Jump to content

Напад на Србе у Сарајеву: Хоџа мачетом насрнуо на доктора Драгана Ђокановића!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Фасцинатна је доза националног комплекса, осећања инфериорности и дефетизма код особа провинијенције сличне твојој.

Meni je fascinantna tvoja mrznja prema razlicitom koja te zaslepljuje pa se brukas pisuci gluposti iako objektivno nisi glup covek. Na nekoj veceri u Americi, skupili se Hrvat i srpski pop, Hrvat kad je dobio poziv za veceru nije dobio i informaciju da ce na njoj biti Srba, pa je onda Hrvat s vrata poceo da prica svasta o Srbima ne videci da se u masi krije pop, da bi ga pop prekinuo, te je tu Hrvat oborio pogled i priznao da mrzi jer malo vredi. Vise zvuci kao neki los vic nego kao prica u koju ce da poveruje bilo ko sa gramom mozga.

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

Где ти видиш мржњу према различитости!? Тако што ја тврдим да је мржња према Србима ирационална. Ето видиш колико си искомплексиран. Чим неко брани Србе, по теби је заслепљен, мрзи друге и сличне глупости.

Видиш теби је ово глупо и мислиш да се ја брукам, не зато што није истина. већ зато што ти осећаш нелагодност при било каквом помену нашег народа, у каквом год иоле позитивном контексту.

"Српски поп" је у Америци на свим званичним скуповима, као и сви други православни свештеници. носио одело слично римокатоличким и протестантским свештеницима (сако, бела крагна, без мантије), пошто је то у САД норма до данашњих дана, иако се данас тога углавном придржавају само Грци.

Нико никога не обавештава о националности окупљених на вечери, да си икада на нечему таквом био, можда би и знао.

Није признао да мало вреди, већ да мржња потиче због увиђања тога да су "Срби бољи", како је поменута Хрватица рекла.

Видиш да тебе мржња према сопственом народу и елементарна необавештеност доводи до тога да се брукаш пишући глупости, иако објективно ниси глуп човек.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Нико никога не обавештава о националности окупљених на вечери, да си икада на нечему таквом био, можда би и знао.

:lol:

Dobro si me provalio, nisam posecivao te vecere u periodu nakon Drugog svetskog rata. Sad mi malo zao sto nisam jer ti iz organizacije zvuce kao zesce kul likovi. Upare Hrvata koji mrzi Srbe i srpskog svestenika i onda ih puste da se krljaju bez da znaju sta ih je snaslo. Mada mi zao sto nisam bio u tom periodu kad su u modi bili dugobradi katolicki i protestantki svestenici pa ih je skroz bilo tesko razlikovati ako su isto kostimizirani kao recimo srpski dugobradi popovi.

Где ти видиш мржњу према различитости!? Тако што ја тврдим да је мржња према Србима ирационална. Ето видиш колико си искомплексиран. Чим неко брани Србе, по теби је заслепљен, мрзи друге и сличне глупости.

Видиш теби је ово глупо и мислиш да се ја брукам, не зато што није истина. већ зато што ти осећаш нелагодност при било каквом помену нашег народа, у каквом год иоле позитивном контексту.

Ti nikako ne mozes da omanes jer mrznja strahovito isijava i iz ovog posta. Mrznja prema razlicitosti podrazumeva mrznju prema svemu sto je drugacije ili misli drugacije. Tvoj histerican recnik i brzopleti zakljucci koji nemaju veze s vezom govore jedino o tvojoj iracionalnosti.

Btw, nije samo mrznja prema Srbima iracionalna, vec prema bilo kom narodu. Tu cu se uvek sloziti sa tobom.

Није признао да мало вреди, већ да мржња потиче због увиђања тога да су "Срби бољи", како је поменута Хрватица рекла.

Onda je vrlo humano sa Nikolajeve strane sto ju je prekinuo. Da nije, mogla je recimo sa Srba da predje na Albance, a ako za njih misli da su jos bolji, mogla je u naletu besa da se samospali, a jos kad bi se javio neki Albanac... verovatno bi tu pred svim zemaljskim svestenicima pao jedan felacio jer ipak su oni bas mnogo bolji.

Elem osecam nelagodnost od samo ovakvih glupih prica koje ne bi prosle test ozbiljnosti ni kod malog deteta. Meni je nelagodno kada neko neumereno velica svoj narod. Jos mi je gore kada se gadja anegdotama ili pojedinacnim slucajevima kako bi potvrdio vrednost svog naroda, a ujedno i svoju. Najgore mi je kada mora da umesa drugi narod kako bi neumitno pokazao koliko su oni zli i trijumfalno zakljucio da su losiji od nas. Ali cak ni takvi ne mogu da mi uniste lepa osecanja koja po automatizmu gajim prema ljudima iz naseg naroda. Neobicno mi je drago kada neko nas uspe da dodje na dobar glas u belom svetu. U sportu uvek navijam za nase. Ali samokontrola u samoobozavanju treba da postoji. Jednostavno, mozes da volis svoj narod bez da mislis da je bolji od drugih. I mozes da ga volis bez da stalno izbacujes primere po kojima "oni tamo" nas mrze. Mene to nervira, jer mi uvek padne na pamet, da "ti tamo", za cas mogu da potegnu za istom taktikom, i da krenu sa istim primerima, sa istim glupim pricama u kojima Srbin priznaje Hrvatu da je bolji... a ja eto ne zelim ikome da priznam da je bolji od mene samo zato sto je Hrvat.

