Jump to content

Da li ste za to da Srbije udje u EU,a ako niste.....

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislim da ce Hrvatska uci i da se tu prica sa EU zavrsava! Ne verujem da cemo uci, ne zato sto mi necemo nego zato sto nas EU nece jer im je Bugara i Rumuna preko glave  greengrin! Nama visi o koncu i sengen a ne nesto drugo greengrin!Mislim da ce EU upravo ici sa pricom ,,Vidite vi imate problem sa Kosovom e dok ne resite taj problem onda ste ,,van evropskih integracija" , mi upravo imamo taj ,,mlinski kamen" koji je okacen o nogu i mi cemo tako usporeni i uz pricu HARMONIZACIJE odnosa biti nigde, biti mozda u nekom posebnom statusu u nekoj vecitoj pripremi.....pa cak i Srbija da prizna Kosovo (sto se nadam nece dogoditi) nece promeniti toliko da ce uci u EU

Подели на овим сајтовима

pa zar nismo vec u EU?! greengrin

ostadosmo i bez gatja ako udjemo, a za to bi se pobrinula gayparada greengrin

nisam za to da udjemo, moze ali tek kad sredimo situaciju, a kace to biti ne znam greengrin

@Dragi, kake standarde kakvo znanje?! pa mi imamo znanja vise neg ti tamo u EU, bar jednako ako nista drugo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

mi vec imamo ko bi investirao, samo je problem u vlasti i lopurdama

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

nije EU cilj, nego je cilj da mi sami proizvodimo i da stanemo na noge, a EU veze nema stim, dok god je ovolko lopova mi smo blokirani za bilo sta, EU je na poslednjem mestu na spisku, a oni nama jos dali spisak lol smejurija greengrin

Подели на овим сајтовима

Nema veze, neka odlažu.. I Turcima odlažu, a danas skoro svaki televizor koji se kupuje u  Nemačkoj je Made in Turkey, svake farmerke marke Lewis i ostalih je Made in Turkey, i tako dalje.

Cilj ulaska odnosno približanja k EU ne treba da bude da se dobija "pomoć", nego da oživi domaća ekonomija. I ako se imaju dobri odnosi i dobri uslovi za investicije, onda će investori i da dođu.

Drzava nudi lepe uslove za strane investitore pa ne vidim da se nesto ubise da ulazu kod nas! Dobro jos malo ce svaki Fiat da bude Mde in Serbia pa nista  greengrin Problem je u tome sto mi ocekujemo da ce strani investitori doci i da ce ulagati i tako cekamooooooooo....i tako se odlazeeee i tako 30.godina! Rumuni,Bugari,Grci,Portugalci...sve je to puklo i jos malo sam koncept EU ce se urusiti!

Подели на овим сајтовима

kakav osobni uspeh!? kakva licna steta? pa zbog tog osobnog uspeha lopovi kradu li kradu, sve nam pokrase, a sad bi ti te neemocionalne high class investitore tj sebicnjake lopove da dovedes da nas ujarme ovde, e pa to nije tacno, emocionalno ili ne reakcija je normalna, pogledaj sta se desava, nije problem nikakav EU covece, jer taj EU nam ga nece resiti nego ce jos samo da nam uzme i to malo sto imamo i ukalupe

pa tolko pametnih i postenih ima u zemlji a vladaju lazovi i nesposobnjakovici

EU nije bitan shvati, to je zadnja rupa na svirali, nece ti EU pomoci iako tako mislis, svako gleda svoj dzep

ako ce vec neko da pomogne to su pojedinci, koji mogu da pomognu i bez EU

Подели на овим сајтовима

Ako misliš na Ruse, oni radije investiraju u Bugarskoj, Hrvatskoj i u Dupljaniji. Ostaju nam jedino Kinezi, ali oni su interesirani za evropsko tržište, ne za srpsko. Vidimo, dakle, da je i Rusima i Kinezima važno evropsko tržište, gledaju jedino gde imaju najbolje uslove za svoju produkciju itd. Mogu oni da investiraju u Srbiju, ali Srbija mora da ide k EU, ovo zadnje je uslov. Južni potok, na primer, Rusi ne prave za Srbiju, nego da bi svoj gas prodavali EU. EU je cilj.

Da je Srbija jaka ko sto nije ,pa njoj bi bila dovoljna samo Moskva a da ne govorim o podmoskovlju ili celoj Rusiji ili EU! Sve sto Srbija proizvede Moskva moze da pojede! Znas kada je bio kg. krompira 120 din. e to je zbog toga sto je i suvise otislo za Rusiju..... :cheesy: Rusi nam izedose krompir!  dada Niko nece da radi zemlju, niko nece da se bavi poljoprivredom! Umesto da podstaknu proizvodjaci mleka mi uvozimo mleko.....

Svakako da je potrebno ici ka Rusiji,Kini,Singapuru,Zimbabveu,EU ali mora da se radiiii! EU cinimi se da  gledamo tako kada udjemo da necemo raditi da eto doci ce investitore ulozice i zivecemo od svabskog ,italijanskog,francuskog ulaganja i necemo raditi! KAda pitas omladince sta je za njega EU-on ce ti reci ,,pa mogu da putujem" niko ne pominje MORACU  DA RADIM  dada!

Подели на овим сајтовима

Vidim usrećili se od ulaska u EU. Što Zayron reče, srpskim tajfunima je cilj da se dočepaju EU u nadi da će EU da popuni one rupe što su ostale posle njihove krađe.

Da, jedan drpa, drugi krpa, jedan dere drugi pere, što bi rekla moja pokojna baba!

Ja sam za to da Srbija uđe i odmah poslije toga proglasi diktaturu nad cijelom EU!

Da pokaže nač je komu lakat!

:cheesy:

Подели на овим сајтовима

Паметније је да као Норвешка успемо па да нас моле да уђемо а не да се одричемо себе да би ушли и на крају немамо ништа.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Pazi, da li postoje dobri uslovi za strane investicije ne odlučuje Srbija, nego strani investori. Zabadava je, dakle, ako ti kažeš da postoje dobri uslovi, ali strani investor kaže: njet!

I poslovanje u Srbiji je još uvek na veoma niskom nivou. Jeftina radna snaga, na primer, nije jedini uslov / faktor za strane investicije (osim ako želiš da radiš za pet dolara nedeljno kao Kinez). Tu je i politička stabilnost, politička orijentacija, bezbednost, sigurnost, tehnološki uslovi, tehnološki i privredni standardi, društveni uslovi, infrastruktura, kultura i mnogo toga. I kad se sve ove kriterije skupe i analiziraju, onda se odluči da li može i da li valja da se investira tu i tu i tu.

Zašto bi, recimo, investirao u Hrvatskoj? Ako mi Hrvatska nije simpatična, onda neću da investiram u njoj, jednostavno. Srbija, dakle, mora da postane i simpatična i privlačna za strane investicije. Ako imaš deset prodavnica na izboru, svaka sa istim cenama i prilično jednakom daljinom da dođeš do njih, u koju bi prodavnicu išao da kupuješ? Naravno u onu u kojoj se osećaš najbolje, gde su ti ljudi najdražiji itd. Poslovanje nije samo kupovanje i prodavanje, nego i međuljudska komunikacija i interakcija. Ovde je na primer Ilić iz NS imao dobar feeling, iako teški seliber, ali znao je kako sa ljudima.. Naravno da jedan Ilić nije univerzalno rešenje, ali za jedno vreme uspeo je mnogo šta...

Ako me pitas za prodavnicu, idem u onu koja mi je najbliza i gde cu utrositi najmanje energije da bi stigao do nje! :cheesy:

PA da bi se to postiglo, sve sto kazes (a to je tako) potrebno je i Srbija da ulaze a Srbija ulaze samo pred neke izbore! Srbija nudi to sto ima dada (ponudi zemlju i nekoliko hioljada evra po zaposlenom npr.)  koje ti vidis konkretno ulaganje u ,, politička stabilnost, politička orijentacija, bezbednost, sigurnost, tehnološki uslovi,

tehnološki i privredni standardi, društveni uslovi, infrastruktura, kultura i mnogo toga..." toga nema jer to je opisao u donjim postovima DYNABLASTER! Daleko smo mi od Eu i ona od nas!

Подели на овим сајтовима

Никада и ни по коју цену у ЕУ!

188445-gallery1-c0jtw.jpg

Ако хоћете да вам се око котлова за печење шљивовице мотају ови овакви људи у униформи само навалите. Они су то иначе чешки ЦАРИНИЦИ, из чешке CELNI SPRAVE, на почетку сезоне имају за задатак скинут печате са котла и цијеви како бисте могли почет с печењем ракије, потом вас сваки други дан контролишу и преброје сваки центилитар ракије који сте произвели а на крају од сваког литра заплатите ЕУ порез. Боље ни не питајте колики да вам не присједне сва ракија и шљивовица што сте је досад попили. А запамтите је добро да се имате чега сјећати кад ућете у ЕУ, тада ће то бити само успoмена, лијепа али успомена само! А кад завршите с тим печењем опет тај исти чико у униформи дође и удари вам двадесет печата на котао и на сваку цевку на котлу а не смијете их без њих сами скинут ни случајно, боље се с тим ни не шалите, оно се то за такво нешто иде сједит у затвор на неколико мјесеци!

СВИ КАЗАНИ У ЕУ МОРАЈУ БИТИ РЕГИСТРОВАНИ!

Подели на овим сајтовима

Никада и ни по коју цену у ЕУ!

188445-gallery1-c0jtw.jpg

Ако хоћете да вам се око котлова за печење шљивовице мотају ови овакви људи у униформи само навалите. Они су то иначе чешки ЦАРИНИЦИ, из чешке SPRAVE CELNIC, на почетку сезоне имају за задатак скинут печате са котла и цијеви како бисте могли почет пећи ракије, потом вас сваки други дан контролишу и преброје сваки центилитар ракије који сте произвели а на крају од сваког литра заплатите ЕУ порез, боље ни не питајте колики да вам не присједне сва ракија и шљивовица што сте је досад попили. А запамтите је добро да се имате чега сјећати кад ућете у ЕУ, тада ће то бити само успемена, лијепа али успомена само!

Ako hoces iskreno u Jugoslaviji je postojalo to da si morao imati registrovani kazan za pecenje rakije! Registrovao si kazan kao i traktor,volova itd...!Sto je potpuno ispravno (mislim na registraciju kazana)! :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...