Mиљан Танић Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Znao sam da će se tebi svideti facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Преслушао сам. Одлична емисија. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Inače, i dalje nije bilo nikakvih loših reakcija na emisiju (primedbe đakona Ognjena na fejsu ne računam, govorim o primedbama... "odozgo"), iako je tog dana u Patrijaršiji bio i vl. Amfilohije (a očigledno i drugi arhijereji)... ali dobro, ja sam priču postavio tako da smo mi na njihovoj strani, a da su oni koji su protiv normalnog Pričešća Artemijevci... što u suštini i jeste tako. Voleo bih da mogu i o nekim drugim temama ovako otvoreno da pričam... al' dobro, biće i to jednom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 I trebao bi i na fejsu da objavljujes super mjuzu kao u emisiji, a ne nekakvu Gaginu fugu! dada Sala... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 I trebao bi i na fejsu da objavljujes super mjuzu kao u emisiji, a ne nekakvu Gaginu fugu! dada Sala... A! I nije to Gagina fuga, poslušaj lepo! prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ma poslusao sam... dada Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука