ристМико Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ...име мушко/женско. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Јован pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 već sam dala pre 12 leta girl_jumping.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> girl_jumping Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 da je bilo žensko najverovatnije Jefimija keka је реаговао/ла на ово 1 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Joj,nista me ne pitaj. Teodora,Doroteja,Eva,Marija,Anastasija,Dubravka,Antonina,Ivana,Dunja,Nada,Ruza... Lazar,Jovan,Goran,Predrag,Uros,Stefan,Zlatko,Rastko,Vilotije,Milomir,Aleksandar,Filip,Branko... A pre svih svom prvom zenskom cedu bih volela da dam ime Justina. Inace,dobila sam od porodice za jednu Novu godinu,u paketicu,koji je bio spakovan u balon,tri porculanske lutke,kao simbol tri sestre.Resila sam da ih poklonim svom prvom zenskom cedu,kad prvo zensko dete rodi. 1500_baby Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 хм.... нисам нешто баш размишљао о томе... не бих му дао име Младен... пре бих нешто попут Стефана a женско.. мислим да је Марија једно од најлепших имена (има ту још неких много лепих имена женских, ал да их не спомињем сад) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Da,Dedice.I ja mislim da je Marija najlepse zensko ime na svetu celom.To je ime One,koja je rodila Boga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Подразумева се Константин :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Vidak. To je moj cukundeda koji je pored svojih osmoro dece usvojio jos petoro i ziveo 103 godine https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif 1500_baby Za devojcicu ne znam.. VizantijskoPlavo and Брка Јовановић је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Да ја нисам одговорио за ђевојку....јел Мислим да би било ЈЕЛЕНА, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Musko ime Jakov- mlogo mi se svidja. Pored njega tu je jos i Strahinja i Relja. A o zenskom nisam razmisljala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Vidak. To je moj cukundeda koji je pored svojih osmoro dece usvojio jos petoro i ziveo 103 godine crvenilo 0110_hahaha Za devojcicu ne znam.. ? ????? ?? ????!?????: ?????, ?????, ????????, ???????... ??????: ?????, ?????, ??????, ??????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
бошкојуговић Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 То ће бити избор моје жене, а не мој ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Petra mi je lepo zensko ime... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Vec smo dali imena nasoj deci; Elena i Natalija Iz ovog ugla gledano mozda bi opet dobile ista imena ili slicna.... Zenska imena: Marija, Katarina, Danica, Anastasija... Muska imena: Dimitrije, Marko, Jovan, Dusan, Petar, Luka.... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука