Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Bishop Stephen E. Young Sr. "Leave My Behind Alone" Part 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Ако је ово некакав начин да се људи моле Богу... Није га пријатно ни слушати ни гледати. Искрено, човјек изгледа дрогирано. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 0104_cheesy , бољи је од James Browna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 То Ти је кад човек оде од Истине, кад оде у јерес и раскол. Ово Ти је вера одушевљења без расуђивања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Црнци су веома склони том екстатичном и непосредном приступу вери, зато је протестантизам оваквог типа и имао доста успеха код њих у САД. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Ma oce Gorane, ovaj crnja je gori od ovih iz Kovinske ludare.. 1312_womens Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 kakav lik.. reci nemam.. jedne lepe.. uh,tesko njegovoj deci kad se prodere 0110_hahaha "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Bishop Stephen E. Young Sr. "Leave My Behind Alone" Part 4 ???????? ??? ????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????????????????? 0202_238 klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif tArot - AAAA MORATE DA VIDITE DO KRAJA !! ??? ??? ?? ?? ?????, ???? ?? ?? ?? ?????????? ??? ????? ?? ????? 0110_hahaha 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Tuga brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Tuga brate. 10 ???? ?????, 4 ???? ????? ????... ???? ????? ??? ???? ?????, ????, ??? ???? ?? ???? ????? ?? ?????..... ????, ???? ???? ???????? ?? ??? ??????? ???????? ?????? ????? ?? ??????? ?????????..... ?????????, ????????? ??... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Tuga brate. 10 ???? ?????, 4 ???? ????? ????... ???? ????? ??? ???? ?????, ????, ??? ???? ?? ???? ????? ?? ?????..... ????, ???? ???? ???????? ?? ??? ??????? ???????? ?????? ????? ?? ??????? ?????????..... ?????????, ????????? ??... Ma kazem tuga, jer mi je zao ove zene koja je nazvala... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 искрено ја верујем да су овакве душе као ова двојица људи, заправо баш посебни. управо ђаво на такве има пик, јер они окупљају људе око себе својом појавом. сада је ово негативна појава, али да је ова појава православна и позитивна у својој суштини, а да сам ја ђаво, пекло би ме до краја времена што не могу да их корумпирам. овако их купује којечим и удаљава од чистоте .... углавном да не испаднем конфузан, ови људи за мене су ко Савле. а потребан је напор да постану Павле ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука