Hellblazer Написано Мај 12, 2011 Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 Interesuje me putovanje na Svetu Goru.Kako da otputujem?Cena?Smestaj?Svaka informacija ce biti korisna.Hvala vam unapred. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 12, 2011 Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 Ја сам био прошче недеље све ћу ти објаснити на ПП вечерас.Важи? :cheesy: У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Мај 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 Ја сам био прошче недеље све ћу ти објаснити на ПП вечерас.Важи? :cheesy: Odlicno.Hvala “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovan23 Написано Фебруар 10, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 Putovanje na Svetu Goru uz blagoslov Crkve Svetog Vasilija Ostroskog na Bezanijskoj Kosi. Obilazak manastira Hilandar, Esfigmen, Ksenofont, Iviron, Stavronikita, Vatoped i Kutlumus uz nocenje u Vatopedu, Kareji i Hilandaru. Vise informacija u prilogu. Vodja puta: Jovan Lazarevic. 26. ЈУН 2013. ГОДИНЕ – 01. ЈУЛ 2013. ГОДИНЕ ПЛАН ПУТОВАЊА: 1. ДАН – СРЕДА 26. јун 2013. године: Полазак из Београда у 18 часова испред Цркве наБежанијској Коси, краћа успутна задржавања, долазак у Уранополис (лука из којесе испловљава на Свету Гору) у јутарњим часовима; 2. ДАН – ЧЕТВРТАК 27. јун 2013. године: Мањи одмор пред улазак на брод, преузимање виза – диамонитирио заСвету Гору, испловљавање из луке и панорамско разгледање манастира Дохијар,Ксенофонт, Пантелејмон. Долазак у луку Дафни, одакле се иде у манастир Ватопед.Обилазак манастира, вечерње богослужење, вечера и ноћење. 3. ДАН – ПЕТАК 28. јун 2013. године: Јутарње богослужење, Литургија, доручак. Напуштањеманастира, долазак у Кареју – главни град Свете Горе – СМЕШТАЈ У СКИТУ СВЕТОГАНДРЕЈА – и обилазак Протата – Свештена управа Свете Горе, Испоснице СветогСаве – Типикарион и манастира Кутлумуш. Вечерње богослужење, вечера и ноћење уСкиту Светог Андреја. Могућност факултативног обиласка манастира Ивирон иСтаврониките. 4. ДАН – СУБОТА 29. јун 2013. године: Јутарње богослужење, Литургија, доручак. Могућностфакултативног обиласка манастира Ксиропотам, долазак у луку Дафни, одакле себродом иде у Хиландар. Обилазак манастира са посетом манастирској библиотеци иризници. Вечерње богослужење и вечера у манастиру, ноћење. 5. ДАН – НЕДЕЉА 30. јун 2013. године: Јутарње богослужење, Литургија, доручак. Обилазакманастира Есфигмен. Повратак бродом у Уранополис, наставак путовања премаСолуну. Обилазак Зејтинлика, Цркве светог Димитрија и слободно време заразгледање града. 6. ДАН – ПОНЕДЕЉАК 01. јул 2013. године: Долазак у Београд у јутарњим часовима. НАПОМЕНЕ: ЦЕНА ПУТОВАЊА ЈЕ 190 ЕВРА (у цену је укљученпревоз, смештај и оброци који су споменути) МОГУЋНОСТ ПЛАЋАЊА У 3 РАТЕ; ОСИГУРАЊЕ НИЈЕ УКЉУЧЕНО У ЦЕНУ, ВИЗА ЗА СВЕТУ ГОРУ, КАОНИ ФАКУЛТАТИВНИ ОБИЛАСЦИ; ПРИЛИКОМ ПРИЈАВЉИВАЊА ДОНЕТИ КОПИЈУ ПРВЕ СТРАНИЦЕ ПАСОША; УКОЛИКО НЕКО БУДЕ ВРАЋЕН СА ГРАНИЦЕ ОРГАНИЗАТОР ПУТАНЕ СНОСИ НИКАКВЕ ПОСЛЕДИЦЕ; ДА БИ СЕ ПУТОВАЊЕ ОРГАНИЗОВАЛО, БРОЈ ПУТНИКА ТРЕБА ДАБУДЕ 25. СВЕИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ДОБИТИ НА ТЕЛЕФОН: 064/182-1441ЈОВАН Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука