Jump to content

SAD rizikuju rat protiv Rusije i Kine

Оцени ову тему

Препоручена порука

I jos nesto. Vec nekoliko godina zapadni a i nasi strucnjaci vecaju o tome kakva je krivulja danasnje ekonomske krize (na zapadu jer na "istoku" nema krize). Pa dal' je V, dal' je U, dal' je W? Ja znam odgovor. Krivulja je u obliku slova L, ravno dole pa horizontalno do vecnosti.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Како мени рече познаник са Вол Стрита...

КРИЗЕ НЕМААААААА!

Нити је било...нити ће бити...

Једноставно се преселио новац из једне банке у другу...са једног тржиша на друго...

Немачка је то знала давно и спремила се... Холандија исто...данас настављају као да се ништа није десило...

Пошто наши као и обично немају појма од сеоске политике коју воде...нисмо се спремили...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Како мени рече познаник са Вол Стрита...

КРИЗЕ НЕМААААААА!

Нити је било...нити ће бити...

Једноставно се преселио новац из једне банке у другу...са једног тржиша на друго...

Немачка је то знала давно и спремила се... Холандија исто...данас настављају као да се ништа није десило...

Пошто наши као и обично немају појма од сеоске политике коју воде...нисмо се спремили...

Upravo tako.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Roberts je američki Biserko ili bolje Čanak, samo što za razliku od Biserko ili Čanka u Srbiji nema veliki glas u SAD. Svakako, bilo šta da Washington (vlada SAD) uradi, evo Robertsa da kritikuje. Ali je, što bi rekli, mlaka voda, jer nikako da se opredeli jasno za jednu stranu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Craig_Roberts

Sa druge strane, pitajmo se kako bi isti kritičari prošli u Rusiji ili uopšte u Kini.

Срам га било! Критикује то што САД изазива грађанске ратове по свету!

Сад озбиљно, по чему је он сличан Чанку или Бисерковој? Да ли позива на разбијање САД? Или се отворено залаже за анексију америчке територије од стране нпр. Ирака?

jebiga sada pa nije valjda  sva zemaljska lopta hrvatska ,hahahhahahhahahhahha,juce na tw u njemackoj su pokazali i pricali nesto posle cetrdeset i pete, amerikanci preuzeli  eksperimente nad ljudima  ,isprobavali na zatvorenicima  i tako mnogo cega ,na kraju su pokazali onaj video gdje tamo one zarobljenje skorijih vremena su vojnici zlostavljali ih ,tako da na kraju jasno rekao  da su amerikanci  javno ponizili islamski  ponos ,odprilike tako rekao i da neko ko to tako javno uradi ,znaci da znao sta radi svjesno i namjerno .            smijesno kako se u njemackoj izmedju nalaze cas sa amerima cas na drugoj strani  ,dragi gdje ti stojis u momentu  0102_laugh :( :group111: 1405_love leteti leteti
Подели на овим сајтовима

Mislim da odgovor na pitanje kom ,,carstvu" Srbija da se privoli-da li ,,atlantističkom" ili evroazijskom daje geopolitika i on je kristalno jasan Rusija!

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...