Подели на овим сајтовима

Мисли се на било какве званичне вечере, а не на оне након Другог светског рата.

Јоооој! Твоје незнање боли. Али те не осуђујем, јер је то уобичајена предрасуда многих атеистичких игнораната. Брада није никаква разлика, јер се може срести у многим римокатоличким редовима и међу свештенством. То што је у твојој предрасуди српски поп брадат, а хрватски није, је последица твоје неинформисаности.

Нико ту није никога упарио, јер је било десетине званица, а посебно се не испитују твоји лични ставови кад те неко негде зове. Пошто је Хрватица живела у САД сматрана је савезником.

Јоооој! Да се крљају!? Тиме што су разменили две реченице? Ти никада ниси био у гостима у којима си се сукобио са нечијим мишљењем!? И где си разменио са неким мишљење? Продискутовао или реплицирао? Питао нешто? Дефинитивно ти треба више друштва, јер се да закључити да немаш пуно друштвене праксе. Значи мање за компом, више шетње...

Из сваког мог поста? Дакле, дефинитивно имаш проблема са закључивањем, а о предрасудама које те заслепљују и твојим комплексима је више залудно говорити, јер те ометају да иоле нормално размишљаш.

Последње што си писао не желим да мислим да је заиста твоје мишљење, јер личи на писање безумника (да не кажем заосталог у менталном смислу човека), пошто на све личи, али не на словесни исказ. Вероватно се шалиш.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Мисли се на било какве званичне вечере, а не на оне након Другог светског рата.

Ne mislis na bilo kakve zvanicne vecere, ali mi je jasno na sta si mislio. Zezao sam se malo, ne moras bas za sve da se pravdas.

Јоооој! Твоје незнање боли. Али те не осуђујем, јер је то уобичајена предрасуда многих атеистичких игнораната. Брада није никаква разлика, јер се може срести у многим римокатоличким редовима и међу свештенством. То што је у твојој предрасуди српски поп брадат, а хрватски није, је последица твоје неинформисаности.

Jeste, ateisticka je predrasuda da postoji razlika izmedju Nikolajeve brade i brade katolickih svestenika :lol: Da hrvatski svestenici po difoltu nemaju bradu kao Nikolaj je opazanje bazirano na ucestalosti, ne na predrasudama.

Ajd cisto da bi popravili atmosferu, baci malo slike tih dugobradih hrvatskih popova.

Нико ту није никога упарио, јер је било десетине званица, а посебно се не испитују твоји лични ставови кад те неко негде зове. Пошто је Хрватица живела у САД сматрана је савезником.

Јоооој! Да се крљају!? Тиме што су разменили две реченице? Ти никада ниси био у гостима у којима си се сукобио са нечијим мишљењем!? И где си разменио са неким мишљење? Продискутовао или реплицирао? Питао нешто? Дефинитивно ти треба више друштва, јер се да закључити да немаш пуно друштвене праксе. Значи мање за компом, више шетње...

Из сваког мог поста? Дакле, дефинитивно имаш проблема са закључивањем, а о предрасудама које те заслепљују и твојим комплексима је више залудно говорити, јер те ометају да иоле нормално размишљаш.

Hrvatica je smatrana saveznikom? A svi mi vec formirali misljenje kako su je pozvali na veceru direktno iz nacistickog zatvora. Zapetaljo si se da vise ne znas kud da teras. Lepo sam ti pokazao gde tvoja prica skripi, nesto si mogao i sam da zakljucis, ali ti ne odustajes. Na kraju ce se stvarno ispostaviti da je Hrvatica bila vanzemaljac, ali ti ces i dalje tvrditi da je ona glupa prica tacna :lol:

Nego, bas te zezaju zivci? Da, iz svakog tvog posta isijava pakost i glupost, sto mu dodje kao neki talenat, jer ti da napises jedno jedino slovo odao bi se kao osoba koja neumereno prezire. Ne znam da li je to do nekog mentalnog ostecenja, ali tvoje ponasanje je upadljivo drugacije od ostalih teologa na ovom forumu. Oni makar odaju utisak osoba koje mogu da se kontrolisu.

Последње што си писао не желим да мислим да је заиста твоје мишљење, јер личи на писање безумника (да не кажем заосталог у менталном смислу човека), пошто на све личи, али не на словесни исказ. Вероватно се шалиш.

Ovo sto si napisao ne zelim da mislim da je zaista tvoje misljenje, jer lici na pisanje mentalno zaostale i obolele osobe, posto na sve lici, ali ne na slovesni iskaz. Konacno sam te skapirao, pa ti se sve vreme salis.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...