Jump to content

Хришћанске (Православне) тетоваже / Christian (Orthodox) tattoos

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 5 months later...

мислим да је ствар избора и да ту нема ничега лошег једностано на и тај  начин показују оданост Богу.

наравно не мислим да је тетоважа сама по себи доказ да је неко самим тим хришћанин али ако него живи хришћанским животом тетоважа не смета она је само плус wink.gif

...ако је то оданост, јадни они.

Подели на овим сајтовима

У чему је разлика између тетоваже и шминке за лице,кармина или сата? Молим одговор,хвала.

Тетоважа је нечија порука, толико му важна да има потребу да му она буде део тела. 

Ово остало је привремено и мање ствар става а више ствар навике.

Подели на овим сајтовима

Лицимерство је носити одећу,стављати гел,имати патике и ципеле а осуђивати неког ко воли тетоваже. Ако смо искључиви,Бог нас није створио обучене и онда би сви требали шетати голи. То што се теби логосе не свиђа,твоја ствар,али ти не даје на право да намећеш своје мишљење. Испаде да је тетоважа највећи грех а ајде да набројимо колико грехова пре тога имамо пре но што кренемо да упиремо прстом у тетовиране. Колико вас је имало однос пре брака,колико вас се напило у животу,посвађало са братом и пријатељом? Гле колико грехова...али не,најважнија је тетоважа.
Ионна,пошто видим да имаш дар да проницљивости и можеш да видиш да ли је неко задовољан или не,значи судиш,молимо бих те да ми даш комбинацију за лото,пошто верујем да кад већ све то знаш.мора да видиш и будућност.

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

онда би сви требали шетати голи

Mi bismo se na ovim prostorima nekako i provukli šetajući goli , ali jadna naša sabraća Eskimi iliti Inuiti !  Da mi je još vidjeti tog baju koji bi po obalama Arktika šetao go . 

Inače , ne treba pretjerivati , ni za ni protiv tetovaža (kao ni oko bilo čega drugog) . Ko ih voli (i ko misli da je to pametno)  - samo naprijed , pa nismo svi isti . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Лицимерство је носити одећу,стављати гел,имати патике и ципеле а осуђивати неког ко воли тетоваже. Ако смо искључиви,Бог нас није створио обучене и онда би сви требали шетати голи. То што се теби логосе не свиђа,твоја ствар,али ти не даје на право да намећеш своје мишљење. Испаде да је тетоважа највећи грех а ајде да набројимо колико грехова пре тога имамо пре но што кренемо да упиремо прстом у тетовиране. Колико вас је имало однос пре брака,колико вас се напило у животу,посвађало са братом и пријатељом? Гле колико грехова...али не,најважнија је тетоважа.

Ионна,пошто видим да имаш дар да проницљивости и можеш да видиш да ли је неко задовољан или не,значи судиш,молимо бих те да ми даш комбинацију за лото,пошто верујем да кад већ све то знаш.мора да видиш и будућност.

Ja o grehu ne pričam, niti namećem, samo kažem, ko više gleda telesno, manje može duhovno. To je jednostavno tako.

Подели на овим сајтовима

Kako ja ne volim krajnost! Nikog ne osudjujem,covek sam bira svoju stazu. Nemam pronicljivosti,samo znam sigurno sta pricam...

Подели на овим сајтовима

Тематика јесте али само тетовирање. 0409_feel.gif

Хришћански ланцеви и и крстеви првиесци и остлае занимације. 

znaci-brate-kajla.jpg

kajla-i-plusic.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Crtanje po telu mastilom, ili popularan naziv tetovaža, je stvar ličnog izbora.

Iskreno, gnušam se kada vidim na nečijoj ruci, nozi ili leđima istetoviran krst ili bilo kakvo crkveno obeležje.

Ne sudim nikome, samo iznosim svoje mišljenje.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...