег "европског" којим се хвалимо. Јер, овај "европски" захтева да толеришеш (српски: трпиш) мањине (међу њима и сексуалне мањине), а јеванђеље заповеда да их ВОЛИШ. Tako što govoriš da su bolesni, da ne treba da se okupljaju i pokazuju bolest i da je sa njihovim položajem u društvu sve u redu iako svi ostali pa i oni sami misle suprotno. http://www.youtube.com/watch?v=X73cslHPLIc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука