obi-wan Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Da, o njemu je rec... I nije nastao samo da ne bi necije kupovali, nego da bi malo mrdnuli i nasu privredu konacno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака. Или да парафразирам "Општу тактику копнене војске": На снагу војске највише утиче: 1. морал и политичка (друштвена) свест; 2. средства и опрема 3. обученост ... Какав је то оквир? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Gnurfova vojna alatka mora netko i to da radi. :cheesy: jel se sećate onog vojnika iz "Ko to tamo peva? alo...alo....alo.... greengrin tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Аудио клип. Описује један дан у војсци (ја га пуштам у КМ плејеру, јер за њега не требају никакви додатни кодеци да се мећу). http://217.26.67.168/uploads/2/2/2237256/ustajvojsko.amr Све чарапе једнообразно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Jadna nasa vojska... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Рускиње на паради... facenew22222222 4chsmu1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука