Млађо Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Опет кажем да нисам лингвиста, али сам приметио да не водимо рачуна о правилном писању појединих речи. Администратори и модератори не исправљају па сам нашао за сходно да на овакав начин објасним о чему се ради. Може да дође и до грешака у куцању, али када су у питању доле изложени термини, мислим да нема оправдања. Ако кажемо "причест", то је као да смо рекли "учест". Мислим да је прецизније да кажемо причешће, јер на тај начин јасније показујемо шта тај догађај представља. Наше учествовање у будућем непролазном животу. Ако кажемо или напишемо ХРИСТ, то је као да смо рекли или написали ПОМАЗ. То је сакаћивање или скрнављење јединог "имена даног људима којим би смо се могли спасити". Дакле, никада ХРИСТ, А ВАЗДА И УВЕК ХРИСТОС - ПОМАЗАНИК! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 ??? ?????? "???????", ?? ?? ??? ?? ??? ????? "?????". ?????? ?? ?? ?????????? ?? ?????? ????????, ??? ?? ??? ????? ??????? ?????????? ??? ??? ??????? ??????????. ???? ??????????? ? ??????? ??????????? ??????. ?? ??? ?????? ????? ???????? ?????, ??? ??? ???????? ??????. ? ??????,?????? ?? ???? ???????? ??? ???. ??? ?????? ??? ???????? ?????, ?? ?? ??? ?? ??? ????? ??? ???????? ?????. ?? ?? ?????????? ??? ?????????? ??????? "????? ????? ?????? ????? ?? ??? ?? ????? ???????". ?????, ?????? ?????, ? ????? ? ???? ??????? - ?????????! ??? ?? ?? ??? ???????, ??? ?????? ?? ???? (????????? ?? ??? ??????) ??????? ?? ???? ? ??????????, ? ??????? ???????? ?? ???? ???. ???????? ??? ? ?? ??????????, ??? ?? ??????? ? ?? ?? ?????????. ?????, ????? ????, ????? ???? ?? ???????? ???? ????? ? ???????... 0202_238 Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 ??? ?????? "???????", ?? ?? ??? ?? ??? ????? "?????". ?????? ?? ?? ?????????? ?? ?????? ????????, ??? ?? ??? ????? ??????? ?????????? ??? ??? ??????? ??????????. ???? ??????????? ? ??????? ??????????? ??????. ?? ??? ?????? ????? ???????? ?????, ??? ??? ???????? ??????. ? ??????,?????? ?? ???? ???????? ??? ???. ??? ?????? ??? ???????? ?????, ?? ?? ??? ?? ??? ????? ??? ???????? ?????. ?? ?? ?????????? ??? ?????????? ??????? "????? ????? ?????? ????? ?? ??? ?? ????? ???????". ?????, ?????? ?????, ? ????? ? ???? ??????? - ?????????! ??? ?? ?? ??? ???????, ??? ?????? ?? ???? (????????? ?? ??? ??????) ??????? ?? ???? ? ??????????, ? ??????? ???????? ?? ???? ???. ???????? ??? ? ?? ??????????, ??? ?? ??????? ? ?? ?? ?????????. ?????, ????? ????, ????? ???? ?? ???????? ???? ????? ? ???????... klapklap ??????? ?? ???? ? ??????????, ? ??????? ???????? ?? ???? ???. ???????? ??? ? ?? ??????????, ??? ?? ??????? ? ?? ?? ????????? dada ?? ??? ??? ????? ?????????, ??????? ???????????? ? ?? ???? ?? ??? ???????? ???? ????????? ??? ??????? ?? ??????? ????, ??? ????? ? ????? dada Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Hvala za ispravke...i ja sam tu gresila...ne misleci mnogo o tome. Obratiti cu paznju ubuduce a vi samo ispravljajte...necemo se ljutimo. klapklap Verujem da pravim mnogo gramatickih gresaka uopste ne samo ovo....kad mislis i pises engleski citav dan i u medjuvremenu se prebacim ovde...vise nisam sigurna ni u poredak reci i zareza itd... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука