Jump to content

Da li ste za to da Srbije udje u EU,a ako niste.....

Оцени ову тему

Препоручена порука

ЕУ инеграције су властима изговор за доношење нових намета, стално плаћамо нове и нове ставке под изговором да се уводе ради стандардизације са ЕУ.  :cheesy:

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Japet: Ako hoces iskreno u Jugoslaviji je postojalo to da si morao imati registrovani kazan za pecenje rakije! Registrovao si kazan kao i traktor,volova itd...!Sto je potpuno ispravno (mislim na registraciju kazana)!

O kojoj to Jugoslaviji pričaš, valjda Miloševićevoj, to je moguće!

Ja govorim o TITOSLAVIJI, Titovoj SFRJ Jugoslaviji, ta njegova Jugoslavija i Albanija bile jedine zemlje u Evropi gdje nije postojala obaveza registracije kotlova, kazana za kućno paljenje/pečenje šljivovice. U EU ne postoji pravni pojam "kućno paljenje šljivovice" za svoje domaće potrebe, svako je ISTO OPOREZOVANO, bio privatnik, domaćin sa samo jednim šljivikom uz kuću ili firma sa hiljadama stabala.

Подели на овим сајтовима

Ja nisam za ulazak u EU! Eto Bugari i Rumuni otkad usli okupirali nam Timocku krajinu. U Kladovu ne mozes u market da udjes od njih. Verovatno im je mnogo dobro u EU.  :cheesy:

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Србија је постала држава тако што су се сви други отцепили, а грађани Србије никада нису ни питани да ли желе државу Србију док су сви други имали право да се изјасне, Исто тако власт данас не пита грађане да ли желе да Србија иде у Евро-Атланске интеграције.  :cheesy:

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Bugarska ne može da se meri sa Srbijom, jer Srbija ima daleko bolje resurse i kapacitete. Samo da ih pametno iskoristi. Kao primer: bdp/po glavi Bugarske je prilično jednak bdp/po glavi Srbije, iako je Bugarska već godinama u EU, plus nije doživela raspad države, ratove, sankcije, bombardovanje itd. kao što Srbija.

Da, što ja i moj prijatelj Nebojša stalno govorimo, ima zemalja u kojima je i bez rata rat i ratno stanje, takva im izgleda ta njihova državna ekonomija, dobro si to primjetio. Na primjer Ukrajina, a Bugarskoj i Rumuniji nije pomoglo ni to što su ušli u EU, možda samo toliko da imaju šta jest. Inače valjda ne bi imali ni za hranu, za njih je to onda sigurno veliki uspjeh. Ja to stalno objašnjavam Česima i Slovacima, vi da ste imali takav rat vi danas ne biste više ni postojali, nikakva ni Češka ni Slovačka, bili biste totalno izbrisani s mape Evrope. Samo jake ekonomije mogu da vode ratove i da to i prežive, šta mislite koliko milijardi je sve to naouraženje, niko ga nije od nikog dobio na "lijepe oči", sve se moralo nečim i nekako platit.

Подели на овим сајтовима

Japet: Ako hoces iskreno u Jugoslaviji je postojalo to da si morao imati registrovani kazan za pecenje rakije! Registrovao si kazan kao i traktor,volova itd...!Sto je potpuno ispravno (mislim na registraciju kazana)!

Ja govorim o TITOSLAVIJI, Titovoj SFRJ Jugoslaviji, ta njegova Jugoslavija i Albanija bile jedine zemlje u Evropi gdje nije postojala obaveza registracije kotlova, kazana za kućno paljenje/pečenje šljivovice. U EU ne postoji pravni pojam "kućno paljenje šljivovice" za svoje domaće potrebe, svako je ISTO OPOREZOVANO, bio privatnik, domaćin sa samo jednim šljivikom uz kuću ili firma sa hiljadama stabala.

Govorim o SFRJ, titova Jugoslavij!

Подели на овим сајтовима

Ја први пут чујем за то да је нека обавезна регистрација казана за кућну потребу била, у Босни НИКАД!

Немам појма одакле ти то, можда Словенци то завели пред крај СФРЈ, њима свакакве будалаштине падале на памет!

Подели на овим сајтовима

samo cu reci Codex Alimentarius greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ја први пут чујем за то да је нека обавезна регистрација казана за кућну потребу била, у Босни НИКАД!

Немам појма одакле ти то, можда Словенци то завели пред крај СФРЈ, њима свакакве будалаштине падале на памет!

Meni je otac pricao ,da je toga bilo na Kosovu racunaj tamo 50'ih! Kada je donet onaj cuveni zakon 1954 god. Zakon o zabrani držanja koza, koji je jedinstven u svetu! greengrin

Подели на овим сајтовима

Умрети од хране или умрети од глади питање је сад ?

Umreti od ljubavi greengrin

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Ја знам да се Њемци нису могли наисчуђавати кад су виђали како се свуда по СФРЈ весело пали и пече ракија приватно а без пореза икаквог а тим смо се чак и јавно хвалили по новинама и по свијету да смо ми и Албанија једине земље можда и у свијету, ал у Европи сигурно које никакву законску обавезу регистрације казана нису имале па стварно немам појма откуд ти имаш те такве информације. А у пракси је то тако и било од Хрватске до Македоније, за Словенију не знам. Требо си само доћи било гдје у Босну на јесен у новембру, то су биле "печењарске и казанске оргије" клали се прасићи, окретали на ражњу, роштиљало се, пекла и текла ракија потоцима, фолклор био, пјевало се, играло се, дрмала музика по шаторима свуда, коло, шаргија, хармоника, певаљке бре биле по столовима полуголе плесале, гастарбајтерима у крило за марке сједале а ти причаш о некаквим регистрацијама и цариницима? Ма да су се појавили раја би их тамо на лицу мјеста линчовала и на прву шљиву објесила, шта ти је болан, о чему ти то причаш?

greengrin

Подели на овим сајтовима

Не дај Боже да дође тај дан.....

Хвала Богу, па опада број грађана Србије који желе у ЕУ. greengrin

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/135858/Sve-manje-gradana-zeli-Srbiju-u-EU

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Никада и ни по коју цену у ЕУ!

dada

@Dragi

Znas ti dobro sta je taj codex i sta donosi sa sobom, nemo` sad da se pravis nevest... greengrin

...

I naravno da opada interesovanje za taj ulazak, svako sa malo zdrave pameti vidi kuda je to usmereno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...